היי לכולם היי לנאוה

נאן

New member
היי לכולם היי לנאוה

היי נאוה אני צריכה מידע עם יש לך על המעי הרגיז. כלומר שניה לפני תרופות קובנציונליות אני מעונינת בתרופות אלטרנטיביות.רוב האתרים שמצאתי על התסמונת הזו מקפים לי רק חלקית מה עובר על הבטן שלי... ואני אחרי הבירור של הבדיקות הפולשניות. חוץ מזה כרגיל שמחה לקרוא בתור אורחת כאן. מה שלום יונתן? נאנוש

אני שמחה לראותך כאן, ומקוה שתהיי

יותר מאורחת. את יכולה לפרט? את מה קורה בבטן? ממצאי הבדיקות? לאיזו תוצאה את שואפת? באיזו מהירות את רוצה את התוצאה?

tiaa1

New member
הי נאנוש,שמחה שוב לשמוע ממך אבל

חבל לי שיש בעיות.... כתבי לי למסרים מה קורה...

נאן

New member
../images/Emo11.gifתמונת מצב

היי נאוה פשוט בסידרת בדיקות והבדיקה האחרונה של מיפוי כבד הראתה כבד מוגדל מאוד בשורה תחתונה אומנם אולי יש לי מעי רגיז ודלקת בקיבה אבל יש לי כבד מוגדל עם נזק וזה זורק אותי לתחום שאני לא מכירה ובטח מפחדת ממנו. לכן התאדתי לי. אני כבר לא יודעת מה לשאול.דורשים ביופסיה בכבד. במרפאת כאב נתנו לי תותחים שיכולים להפוך בן אדם לזומבי. חלק מהתרופות אני מכירה ממה שלקחתי לפיברו. אבל כאן המינונים גבוהים. לא חושבת שעם כל הכאב שאני חיה איתו אני רוצה להפוך לזומבי ובטח שלא יכביד לי על הכבד יותר. נשמעת מבולבלת כי זה מה שאני כרגע עיפה כואבת ומבולבלת. 3 חודשים של נשירת שיער ירידה במשקל של כאב ולחץ מתחת לבית החזה ועוד 2 גושים בשד כמעט הגעתי לפסיכיאטר בגלל זה! ועכשו בראש שלי יש צלצולים של פתיחת קרב נוסף ואם יש בנק בעולם לכח שלחי לי את האתר דחוף את תמיד יכולה להציץ בפורום של סרטן לא לבד ולגלות עלי סודות מודיעין מה שנכון לכרגע בקשר לפורום שלך זה שבגיל המעבר שבו אני שרויה הפיברו תופס תאוצה חזקה וכואב יותר. תודה על ההתענינות נאנוש

נשמע מורכב מדי להתייחסות ברשת

אתקשר אליך

זוהרה7

New member
נאנוש יקרה ../images/Emo24.gif

קראתי גם כאן וגם בעוד מקומות. אני בטוחה שבכלל לא קל לך עם הכל. מאחלת לך הצלחה והחלמה בכל. חיבוק. זוהרה*

מרוצה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gifנאנוש שלום.

מאד שמחה שהחלפת מצב צבירה מהאידוי. טוב שחזרת לא רק כמשקיפה. נעים למצוא שמות ישנים. (חבל שהסיפור לא מעודד). מאחלת לך שתשארי שפויה שתרגישי טוב
ושיקרה לך קסם ופתאם הכל יחלוף. הלואי אמן!!!!

למעלה