היי לכולם! בבקשה עזרה דחופה!!!!!

nunit the best

New member
עמית תעזור לי בבקשה

עמית תן לי את הטראקליסט של קלאב 99 fm בבקשה זה דחוף...תודה רבה נונית...

nunit the best

New member
היי לכולם! בבקשה עזרה דחופה!!!!!

אני רוצה את הטראקליסט של קלאב 99 fm עם רוברט גיטלמן וגבי ביטון של התאריך בין ה-2.7.04 ל-3.7.04 ובבקשה זה דחוף...אז תודה רבה רבה לכל העוזרים שיצילו אותי חחחחחחחחחחחחח ביי ביי מנונית הכי טובה!!!!!!!!!!

nunit the best

New member
שגיא תעזור לי בבקשה...

אני חייבת את הטראקליסט של התאריכים שציינתי בהודעה...של אתמול בקלאב 99 של רוברט וגבי...פליזזזזזזזזזזזזזז אודה לך מאוד...מנונית!

מי ישמע דחוף

כולה רוצה להוריד את הטראקים לא שמעתי את התוכנית ואני מניח שיש שם פה ושם אנריליסים של דברים שעומדים לצאת או דברים חדשים של רוברט וירון וכל מיני ישראלים ונונית לא הכי טובה רוברט הכי טוב

nunit the best

New member
סליחה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בום בום בום 1 הפעם הגזמת בטירוף! אני נונית THE BEST אז מה הקטע שלך?! אני ממש חייבת את הטראקליסט של אתמול בלילה ואני ממש צריכה את זה כי אלה טראקים טובים! אז בבקשה עזרה ובלי להישתחצן!

את יודעת נונית

את לדעתי הילדה הכי מעצבנת שיש כמה פעמים הביאו לך קישורים לתוכנות הורדה?!?!? אהה??? סולסיק DC ++ כמה הסברים נתתי פה על התוכנות הבאתי האבים ואז בכלל לא טרחת להוריד אותם את לא דה בסט את הכי גרועה שיש את רוצה שיביאו לך את הטראקים עם קישור להוריד את הטראקים בעיה שלך תיתקעי בלי הטראקים לא פעם ולא פעמיים הבאתי לך קישור להוריד תוכנות הורדה שימצאו לך את כל הטראקים שרוברט מנגן(חוץ מהאנריליסים) וארתור ועידן אז תעשי לי טובה תפסיקי להתבכיין זה בעיה שלך שאין לך את הטראקים

nunit the best

New member
ושוב פעם לבום בום בום1

שמע יא מעצבן אחד...לי לא היו טענות על כך שנתת לי רשימת הורדה לטראקים וקישורים ומה לא...אבל...לי לא הייתה אפשרות להוריד אותם בגלל וירוסים! מבין?! עכשיו המחשב בסדר אז יש לי יכולת להוריד שירים וכל מיניי אז תעשה טובה לעצמך...ותפסיק לשחק אותה אחד שיודע הכל! ואני הכי טובה בה"א הידיעה!!!!!!!!!!! וזה מה יש אני לא הכי גרועה כי מי שגרוע כאן זה אתה אתה מעליב כאן אנשים ולא עוזר בצורה יפה! אז תישלוט בעצמך! זה לא יפה מה שאתה עושה! ותזכור שמי שהתחיל כן זה אתה אז לא כדאי שתיכנס איתי לויכוח! שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעשי לי טובה נונית דיי לבלבל ת'מוח

הסיבה היחידיה שיש לך ווירוסיםזה בגלל קאזה! סולסיק ו-DC++ לא זכור לי שיש שם ווירוסים אני משתמש בהם מדי פעם והם נקיות אולי פעם ב.. אז תפסיקי להתבכיין למה אני לא חושב שיביאו לך פעם מקורות עם ווירוסים אלק פקה פקה את עם הקאזה בעיה שלך בלבד שאין לך את הטראקים לא פעם ולא פעמיים הבאתי לך קישור עם סולסיק ודי סי ואין פה בכלל וויכוח את היית יכולה להוריד אותם בכיף ולהוריד את כל הטראקים על מהירות סבירה ואני מעליב אנשים?!!? חחחחחחחחח אני כולה פותח פה וויכוחים בעיה שלכם שאתם מגיבים פה כאילו קיללתי את כל העולם ואחותו במקום לבכות לכי עכשיו תחפשי את הסולסיק ואת הדי סי ++ ותורידי כל פעם את חוזרת על אותה בקשה איפה אפשר להוריד ת'שירים וכל פעם מחדש אומרים לך סולסיק סולסיק סולסיק מה עדיין לא הבנת?! ס-ו-ל-ס-י-ק שם יש הכל

nunit the best

New member
אוקיי ניכנעתי לך!

שמע אדוני הניכבד! אין לי סולסיק וסי די מה שקוראים לזה...יש לי קאזה ואימיול זה הכל...מה לא מובן כאן? ואני לא מיתבכיינת רק ביקשתי את הרשימה של התוכנית של אתמול של קלאב 99 עם רוברט וגבי מה העניין כאן? קשה לתת רשימת שירים? את השאר אני כבר יעשה ותודה רבה!

ואת ביקשת מדור פלק מאיפה אפשר

להוריד את השירים נו מה את עובדת על עצמך?! יביאו לך ת'רשימה שוב פעם תבקשי מאיפה להוריד חחחחחחחח ואת רואה שאת לא הורדת כלום ממה שנתנו לך את פשוט בדיחה יאללה קחי www.slsk.org http://dcplusplus.sourceforge.net/ לא בא לי להסביר על התוכנות מספיק הבאתי אז שביקשו ממני להביא קישורים

nunit the best

New member
מה אני רואה שעוד לא הבנת הא?

אני לא בדיחה אתה הבדיחה הכי גרועה ששמעתי עד עכשיו ותדע לך שביקשתי את השמות של הטראקים של אתמול ולא תוכנות להורדת השירים! מה אתה לא מבין?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתכלי רגע למטה

"היי דור פלק.. שאלה לי אלייך.." "איפה אני יכולה להשיג את הטראקים האלה? כי בקאזה...אין מצב שזה יורד לי בקאזה אז בבקשה איפה עוד ניתן להשיג וכמה זמן זה יוריד לי כל אחד ואחד מהטראקים האלה? תודה רבה לך אם תעזור...מנונית" חחח ומה זה נקרא? חחח

nunit the best

New member
הי בום בום

אני לא נונית אני אחותה דין דין ואני רואה שאחותי קצת לא מבינה עניין או שזה אתה...בכל אופן אני מודה לך על זה שבכל הודעה שאתה משאיר לה אתה לא שוכח להוסיף את רשימת השירים...כל הכבוד לך....תהיה בריא....

למעלה