היי לכולם בפורום זה אני חדש

AndrewV

New member
היי לכולם בפורום זה אני חדש ../images/Emo36.gif

ובפורום רוטר אפשר למצוא אותי בכינוי Andrew אז יש לי שאלה אני לוקח סלקום ויש לי נוקיה 7160 היום קבלתי עצה מאורנג´ motorola T-250 ב12 ש"ח ל 36 חודשים (432 ש"ח) במקום 1260 10 אג´ בין המשפחה (לאחי יש אורנג´) ו15 דקות חינם אז מה אתם אומרים שווה להחליף את ה7160 שלי ???

peretzy

New member
בחיים לא!!

אל תעבור מסלקום.. חכה חכה שהם יעבור לGSM ואז הם יואכלו בלי מלח את אורנג´ חכה! אורנג´ היא לא חברה כמו שהיא נשמעת ונראית

פגעסוס

Well-known member
ומה כל כך רע באורנג´?

מה קרה שגרם לך לאמר שאורנג´ היא לא חברה כמו שהיא נשמעת ונראית? (גם מעניין אותי איך היא נשמעת ונראית...) GYXOIO

rroo

New member
אורנג

חברה טובה שמכניסה לכיס הקטן שלה את סלקום מכל הבחינות טלפונים זמן אויר הכל פשוט הכל סלקום חרא טלפונים מחירים קליטה למה אתה חושב הם עוברים לGSM??. סלקום חרא

נוקיה 7160

מדובר בטלפון מאוד בעייתי שעקב תקלות רבות-לא שווק ע"י אורנג´(7110). אני בהחלט מציע לך לעבור לאורנג´ גם בגלל המחיר וגם בגלל השירות! בכלל הטלפון שציינת נחשב למאוד משוכלל(אפילו יותר מה7160) והמחיר שלו פשוט בגרביים. בקיצור לרוץ ולקנות!

ashomer

New member
בטח כדאי!

מכשיר שכזה במחיר כזה נמוך... ועוד עם כל ה"פינוקים" שיש באורנג´... ואגב סלקום הודיעו שלפחות בשנה הראשונה הם לא ייאפשרו לאף לקוח קיים לעבור לרשת הGSM. זאת אומרת שאם אתה תרצה להתחבר לGSM של סלקום תצטרך לקנות מכשיר חדש ולקבל מספר חדש ותחשב כלקוח חדש וכמובן לא יהיו לך הטבות כלקוח קיים. a|ספילר|homer

d@r121

New member
אורנג´ הכי זולה נקודה../images/Emo70.gif

גם את העיינים שלי צדה המודעה הזאת שפלאפון מוזל וזמן אוויר של 12 אג´ בין בני המשפחה ואחרי שחשיבתי הגעתי למסקנה שכן זה יוצא זול למשל את הנוקיה 3310 מקבלים ב20 ש"ח במקום 25 שנראה זול אבל בחישוב מצטבר אתה חוסך 180 ש"ח מתשלום האורנג´ ואם אתה מדבר שעות אם אחיך אז גם זה יוצא זול ועוד משהו קטן גם הSMS בין בני המשפחה יוצא יותר זול רק 2 אג´ בכל אופן זה שסלקום צטיירת כיותר זולה זה טעות ד
ר כמו שאתם מכירים אותי אין לי שום קשר לאורנג´ אבל חומר למחשבה אורנג´ נמצאת 3 שנים בארץ ויש לה 1.5 מיליון מנויים לעומת סלקום שנמצאת כמעט 10 שנים ויש לה 2 מיליון מנויים שפשוט לא יכולים להתנתק ממנה....

פגעסוס

Well-known member
אני ממליץ לעבור לאורנג´ ו...

שים לב שבין המשפחה זה 12 אג´ לדקה (המשווק בוודאי נתן לך את המחיר ללא מע"מ). בכל מקרה ידוע לי בוודאות שלאורנג´ אין אף מבצע של 10 אג´ לדקה כולל מע"מ בין בני המשפחה. GYXOIO

vampire1

New member
אני ממליץ על סלקום ולמה ....

אתה רבים פה על מחירים של תוכניות משפחה אבל בתכלס כמה כבר אתם מדברים עם המשפחה שלכם דרך הפלאפון? אתם צריכים לחשב כמה יעלה לכם מסלקום לסלקום או אורנג´ לאורנג´ כי אתם מדברים יותר עם החברים מאשר עם משפחה. ולמה אני ממליץ על סלקום כי כמעט כל מי שאני מכיר (חוץ ממך דור) יש לו סלקום.

ashomer

New member
זה רק אתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמעט לכל מי שאני מכיר יש אורנג´ לחלק קטן פלאפון לחלק עוד יותר קטן וסלקום ל1.5 אנשים (1.5 הכוונה אחד שיש לו סלקום ועוד אחד שיש לו אחד אבל הוא לא משתמש בו כי הוא קנה אמיגו) a
homer

vampire1

New member
זה לא רק אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכל החברים שלי יש סלקום ואין אפילו מישהו אחד עם אורנג´

MaD-d0g

New member
ו...

וכל מי שיש לו אורנג´ הוא מנודה כל השיחות שהוא מקבל הן בני פחות מ 40 שניות

spheonx

New member
אולי מכם כל שיחה היא פחות מ40 שניות

כי אתם קמצניםםםםם סתם, עם חברים באורנג´ אני מדבר חופשי, בכלל לכולם יש את המבצע של ה8 אג´ לדקה בלילה מדברים בלילה חופשי ואם אני שומע הערה אחת על אוטובוס\לילה\לישון\כל דבר בנוגע אני אישית שובר לך כמה חלקים שלא צומחים חזרה. והכל נאמר ברוח טובה

MaD-d0g

New member
LOLLLLLLLLL !!!

זה כ"כ קל וכ"כ דורש, אבל עדיין, אני מוותר חחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!

ashomer

New member
היית רוצה

עם כל חוסר האהבה שיש לי כלפי אורנג´. כשהיה לי אחד דיברתי יותר משעה תוך כדי נסיעה בלי ניתוקים. ואגב עכשיו יש לי פלאפון כי אני לא אוהב את אורנג´ פשוט לא אוהב...

idan3k

New member
זה תלוי איפה

למשל אצלי בשכבה (ר"ג) יש 4 ילדים עם פלאפון, 6 עם סלקום וכל השאר אורנג´... אז כמובן שעברתי לאורנג´ (היה לי קודם פלאפון) אבל בחברות אחרות למשל אני מכיא מישהו מאילת שכמעט לכולם יש סלקום אז שם כדאי סלקום. אז ת´כלס אתה צריך להתחשב בעם מי אתה מדבר ואם לא מתייחסים לעם מי מדברים אז אורנג´ החברה הכי שווה כי יש לה את המכשירים הכי פצצתיים, הם הכי הוגנים (אין התחייבויות וכו´) והשירותים גם פ33ה... אמנם אני מודה שהקליטה במעלית אצלי בבית עם האורנג´ לא משהו, וגם בהרי יהודה במצפה רמון או במכתשים בדרום הארץ... אה כן וגם נראה לי שברחוב המרכזי ברמאללה גם הקליטה לא משהו... המבין יבין... ואני חייב לציין שבחיים לא התנתקה לי שיחה באורנג´! לעומת זאת בפלאפון כן...

למעלה