היי לכולם הודעה חשובה ובבקשה תגיבו

היי לכולם הודעה חשובה ובבקשה תגיבו

אתם יודעים מישהו איפה אפשר להוריד כל מני קטעים יפים של מרי קיט ואשלי סירטונים למניהם

ועוד שאלה חשובה לכולם תגיבו בבקשה

מיהו יודע מאיפה אפשר להביא כל מני תמונות מציירות יפות ומצחיקות לדוגמא מה שיש כאן

RinRan

New member
2 דברים

1- מקאזה. 2- הבנתי שאת יודעת לשרשר אז למה את לא עושה את זה לעזאזל

ל- RinRan

תגידי לי מה העיה שלך שאת מתלוננת לי למה מי את בכלל אני שרשרתי הרבה פעמים לידיעתך ועכשיו לא שרשרתי אז מה קרה למה את משרשרת בכלל וחוץ מזה העניין עם הדברים החמודים שזזים מה זאת אומרת לא קשור לתאומות למה ילדים בפורום לא שאלו כל מני שאלות שהם רצו לדעת את יודעת הפורום הוא לא רק על התאומות כי אין מה להגיד עליהן כל כך הרבה זה נועד גם לדבר קצת אחד עם השני אז.............ת-ר-ג-ע-י

motib4

New member
היי אלינור... ../images/Emo13.gif

קודם כל,
(=דברים שלא קשורים לתאומות) לא מזיקים אף פעם, ובד"כ ישנם שרשורי
ולשם צריך לשרשר את כל ההודעות האלה, שאגב- אין בהן כל רע. את ההודעה לקארין (RinRan) היית יכולה לשרשר, וחבל שאת משאירה את עבודת השרשור לי. סה"כ השרשור הוא דבר חיובי, ואם משרשרים ולא פותחים הודעות על ימין ועל שמאל, זה הרבה יותר נעים לכולם, וגם נותן לדיונים טובים עוד כמה זמן בעמוד הראשון.
ואני בטוח שקארין באה במטרה שיהיה גם לך יותר נוח בפורום.

היי מוטי.................../images/Emo3.gif

אז ככה מצטערת אם אמרתי משהו שהוא לא ממש בסדר פשוט זה הצבן אותי שקארין העירה לי על כל מה שכתבתי ותראה אני לא יודעת מזה בכלל
ממש אין לי מושג ולא הבנתי למה אתה מתכוון אז אם אתה יכול להסביר שוב כי אני לא הבנתי וזאת הייתה הכוונה אין לי מושג מה זה
אז תסביר ועוד משהו תגיד מה הייתה הכוונה שאני ישיאר לך את השירושורים לא הבנתילמה אתה מתכוון

RinRan

New member
טוב תראי...

אני מצטערת אם פגעתי בך- לא התכוונתי... באמת שלא... ואם כן אז-
(עוד פעם) אני לא אוהבת לריב וכנראה ש... נקשרתי לפורום (
) ומפריע לי שלא מצייתים לחוקים (מה זה המילים האלה
מה קרה לי
) טוב אז
מתוקה ואני מקווה שנהיה חברות

היי קארינוש ומוטי

מצטערת אם הייתי קצת נוקשה אבל באמת אני לא ממש מכירה את חוקי הפורום ואני לא ידעתי כלום אז מצטערת וגם מוטי אני יותר לא אפתח הודעה חדשה למרות שאני לא יודעת למה

אוקיי קארין ומוטי..........

אז מצטערת הבנתי ה-כ-ל חוץ מהקטע של לפתוח הודעה חדשה אז למה בעצם יש את המילה הזאת שרשומה למעלה לפתיחת הודעה חדשה ואז לוחצים על זה עם אתם אומרים לא לפתוח כי בעצם נגידאת רושמת שלמרי קיט יש שער יפה סתם דוגמא ומישהו אחר רוצה להגיד בכלל שיש לו ספרים של התאומות מה עושים ילדים לא כולים להגיב להודעת לא קשורות משהו לא מסתדר לי

motib4

New member
אני אסביר לך...

לפתוח הודעה חדשה זה לא רע, אם את רוצה לכתוב משהו שהוא נושא חדש את צריכה לפתוח הודעה חדשה. אם את רוצה להגיב להודעה מסויימת את לוחצת על הוספת תגובה. הבנת? אם לא, אני אשמח להסביר שוב.

motib4

New member
אלינור.....

ישבתי וכתבתי הודעה על כל העניין של השרשורים ופתחת הודעה חדשה...
פשוט לוחצים על הוספת תגובה במקום הוספת הודעה חדשה אוקיי? הכוונה בזה שאת משאירה לי לשרשר את השרשורים מתבטאת בזה שבסוף אני זה משרשר לך את ההודעות במקום שאת תעשי את זה, וזה סתם עושה לי עוד עבודה... בקשר ל-
: הסברתי בהודעה שזה משהו שלא קשור בנושא הפורום, במקרה הזה, משהו שלא קשור בתאומות, כמו האנימציה של הנשיקה שהעלת כאן. ושוב- אני הוא זה שצריך לשרשר לך את ההודעה. בבקשה- בפעם הבאה- לשרשר מראש.

RinRan

New member
אני רגועה....

רק ניסיתי להבהיר לך שעדיף לשרשר (ע"ע- דברי מוטי)

בבקשה תיפתחי את התגובה שלי!!!!!!

|
היי ברבי(אני מקווה ברביות של מרי קייט ואשלי כמובן)כי אני שרופה עליהן הם האלילות הכי גדולות שלי
רציתי לומר לך! על מה שכתבת ששאלת איפה יש אתרים וסירטונים של מריי ואש...המתוקות
שיש באתר של מוטי אני לא יודעת עם את מכירה אותו...יש שם הרבה סירטונים וגם יש ב-מרי קייט ואשלי אופיסל...זה אתר וחוץ מיזה היתי רוצה שתיכתבי לי גם את מימני ב-
גדולה אשלי הפ33ה!! נ.ב. חולה עליך אשלי אולסן!

קודם כל תודה ואני יודעת ש........

למוטי יש באתר אבל כבר הורדתי את הכל ואני רוצה עוד וכן אני ברבית כמו התאומות וגם אני רוצה שנתכתב יחד יש לך במקרה מסנג´ר אז אפשר להתכתב love you ברבי

למעלה