היי לכולם הרי עדכון

נושנושי

New member
היי לכולם הרי עדכון../images/Emo140.gif

עוד שלושה ימים אני יהיה חמישה חודשים אחרי הניתוח וירדתי כבר 29 קילו ממשקל של 106.5 למשרל של 77.5 והיד עוד נטויה לא להאמין איזה מחמאות אני מקבלת ממש כייף שווה כול רגע אני כבר רואה את האור שבקצה המנהרה נשיקות וחיבוקים נושנושי

רונה 29

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif ../images/Emo50.gif

את זכאית לכל המחמאות - כל הכבוד !!! המשך ירידה במשקל מוצלח ומהיר !!!

פנינוש./

New member
מברוק עלייך אורנית מכל-ה ../images/Emo23.gif

מתחברת אלייך בכייף בקטע הזה מאוד . את האור בקצה המנהרה גם אני רואה וזה אחרי 11 חודשים לאחר הניתוח 40 קילו נשרו ממני לאט ובטוח מקווה שנמשיך את הדרך בכייף והבריאות תשתפר בהתאם למקווה מאחלת לך ולכולנו המשך ירידה קלה והעיקר שנצליח לשמור על התוצאה ממני פנינוש

sure16

New member
הרבה איחולים וברכות../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד!אני מצפה כבר לראות אותך!מאיפה לאסוף אותך הפעם?סתםםםםםם..לא להלחץ!נתראה בקרוב-שרה

RomiVais

New member
וואו - כ-ל--ה-כ-ב-ו-ד!!! ../images/Emo45.gif

איזה יופי!!!! אני כל כך שמחה בשבילך!!!! בטח שאת מקבלת המון מחמאות - ומגיע לך - באמת!!! כל הכבוד. והמון המון בהצלחה עד לקו הסיום מכל הלב רומי

נושנושי רואים ובגדול../images/Emo65.gif

חל בך שינוי מדהים ואת זכאית בצדק למחמאות שאת מקבלת. את נראית נפלא. ענקון

רוני#

New member
ברכות נושנושי - איזה נפלא ../images/Emo140.gif

ואיזה כייף זה לקבל את כל המחמאות האלה ? נכון שזה מרומם ומעודד ? והספירה שלך ממש העלתה לי חיוך ... -
עוד שלושה ימים זה יהיה חמישה חודשים מהניתוח ...
מזכיר לי את התקופה הראשונה בצבא - אז , בטירונות היתה לנו הבדיחה הזו עוד שנתיים ו-11 חודש "למנייאק" .... היה חסר רק לפרט בשעות , דקו, או שניות
אבל סבבה - תמשיכי בכיוון הזה בכייף תנצלי את התנופה הזו כמה שרק תוכלי - וכעת אז המון המון
מרוני -

1osnatv

New member
בהצלחה בהמשך הלוואי עלי ../images/Emo24.gif

כל הכבוד כל הכבוד

gal33

New member
את רואה את האור, וזה לא רכבת!!!

יופי, כל הכבוד!! לבריאות, גל

למעלה