היי לכולם!!!! הרבה זמן לא הייתי פה

היי לכולם!!!! הרבה זמן לא הייתי פה

אבל יש לי תמונה חדשה אבל בישבילי היא ישנה כי שכחתי לשים אותה בפורום אז יכול ליהיות שמישהו שם אותה לפניי ויכול ליהיות שלא אהה ויש לי בקשה בימיוחד למוטי אני יודעת שהיום לא יום שישי אבל בבקשה אתם יכולים לשים לי פה תמונות מחופשה בשמש או להביא לי קישורים לתמונות תודה מראש הינה התמונה החדשה

סליחה על השירשור ראיתי בעמוד 2 ששמ

ו את התמונה הזאת הרבה מאד פעמים. אבל בבקשה תביאו לי או תמוננות או שירשור של התמונות מחופשה בשמש תודה ויש לי רעיון לשירשור תמונות ליום שישי אפשר לעשדות על סי ליטל טיים ויש לי תמונות מהפרקים לא כולם אבל הרבה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

תמונות מחופשה בשמש תמצאי כאן. ובקשר לרעיון לשרשור שלך- ממש, אבל ממש לא... אין לך מושג כמה פעמים עשו שרשור בנושא הזה... תנסי למצוא נושא קצת יותר מקורי ונשמח אם תשתתפי בדיונים ובמשחקים בפורום, ולא רק תספקי לנו תמונות חדשות, למרות שאנחנו תמיד שמחים לקבל אותם

RinRan

New member

תיקון- תמונות מחופשה בשמש תמצאי כאן.

ומיליונריות

72 מיליון דולר!! הם הילדות הכי עשירות בארה"ב!!!! (מאניקיות! גם מדהימות וגם מיליונרית!) זאת עובדה!!!!

../images/Emo7.gif איך אתם לא מתבאסים?!?!

אתם רק מדברים עליהן! שיו הייתי מזה מתבאסת!!! איך אפשר לדבר על כזה דבר ולחא להתבאס שגם אתה לא כזה!?!

RinRan

New member

מצטערת להגיד אבל... הן לא מושלמות! דבר ראשון- הן נמוכוווווות!
הן 1.52 מ' בערך... [והן עוד בנות 16.5...] ההורים שלהן גרושים- זה גם סוג של 'אי-מושלמות' כלשהי... ומי אמר שהן מאושרות עם ככככל מה שהן עושות? בקושי יש להן זמן לעצמן... בקיצקיץ- איים טלינג יו- לא היית רוצה להיות מרי קייט ואשלי, או כוכב בכלל...

A d i d a

New member
הן בהחלט לא מושלמות ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

לכל אחד יש ת'פאקים שלו...

RinRan

New member

כן, אבל את בת 11! והן בנות 16.5 פור גאדס סייק!!!
יש הבדדדדדל! את בגובה נורמלי... והן... טוב, האמת היא שרוב האמריקאים הם נמוכים ו... מלאים [בואו נגיד ככה...], כאילו זה הגובה הממוצע באמריקה, ואם נכנסים לגאפ למשל- אז כזה אתם רואים- הכל שם רחב

RinRan

New member

בכרטיסישי כתוב 11

Bagit

New member
גזר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אני ממש לא הייתי רוצה להיות כמוהן. לבזבז את כל הילדות על צילומים, טיסות וכו'
לא נשמע משהו כיף...

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif טודע לאל../images/Emo70.gif