היי לכולם, גם אני די מכורה לסידרה:)

שארקית

New member
היי לכולם, גם אני די מכורה לסידרה:)

ואני מדי פעם מבקרת בפורום הנחמד הזה ונהנית מאוד מהפרוייקטים ומהסיכומים של מנהל הפורום. יפה מאוד. ובגלל שכמו בכל אופרת סבון אחרת, הכי חשוב זה איך השחקנים נראים ולא מה הם אומרים, מה דעתכם לדרג אותם לפי היופי? מי לדעתכם השחקנית הכי יפה והשחקן הכי יפה שמופיעים בסידרה היום, ומי היו בעבר? יום טוב לכולם. :)

Charmed24

New member
בלי לחשוב פעמיים ../images/Emo62.gif

אשלי האישה שנראת הכי טוב
, ראול הגברבר שנראה הכי טוב
ברוכה הבאה שארקית!

שארקית

New member
בענין אשלי, אהבתי את השחקנית הקודמת

היו לה זוג עינים כחולות מלוכסנות ועם טיפה פזילה שהוסיפה לה המון יופי, ושיער נהדר וגם גוף נהדר. הרבה יותר יפה מהשחקנית המקורית שחזרה. שתיהן לא ממש שחקניות רציניות. ולבחירה שלי: טרישה היא יפה אמיתית. נראית טוב בכל מצב, עם ובלי איפור. ובענין הבנים: בראד קרלטון, חתיך בקנה מידה בינלאומי. קראתי שהוא בין 10 הגברים החתיכים העולמיים שנבחרו לפני כמה שנים. תודה רבה על הברכות להצטרפותי לפורום.

are you for real../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo143.gif

אהבת את שארי שאטוק?
OH MY GOD מי הכי יפה בצעירים
שאלה טובה, אבל זה תלוי בתקופות. אין לי פייבוריט קבוע.

python 4

New member
אשלי הקודמת? בראד? אוי ויי..../images/Emo5.gif

שארקית יקירה, טעמך באנשים הוא... מוזר במקצת. אשלי הקודמת נראית כמו עיסת קיא לעומת אשלי הנוכחית, וסליחה על הביטוי המעודן מדי. בראד הוא חתיך אולי בקנה מידה של רמאללה. נשים יפות יש הרבה בצח"מ - ג'יל, כריס, ויקטוריה, אשלי הנוכחית, אפילו בדיאן יש חן מסויים. אבל אין, פשוט אין על לין. בעניין הבנים המצב חמור בהרבה. עשרה קבים של יופי נפלו על ג'נואה סיטי, ואת כל העשרה לקחו הבנות. נו טוב, אולי בילי (בתמונה), במקרה נואש ביותר. אם הוא היה נשאר הגבר האחרון עלי אדמות. אולי.

שארקית

New member
תגובה ראשונה ואחרונה שלי להודעה שלך

אני פשוט נמנעת מלהגיב להודעות חצופות שכוללות ירידות אישיות ושפה בוטה. מצטערת. והטעם שלך ביופי של אנשים הוא לא מוזר. הוא פשוט טעם רע.

שארקית

זה פייטון, ככה הוא. הוא לא בא במטרה להעליב אותך. הוא חושב שהוא מצחיק כשהוא כותב בסגנון הזה, זה הכל. עוד חמש דקות הוא בטח יכתוב לך חמשיר התנצלות
:- D

Dawn12

New member
על טעם וריח אין מה להתווכח

זה טבעי שיהיו דעות שונות, ופייתון שלנו פשוט הביע את דעתו הבוטה במקצת. אני בטוח שלא היתה שום כוונה לפגוע בך, כך שאת לא צריכה לקחת את הדברים באופן אישי.

python 4

New member
ירידה אישית? שפה בוטה?

מוזר מאוד שאת רואה בביטוי 'יש לך טעם מוזר באנשים' שפה בוטה. בכוונה השתמשתי במילה 'מוזר' ולא במשהו.. בוטה יותר. כמו כן אין מדובר בירידה אישית עליך, הרי אני לא מכיר אותך אז למה שאני ירד עליך? תראי, גם לצהובון למשל יש טעם מוזר בנשים (מרי?!?) אז את רואה אותו נעלב? אבל כמובן שאם נעלבת מההודעה שלי זו זכותך, כמו גם זו זכותך לא להגיב להודעות שלי, שמנוסחות כפי שהם. צר לי, אבל אין טעם לנסות לחרחר ריב בפורום השלו והשקט הזה - אני לא יגרר לזה. אנחנו כאן כדי לדבר על צח"מ ולא כדי לריב על שטויות (ונדמה לי שבחודש ומשהו שהפורום הזה קיים את הראשונה שמנסה לעשות את זה). וכן יש לי טעם רע באנשים, אני יודע. ברוכה הבאה לפורום.

python 4

New member
אופס, אמרתי שלצהובון יש טעם מוזר

בנשים?
חמשיר התנצלות לצהובון
צהובון חביב ויקר זה אולי ישמע קצת מוכר טעמך בנשים הוא מושלם ומרשים עובדה שלמרי לא קר

Dawn12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

נחמד לשמוע שאת מבקרת אותנו ועוקבת אחרי הפרויקט, ואת יותר ממוזמנת להצביע בקטגוריות שכבר עלו (ויעלו) כי כמה שיותר אנשים מצביעים - יותר טוב! ועכשיו לנושא השרשור - יפים יפות. בצד הנשי, אהיה מקורי במיוחד ואבחר באיילין דיווידסון, הלא היה אשלי המקורית, הנוכחית והנצחית. לאיילין אין את היופי הקלאסי של שחקניות סבון וזה בדיוק מה שמייחד אותה, מה גם שהיא שחקנית מוכשרת בצורה בלתי רגילה. בתקופה הקצרה שהיא איתנו שוב בתור אשלי היא הפיחה חיים מחודשים בדמות שיצרה בעבר וגרמה לרבים מאיתנו להתעניין בה מחדש. באשר לגברים, לא יודע, נראה לי שמלקולם זוכה בכתר.

ים כחול

New member
אז ככה ....

אני גאה לומר שטעמי מוזר מאד ביופי
אני לא מבינה איך לא הזכרתם את פיליס הראשונה שהיא בעיניי מדהימה ביופיה ! אף אחד לא חושב כמוני ?? טוב לא נורא כניראה אני ייחודית
.. אשלי א ואשלי ב לגמרי לא לטעמי סורי .. עניין באמת של טעם . ... שרון מהממת בגופה ויופיה ואופייה !!!
... מלקולם מתוק בהחלט פול המכרסם חביב ותו לא . טוני הראשון היה חמוד הנוכחי סתמי ביותר בראד - יופי חצוף ומרגיז קול - יפיוף אבל סנוב אגואיסט גרייס -שרלילית פיחסית ג"יל- אשה יפה אני אוהבת את היופי של רמונה- אקזוטית מאד
כריס - בובת חרסינה יפה וחכמה ליאנה - חתולה יפה דרוסילה מדהימה לטעמי - (חיזרי כבר בבקשה !!!!) האחיות דניסון - בעעעעע
את מי שכחתי ?? .... ג"ק מבחינת יופי לא לטעמי אבל הייתי מוכנה לקשר -הוא ציני ומשעשע כשצריך ורגיש כשצריך
.. אל תהרגו אותי בבקשה
אבל .... מייקל מטריף אותי
לא באופי אלא במראה , הוא סקסי בעיניי
.... זהו בעצם . אה שכחתי בויקטור לא הייתי נוגעת אפילו לא עם קיסם שיניים

blair manning

New member
האישה הכי מדהימה בצח"מ היא ../images/Emo47.gif

כמובן גרייס!!!! תגידו מה שתגידו על הדמות אבל השחקנית פשוט מהממת, אני חולה עליה!!! חוץ מזה שיופי לא חסר גם לויקטוריה היפה! מהבנים הכי חתיכים זה קול וריאן שני ה- Xים של ויקי, כמו כן לאהובי ג'ק (פיטר ברגמן) גם לא ממש חסר...

Dawn12

New member
אני הבנתי שהכוונה היתה

לדמויות שנמצאות איתנו כרגע, וזו הסיבה היחידה שבגללה לא הופעל אצלי מנגנון ה"בוחר-תמיד-בפיליס" שלי, אבל אין בכלל ספק - מישל סטאפורד היא היפה בנשים.

שארקית

New member
פיליס הראשונה טיפה יותר יפה מהשניה

והשניה היא מכוערת משהו פחד... ולא לכעוס עלי, בבקשה. זו דעתי בלבד. :) גם גרייס היא לטעמי מכוערת ואין בה טיפת עדינות, לא משנה איך היא מסדרת את השיער. לא עוזר לה כלום. :) בענין הבנים - אני לא מוצאת כלום בבילי הנער. הוא די מחוצ'קן, לא? :) גם אחותו (בחיים) הלא היא ויקטוריה היא ממש לא יפהפיה גדולה לטעמי. אבל היא לבושה הכי לטעמי בסידרה. מישהו זוכר את השחקנית הקודמת בתפקיד של ג'יל? היו לה עינים כחולות מקסימות והופעה ביצ'ית אמיתית.

שארקית

New member
תודה charmed, אני זוכרת אותה

ממש אחרת. עם שער שחור והרבה יותר צעירה ויפה. טוב, אנשים משתנים, אפילו שחקנים :)

אבל דווקא יפה לה שיער אדום

את לא חושבת? יש אנשים שממש מתאים להם, ויש אנשים שלא. קחי לדוגמה את רוז מקגואן (פייג' מ"מכושפות") בעונה הראשונה שלה היא היתה עם שיער שחור. היא בחורה יפה ואפשר היה לראות כבר אז שיש לה פוטנציאל, אבל בעונה השנייה שלה היא צבעה לאדום וזה הרבה יותר יפה לה, עכשיו היא ממש לוהטת.

למעלה