הראיון../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif
מרי-קייט ואשלי.קום: "את שיחקת בלהיט טלוויזיוני ועכשיו את פונה לכיוון סרטי קולנוע. את חושבת את עצמך ככוכבת?" הילארי דאף: "אני לא חושבת את עצמי כמפורסמת, אני חושבת את עצמי כילדה נורמלית! אני לא נראת ביישנית כשאני מדברת איתך עכשיו, אבל כזה מגיע לדיבור עם אנשים בגיל שלי אני לא כזו פתוחה! לא יהיה לי את הביטחון העצמי ללכת למישהו מפורסם ולהיות כזה, היי! מרי-קייט ואשלי.קום: "באתר שלך בנות שואלות אותך הכל מהמלחמה נגד עירק עד למה הן צריכות לאכול כדי להיות רזות. את אוהבת להיות דמות שנותנת דוגמא? הילארי דאף: אני אוהבת שהמעריצים שואלים אותי שאלות כאילו שאני חברה שלהם. זה מגניב שאנשים מעריצים אותי, אבל עכשיו שעכשיו אני קצת יותר גדולה אני תוהה למה זה אני במקום רופא או אסרונאוט או מישהו! אני לא משנה את העולם! מרי-קייט ואשלי.קום: זה היה כיף לשחק את נטלי (מהסרט שמוזכר למעלה)? היא בהחלט שונה מאיך שאת משחקת בתוכנית הטלווזיה שלך ("ליזי מגוויר") הילארי דאף: ליזי מגוויר לא ממש אני. היא לא בטוחה ומנסה למצוא את עצמה זה למה בנות מתחברות אליה. נטלי היא דמות מאוד עצמאית. היה נחמד לשחק דמות שונה. מרי-קייט ואשלי.קום: את ופראנקי צוות נהדר בסרט. האם לשניכם היה נהדר לעבוד ביחד? הילארי דאף: לעבוד עם פראנקי היה כיף בגלל שהוא היה ב"ליזי מגוויר" לפני, ויצא לי לעשות דברים מגניבים לפני המצלמה כמו לרוץ בצד של מכונית. (..?) מרי-קייט ואשלי.קום: את ופראנקי דומים בזה ששניכם לקחתם המון סיכונים ועזבתם את הבית בגיל מוקדם כדי ללכת אחרי חלומותיכם. הילארי דאף: אחותי, היילי, בת ½ 2 (טעות כתיב, כנראה התכוונו ל-½ 20) אז כל מה שהיא רצתה לעשות, אני רציתי לעשות. היילי החלה לשיר ולשחק, אני התחלתי לשיר ולשחק. ההורים שלי הם סופר-תומכים, הם היו צריכים לעשות קורבן גדול- במיוחד אמי שהייתה צריכה לעבור לקליפורניה (מטקסס) וקיבלה כל מני ספרים על שואוביז. אנחנו שהינו בדירה עם חדר שינה אחד והלכנו לבערך 200 אודישנים. כשחבריי באו לבקר הם היו כזה "יש לך כזו דירה יפה בהיוסטון, למה את רוצה להישאר פה?" אבל אני ממש רציתי את זה, וכשאני רוצה משהו- אני נחושה! מרי-קייט ואשלי.קום: מתי הייתה הפעם אחרונה שאת היית ילדה נורמלית, בבית ספר נורמלי? הילארי דאף: באמצע כיתה ד', אני לא מתגעגעת לזה. ילדים היו רעים אחד לשני בימים ההם ואני די שמחה שהפסדתי את החלק הזה! אני מקבלת חינוך טוב בגלל שזה רק אני והמורה שלי, אחד על אחד. כשאני על סט, חברים שלי באים לבקר. אני אוהבת את החיים שלי. מרי-קייט ואשלי.קום: אהבנו אותך ב"סוכן חשאי קודי באנקס" אבל מה עם סרט אקשן שבו הבת עושה את כל התעלולים המגניבים? הילארי דאף: הו בהחלט! אני מסתכלת בתסריט שבו יש ילדה מגניבה שזה סרט אקשן. כמו "המלאכיות של צ'ארלי" רק בת-עשרה. זה בהחלט הולך לקרות. אולי שנה הבאה. מרי-קייט ואשלי.קום: מה המהלך הבא בשבילך? הילארי דאף: אני הולכת עם חברה שלי, טורי, לנשף האביב בבית הספר שלה. אני מכירה את כל החברים שלה אז זה יהיה מגניב. זה מחר בלילה ואני עובדת כל היום! אין לי שמלה עדיין! אני לא יודעת מה לעשות.. אולי ללבוש את הג'ינס שלי? *תבדקו בתחילת שבוע הבא לחלק 2 של "סוכן חשאי קודי באנקס" אקסקלוסיב. ראיון עם פראנקי מוניז! תודה לאל!! גמרתי!!