היי לכולם,ושבת שלום!...לא ביקרתי..

smadar32

New member
היי לכולם,ושבת שלום!...לא ביקרתי..

כאן זמן מה. אני,פשוט על הפנים..הסימפטומים של הלופוס מסרבים להעלם, ואני מוצאת את עצמי יותר ויותר מבכה על מר גורלי.מה גם אני עומדת לפני- ניתוח גניקולוגי שלא ממש תורם להרגשה הכללית...למזלי הטוב יש לי בעל, תומך ואוהב שכ"כ מבין ועוזר שבקטע הזה אני דיי שמחה בחלקי.. אבל זה לא- ממש מה שתמיד חשוב למצב הנתון שכרגע דיי מבעס..בתקוה להודעות יותר אופטימיות..ביי סמדר!

gaia20

New member
סמדר יקירתי, זו רק תקופה חולפת!

כולם כאן במצב קצת...(תסלחו לי על המילה
) קקי... לאט לאט מתחילים להרגיש שיפור! עוד מעו מתחיל שבוע חדש! תנוחי בסופשבוע הזה, תשתי הרבה אני מקווה שביום ראשון עם תחילת השבוע הטרי, הגוף שלך יניח לך להרגיש טוב!

אני מסכימה עם גאיה../images/Emo8.gif

את תראי שהכל יעבור. לפעמים זה רק לוקח קצת זמן. אני זוכרת את ההתאוששות שלי מה"לופוס" האחרון...כל שבוע הרגשתי שאני עושה עוד שניים שלושה צעדים לקראת ההחלמה אבל הרבה פעמים גם היו צעדים לאחור....אין מה לעשות, צריך סבלנות ואורך רוח והכי חשוב לזכור ולהאמין שזה - כן (!!!!!) עובר ואח"כ אפשר להמשיך הלאה. תרגישי טוב ותקשיבי טוב טוב לגוף שלך. תני לו כל מה שהוא מבקש (מנוחה, אוכל, או להיפך - פחות אוכל, ןכן הלאה....). ותמשיכי לעדכן, אנחנו איתך!
עדית.

ל3

New member
הי סמדר

אל תתיאשי. ישנם ירידות וישנם עליות והכי חשוב זה לשמור על אופטימיות. מקווה לשמוע ממך תחזיות יותר חיוביות בקרוב. שלך,שירי

למעלה