היי לכולם.ההתמצאות שלי די מוגבלת,

היי לכולם.ההתמצאות שלי די מוגבלת,

אוהבת את הסדרה,לא תמיד יש לי זמן לצפות,ונוצרו לי כמה חורים...אשמח מאוד אם תוכלו לענות למס' שאלות: 1 .הפרק האחרון שראיתי בהולמרק היה,כאשר הם התהפכו עם המכונית לנהר.מה קרה מאז?זה היה הפרק האחרון,של העונה האחרונה? 2 .לאן נעלמו טרי והאמא של ג'ודי?הם עזבו את הסדרה? 3 .ג'ודי באמת מתה---או שזה סיפור כיסוי למשהו אחר? 4 .מה קורה עם טס?היא לא חוזרת לחווה? 5 .שאלה אחרונה----שרלוט,התינוקת מה עלה בגורלה?התינוקת של קלייר כמובן. תודה רבה לכם מראש.מקווה שתוכלו לעזור.

GiRiLy

New member
תשובות

1. הפרק בו הם התהפכו עם המכונית אל הנהר היה פרק סיום העונה ה-7. וכל מה שנותר לחכות לעונה ה-8 שתתחיל ממש בקרוב. ומה קרה מאז אתה יכול לקרוא בפורום הזה. 2. כן, הם עזבו את הסדרה אין להם ממש רלוונטיות בסדרה ללא ג'ודי. 3.ג'ודי לא באמת מתה, היא בתוכנית להגנת עדים יחד עם מאט. 4. טס באגרטינה יחד עם ניק. ואין לה כוונה לחזור לסדרה אפילו לא בתפקיד אורח. 5. שרלוט עברה לגור עם אביה האמיתי. לאחר שטס החליטה שהיא צריכה לגדול עם האחיות שלה.

תודה רבה על התשובות.עזרת לי מאוד.

אשמח להמשיך להתעדכן בפורום הזה. אז בעצם מי שנשאר מהוותיקים הם---סטיבי ואלכס החתיך. טוב.שיהיה. שוב תודה.

נכון.לאן נעלם אלכס?בקושי רואים אותו.מופיע ל 5

דקות ונעלם....אבל איזה חתיך הורס,נכון??

מה קורה עם דייב?נשאר באפריקה וגם הוא לא חוזר

לסדרה?הוא גם מקסים אמיתי. אני לא מבינה את זה,הדמויות מתחלפות בקצב מסחרר,הטובים עוזבים,ההזויים נשארים,זו סדרה שממש קשה לעקוב ולהתמצא בה,יחסית לסדרות אחרות.מה דעתכם??

דייה ../images/Emo7.gif גם לא חוזר הוא באפריקה

ולדעתי לא ממש קשה לעקוב אחרי הדמויות, רק צריך להבין איך כל אחת קשורה ..

כדי להבין איך כל דמות קשורה לשנייה צריך לראות

כל פרק בעקביות,ואת זה לצערי אני לא מצליחה לעשות בגלל החיים המטורפים.אם הסדרה היתה משודרת נגיד ב 10 בלילה,היה לי הרבה יותר קל לעקוב אחרייה.

התשובה על אלכס תלויה ברצנוך לספוילרים ../images/Emo3.gif

אם את לא רוצה ספוילרים אז אלכס בארגנטינה אצל טס וניק. אם את רוצה ספוילרים תבקשי ונספר לך בדיוק איפה הוא
וכן הוא חתיך הורס

אז יאללה במקום לטוס ללונדון עוד מעט,אני אטוס

לארגנטינה,ואתארח אצל טס,ניק ואלכס.יהיה מה זה מעניין....

למעלה