היי לכולם הליקובקטור פילורי

דלידל

New member
היי לכולם הליקובקטור פילורי

מי שלא זוכר אני דודוUUU החלפתי שם ....לא משהוא יצירתי במיוחד בבדיקה במעבדה פרטית נמצא שלי ולבני יש את החיידק (אני עברתי גם גסטרו ומחכים לתשובות הביופסיה ) שוחחתי עם רופא שטוען שאין צורך לטפל בחיידק זה אצל ילדים ורק אצל מבוגרים הוא עלול להיות מסוכן מאד..לא עלינו רציתי לשמוע אם למשהוא תובנה בנושא ערב נפלא לכולם

omer100b

New member
היי דודו. ההנחה שלא מטפלים בילדים

הנושאים חיידק זה - מוטעית. החיידק יכול לגרום לבעיות בספיגת מזון במעי, לבעיות התפתחות אצל ילדים ואף יותר מסוכן מזה החיידק יכול לנדוד מהמעיים למקום אחר בגוף ולגרום שם לנזק חמור יותר. ברגע שיש לאחד מבני המשפחה סביר להניח שגם היתר נדבקו - לכול משפחתי מצאו את החיידק. יש שני אפשרויות לטיפול טיפול אנטיביוטי לחודש או פורמולות צמחיות בטיפול ממושך עד שנה. אל תיקח סיכון טפל גם בילד, אם תטפל בעצמך תוכל להידבק שוב מילדך. החיידק גורם לאולקוס לפצעים בקיבה, מצאו אף די.אנ.אי שלו בגרורות של סרטן המעי הגס. אני יודעת על שני מקרים ששני נשים בהריון נשאו אותו ללא ידיעתן, החיידק עבר את מחסום השליה ועבר לעובר וגרם לנזק של סכנת חיים. שתי הנשים מאושפזות בבית החולים ושם נלחמים על חיי עובריהן. האם שווה לך לקחת סיכון? אגב בקופת חולים מכבי החלו לאפשר בדיקות לגילוי הליקובקטר פילורי - כך שגם ברפואה "המתקדמת" החלו להכיר בבעייתיות של החיידק. ועוד דבר החיידק מדבק מאוד הוא עובר ברוק, בנשיקה או כשאוכלים/שותים מכלים של אחרים... ואני לא רוצה לדבר על ה"חגיגות" שמתרחשות בגני ילדים. בהצלחה.

דלידל

New member
היי תודה על התשובה

האם לדעתך יש לערוך בדיקות לכל בני המשפחה או לקחת אנטיביוטיקה מתוך הנחה שזה מאד מדבק תודה מראש

דלידל

New member
הבנתי שחיידק זה חיי רק בקיבה ולא במעיים-האם

הבנתי לא נכון??!! שוב תודה

omer100b

New member
היי דודו. לפי עניות דעתי כדאי לבדוק

את כל בני המשפחה. זה מה שאני עשיתי. אין טעם לתת טיפול אגרסיבי כל כך(אנטיביוטיקה)ללא צורך. אנו בחרנו בשיטת הפורמולות הצמחיות טיפול שהוא ארוך טווח אך יעיל יותר ואנושי לגוף-יותר. אנטיביוטיקה הורסת את ה NK של מערכת החיסון ומעמיסה על הכבד - בעיקר לילדים על הספקטרום. יש עוד דבר שכדאי שתיקח בחשבון לחיידקים יש יכולת ליצור מוטציות חזקות יותר מול טיפול אנטיביוטי - צחי אמר כאן לא פעם או פעמיים - הם "לומדים" ואת המידע הזה הם מעבירים מאחד לשני. וכך מגלים עמידות לטיפול אנטיביוטי. מה תעשה כשהם יחזרו עם "כוחות מחוזקים" תתן אנטיביוטיקה חזקה יותר? הליקובקטר פילורי מדבק ביותר. תמיד ניתן להידבק שוב. ועוד מדברי צחי - לצמחים יש יכולות להתמודד עם פתוגנים "חכמים" אלו הם תמיד מתקדמים יחד עם המוטציות הנרכשות ולכן הם יכולים להן. שלא נדבר על כך שהטיפול הצמחי תורם לתהליכי הריפוי הטבעיים של הגוף. בעוד התרופתי(האנטיביוטי)חייב לבטל תהליכי ריפוי על מנת לפעול. לשיקול דעתך. ועוד דבר כל עוד נוח ונעים לחיידק בתוך גופך והוא לא נתקל בבעיות, הוא ימשיך לנדוד ולשגשג בכל מקום שתצמח תועלת עבורו. החיידק לא מבדיל בין מוח לקיבה או למעי, לכל חיידק יש את היכולת להגיע לכל מקום בגוף עם ניתנת לו האפשרות(מע' חיסון מוחלשת, חוסר בויטמינים ומינרלים, נוכחות רעלים ועוד) בהצלחה

למעלה