היי לכולם-התגעגעתי

היי לכולם-התגעגעתי

אני יודעת שהמון זמן לא ביקרתי בפורום, ואיך שראיתי את ההודעת הסיכום הזדהיתי....אני מבינה משום אני מרגישה בדיוק אותו דבר לאחרונה....אני מאוד מאמינה בסוד ומאוד ריתק אותי לראות את הסרט יותר משלושים פעם אולי....שמתי לב שהכי קשה לי זה להגדיר:א, ב, ג....מהן המטרות שלי....אני יושבת עם דף ורושמת את המטרות שלי לכאורה ולא רואה את הדרך ליישם אותן, יש לי מחסומים בראש שרק אני שמה לעצמי במחשבות שלי....זה סוג של בת יענה שמפחדת להסתכל קדימה ולמעלה.....חושבת וחושבת עם הראש טמון באדמה.....אני כל כך מבינה את הייאוש והתסכול....כשאני לא מוצאת את הדרך הסלולה להשיג את המטרות שלי בחיים אני חושבת ישר....למה לטרוח בכלל.....גם ככה זה רק על הנייר ושום פעולה לא תואמת את הרצון האמיתי שלי.....אני רוצה לומר שדיי התגעגעתי לפורום ואני מחפשת את הכוח להוציא את הראש מהאדמה ולהפסיק להיות בת יענה....עיצות אני יודעת לתת לכולם אך להשתמש בהן זה רחוק ממני מאוד.....אז כמו שאני מבקשת מעצמי לא להתייאש ולהיות חזקה ככה אני מבקשת ומאחלת לכל אחד כאן להיות חזק ולמצוא את האמונה האמיתית שנמצאת בכל אחת מאיתנו והיא באה רק מבפנים......אך יחד עם זאת זה לא קל ומבקשת כוח.....בעיקר הכוח לעשות!!!! תודה לכולם יום מדהים התגעגעתי

ע ו פ ר ה

New member
טוב לראות אותך כאן ../images/Emo140.gif

יש תרגיל שעשיתי באחד מהימים בהם הרגשתי חלשה. דמיינתי שאני יושבת על משהו גבוה (ענף עץ או כוכב) ומביטה בעצמי שנמצאת למטה. ראיתי שיש הרבה חסימות שמקיפות אותי. ראיתי את המטרות שלי מעבר לחסימות. דמיינתי שהחסימות נופלות והמטרה מגיעה אלי. כשסיימתי את השלב הזה ירדתי ונכנסתי לתוך עצמי. ראיתי את החסימות נופלות ואת המטרה מגיעה. מצב הרוח השתפר והדברים חזרו לזרום כמו תמיד. באהבה עופרה

למעלה