היי לכולם-בובה חדשה

ooommmr

New member
היי לכולם-בובה חדשה

הנה בובה חדשה שבניתי.. אשמח לקבל חוות דעת, עומרי.

אהבתי ../images/Emo13.gif

ממש ממש יפה, אני חייב להגיד לך שעלית כמה רמות מהבובות הקודמות. הכל יפה, הצבעים, הסגנון, העיניים שסוף סוף אני רואה רגש מה שלא היה לי בבובות הקודמות. הפעם שיחקת אותה!

ooommmr

New member
רועי,

קודם כל תודה! אבל ,עם כל הכבוד לך ולרצון הטוב שלך להבין ולהתמצות בכל נושא הבובות אני מבקש ממך לא לשכוח שיש לי עליך פור מסוים בנושא. לכן, תשתדל לא לשכוח שהביקורת ממך,כרגע אמורה להיות בונה . ואל תעיר הערות שאמורות להיות מתנשאות..-זה לטובתך! שוב, אני לא אומר לך את זה כדי להעליב אותך... עומרי

בלי להעליב, אני אף פעם לא אמרתי שאני יותר טוב

ואם שמת לב כל הערות שלי הם על העיצוב והמראה החיצוני ולא על הבנייה או על כל דבר מקצועי אחר. * כל הדברים שאני אומר הם ביקורת בונה בלבד ואין להם כל קשר להעליב. ההערה שהערתי היתה טובה ואמרתי שהבובה הזאת יותר טובה מקודמות אחרות לפי דעתי. חוץ מזה אני מאמין שאם אתה שם תמונה של בובה זה רק בגלל שאתה רוצה ביקורת- אז לפי דעתי אתה מאוד מקצועי בבנייה, אתה יצירתי ויש לך מוח מאוד דמיוני שזה טוב לבובות, כי כל בובה היא באה מהדמיון וככל שהדמיון יותר מפותח ככה הבובה יותר יצירתית.

../images/Emo88.gifמדהים, יוצא מן הכלל , מעלף ו.....

אני לא מאמינה .....אני לא מוצאת שום פגם . מבחינתי אני מצרפת אותך לרשימת המעצבים . עומר ,אני חייבת לציין שיש לך את זה . עלה והצלח בברכה דבי

ooommmr

New member
וואי תודה רבה!!

אני ממש שמח לשמוע את זה ממך! תודה! עומרי

ooommmr

New member
תודה, תודה!

בעיקרון למדתי שנתיים אצל המאסטרית- מריה גורביץ'. ומשם התפתחתי לבד. עומרי

למעלה