היי לכולם.... אפשר לקבל המלצה

שי1

New member
היי לכולם.... אפשר לקבל המלצה ../images/Emo121.gif

על צלמים בשם :" עושים צילום" ו"במבט אישי ענב מור" אשמח לתגובות מהירות

*מור

New member
אולי הם לא מגיבים מאחר ולא

השתמשו באנשי צילום אלו....

*שיר

New member
לגבי ענב מור

היינו אצלהם בפגישה. נפגשנו עם אורלי, שהיא הצלמת השנייה. אורלי היתה מאוד נחמדה, אבל לא התרשמנו מי-יודע-מה מאיכות הצילום. הצילומים נחמדים אבל לא דיברו אלינו, כי אנחנו, באופן אישי, חיפשנו משהו פחות "סטנדרטי" ופחות "צילומי חתונה". בזמנו היה פה מישהו (לא זוכרת מי) שטען שענב התייחס אליהם בגסות. תנסה לעשות חיפוש (מתקדם) - אולי תמצא את ההודעה.

*שיר

New member
אני זוכרת שפשוט אמרו שהוא התנהג

אליהם לא יפה ואפילו בגסות. אנחנו לא נתקלנו בזה (שוחחתי איתו פעמיים בטלפון), פשוט לא אהבנו את סגנון העבודה. לשיקולכם.

שי1

New member
את מכירה אותם אישית ../images/Emo35.gif

כלומר הם צילמו אצלכם?.. מי מהצלמים שם נחשב לטוב ביותר..?

שלי51

New member
עושים צילום ../images/Emo91.gif

כן, כלומר הם צילמו בר מצווה של קרובת משפחה, ויצלמו חתונה של ידיד שלי שמתחתן בחודש הבא, בכל מקרה דברו עם ארז הוא הבעלים ואיש אמין מאד, מתי החתונה שלכם ????

שי1

New member
אנחנו מתחתנים

בתחילת יוני אין תאריך סגור. מה עוד תוכלי לספר לי על החברה...??

שי1

New member
כן...היינו

ונראה לנו בסדר אבל אנחנו עדיין מתלבטים לגביהם..

שלי51

New member
עושים צילום

תראי, צלם זה מאד אישי אני מאמינה שהכי חשוב זה כימיה ואמון ובזה אני משוכנעת לחלוטין שהחברה הזו מספקת את הסחורה ועדיין כנראה התשובה הסופית תהיה רק לאחר החתונה....

שי1

New member
תודה קודם כל..אגב בעניין

המחיר אני לא סגור לעומת אחרים..אבל אני לא בטוח שהם ממש זולים.

שלי51

New member
עושים צילום

זול תמיד זה ביחס למה, אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה, עם תרצה המלצות לגבי מקומות או תקליטנים או דברים אחרים אשמח לעזור, אחי התחתן לא מזמן ועזרתי לו באירוע ואני די "פולניה" כך שאשמח לשתף בידע אשר צברתי לאחרונה כאשר יש אולי דבר אחד מתיש כמו להפיק ארוע וזה לשפץ בית...

שי1

New member
אני ישמח לשמוע המלצות

של "פולניה "..הרי הם לפני כל דבר עושות סקר...לא??

שלי51

New member
ויותר מזה....

מה האופציות שלכם? על איזה מקום חשבתם עם קייטרינג המקום או חיצוני? כמה אנשים? יש תאריכים שאפשר להוציא מ ספקים מחירים יותר טובים, על איזה תקליטן חשבתם שירותי בר וכו.. אשמח לשתף...

למעלה