היי לכולם ושבוע טוב

odeliaremos

New member
היי לכולם ושבוע טוב ../images/Emo24.gif

מאחלת לכם אחלה שבוע מלא אהבה ורק טוב
. רציתי לשאול אם את מתגעגעת לאקס שלך מה היית עושה? התחלתי לחשוב עליו בזמן האחרון שבא לי לראות מה איתו נפרדנו לפני 4 חודשים ולפני חודש וחצי הפעם האחרונה שדיברנו ואני מתגעגעת מה הייתן עושות? חשבתי לשלוח הודעה כתובה כי זה פחות מחייב אולי משיחה זה משאיר לו את האופציה לחזור אליי או לא ושיחת טלפון אולי תהיה בזמן מתאים ואני לא אבין ואפרש את זה חוסר רצון מצידו לדבר איתי מה אתם אומרים? אני שואלת פה גם את הבנים לא רק את הבנות מה לדעתן עליי לשות? תודה וממתינה לתגובות בינתיים המשך ערב נעים לכם

Vdrums

New member
תחשבי למה נפרדתם והאם נראה לך

שזה הגיוני שתחזרו. והאם מה שקרה יכול לחזור על עצמו. אם התשובה היא כן אז תרדי מזה ותמשיכי הלאה, אלה מחשבות שצצות כי אין משהו אחר אז תמיד נוח לחשוב על האקס.

סרטלק

New member
זה מזכיר לי...

זה מזכיר לי תופעה שקורת בתחום העבודה. אדם מפוטר מעבודה בגלל ירידה בתפוקה או גילוי לאחר זמן ממושך שכישוריו לא מספקים מספיק , לאחר מס' חודשים הוא בא לבקר בעבודה כשהוא עדיין מובטל ומלבד לבקר במרכאות את החברה, הוא מתעניין אם יקבלו אותו חזרה, כמובן שזה לא קורה מפני שהוא לא מבין את הרמז שהוא פשוט לא מתאים. מה השתנה מאז עזב נהיה פרופסור? לכן זה פטתי גם לנסות לחזור לאקס או ליצור קשר כלשהו איתו, את לא השתנת וגם הוא לא לכן, אין טעם לחזור לעבר.

כמו שכבר אמרו,

תחשבי למה נפרדתם? אם יש באמת מקום לחזרה או שאולי זו רק ברירת מחדל לשעות בודדות?

למעלה