היי לכולם הינה הסיפור!

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי לכולם הינה הסיפור!

אז תודה למנהלת המהממת על האישור לפרסם, ואם טעיתי ופרסמתי בלי רשות או עברתי על חוק מסוים את רשאית למחוק.
בסיפור יש המון אבל המון שגיאות כתיב, ויש הרבה בילבול שבעתיד יובן ויוסבר.

הסיפור מספר על אמנדה נערה בת 16 אשר סובלת מאוסידי ונזרקת לעולם פנטסיה כדי להציל אותו.

מקווה תאהבו!

אינכם צריכים להגיב לי בבלוג, אני לא באה כדי לעלות את מספר הצפיות בבלוג שלי או כדי לחפש מחמאות ותגובות. אני מפרסמת כאן כי אני סומכת על דעתכם וכי אני רוצה לשפר את עצמי מבחינת כתיבת הסיפור ומבחינת כתיבה בכלל.
אז הערות בונות יתקבלו בברכה.
שלכם כהנא

DOCTOR W H O

Member
מנהל
הודעה

לא רציתי להגזים בפרסום, עד כה פירסמתי רק כ25 פרקים.
אם זה מעניין אותכם תגידו לי ואני אשים עוד קישורים כי ביננו כל האקשן מתחיל בפרקים הבאים.

גלקטור

New member
תגובתי:

אם את רוצה לפרסם סיפור בבמה מכובדת (למשל כתב עת מקוון או מודפס, ספר) את חייבת, אבל חייבת ללמוד לכתוב נכון.
אין שום סיבה שמישהו ירצה לקרוא סיפור רצוף בשגיאות כתיב. בוודאי שעורך מקצועי לא יקבל את זה.
שפה היא כלי ואם את רוצה להיות סופרת את חייבת לדעת להשתמש בה נכון.
אין תירוצים - לא קשיי למידה ולא קשיי שפה. יש אפשרויות תיקון אוטומטי של WORD, יש מילונים, ויש חברים ובני משפחה, שלא לדבר על אנשי מקצוע, שיכולים לעזור לך למצוא ולתקן שגיאות כתיב.
לא לעשות את זה - זו עצלנות גרידא ואם את עצלנית בכתיבה שלך, אין שום סיבה שבעולם שמישהו יקדיש את הזמן לקרוא את זה.
&nbsp
&nbsp
עכשיו, לגבי מה ששאלת למטה לגבי כתיבה על יחסי אהבה הומוסקסואליים - אני לא רואה שום בעיה עם זה. את בוודאי שלא תהיי הראשונה ולא האחרונה שכותבת ספרות מד"ב/פנטסיה עם גיבורים הומוסקסואליים (הנה דוגמה: http://www.sf-f.org.il/archives/1828)
&nbsp

קראתי עכשיו את ירוק דב"ג ובסופו של דבר הוא מאכזב לדעתי

השילוב שהוא עורך בין סיפור על אהבה וזוגיות לבין סיפור מתח לא עובד (והאמת היא שלא פשוט לחשוב איך היה אפשר לעשות אותו טוב יותר כי הכיוון הזה מאוד שחוק וקשה לברוח מקלישאות), וגם החלק המד"בי מצומצם יחסית (קל לדמיין את הסיפור בטכנולוגיה של ימינו בשינויים קלים). הכתיבה עצמה טובה, אבל זה לא מספיק.

למעלה