היי לכולם- הסבר על העלמותי.

21profile

New member
היי לכולם- הסבר על העלמותי.

ממש מצטערת שנעלמתי לגמרי בזמן האחרון...עברה עלי תקופה מאוד קשה- עומס מטורף בעבודה וסבא שלי היה מאושפז במצב קשה בחודש האחרון בבית חולים. ביום שבת הוא נפטר, וכל השבוע הייתי אצל סבתא שלי בשבעה. בעקבות כך אני די מבולבלת, קצת עושה חשבון נפש, וממש אבל ממש לא מאופסת. מצב רוח ממש אין לי. בכל מקרה, כיף להכנס לכאן ולראות שהפורום מתפקד ושכולכם עדיין כאן, באמת שהתגעגעתי. יעלו'ש- תודה על ההתעניינות שלך
וארתור- "מעשנת סיגריות בעבודה" זהו תיאור עדין מאוד, אתה לא מבין כמה קופסאות אני טוחנת בשבוע האחרון. לגבי ההופעה של בתי בתמונע ביום חמישי, אני מאוד מקווה שאני אוכל לבוא, הכל תלוי באיך שאני ארגיש בסמוך לכך. סופשבוע נפלא לכולם אוהבת חן.

חן- קבלי חיבוק

משתתפת בצערך. (זאת גילת, אין לי כוח להחליף ניק) מקווה שתרגישי טוב כמה שיותר מהר!

ADVAM4

New member
../images/Emo24.gif חן!!

אני מקווה שהמצב רוח שלך ישתפר... ואני יכולה להבטיח לך שהופעה של בתי.. תשנה אותו לטובה לגמרי.. אממ בכל מקרה.. אנחנו כאן תמיד לשמח אותך! :)

זו די תקופה מחורבנת

תקראו גם מה שאני רשמתי אני מקווה שנעבר את התקופה המדכאת הזו

מאמי

בדיוק חשבתי עליך בדרך חזרה הביתה. מצטערת לשמוע ובאמת מאוד מאוד עצוב. אני מחזק תאותך מרחוק ומקווה לפגוש אותך בחמישי. ללא ספק היית ממש חסרה פה ואני מקווה שנוכל לעזור לך קצת לשיפור מצב הרוח. ראית את הקליפ שתומר שלח- זה עושה לי קצת צרות בהורדה אבל אני ממשיכה לנסות ורואה את הקליפ בחלקים. טוב, אז שוב- SORRY FOR YOUR LOST מקווה שניפגש בחמישי- חסר לך אם לא- בתי על בטוח תשפר לך את מצב הרוח... ולכולם- ראיתם את הלופ בערוץ 23 הסופ"ש? בתי וחנן יובל בתוכנית "דואט ישראלי? מקווה שכן- היה מקסים שבוע טוב לכולם ושיעבור במהרה יעל

21profile

New member
יעלו'ש

באמת תודה על כל החיזוקים והתמיכה, אתמול החלטתי שאני מגיעה להופעה בתמונע ביום חמישי, כי כמו שאמרת "בתי על בטוח תשפר לך את מצב רוח" ואני מסכימה עם זה.. אין דבר שיכול לעודד אותי יותר מהופעה של בתי. אז אנחנו נתראה ביום חמישי אוהבת חן

tomadonna

New member
יעל - רק בשבילך....

אני רואה שכבר כמה ימים יש לך קשיים לראות את הקליפ, עשיתי גירסא יותר "קלה" להורדה באיכות פחות טובה, אבל את אמורה להצליח להוריד אותה. פשט תלחצי על הלינק ואז "תשמרי" את הקובץ למחשב... תומר

למעלה