היי לכולם ושבת שלום

טוויטי

New member
היי לכולם ושבת שלום ../images/Emo66.gif

שלום לכולם כולל התלמידים שבפורום מה שלומכם איך עבר השבוע?, רציתי לשתף אתכם במשהו שקראתי באיזשהו אתר אינטרנט.לפני מספר ימים גלשתי באינטרנט ובמקרה נכנסתי לאתר של איזה מגזין אמריקאי שטען ששתי השחקניות הראשיות בזינה ז"א לוסי לולס ורנה אוקנור הן לסביות.דבר שהוא סתם עלילה לפי הידוע לי.כי הרי לוסי נשואה ויש לה ילד ולרנה יש חבר נראה לי.מה דעתכם על זה? שטות מוחלטת נכון?.ואגב דבר קטן שיש לי בעיה אתו.אתם עושים פה וולפייפרים יפים אבל משום מה המחשב שלי לא פותח אותם אולי מישהו יכול לעזור לי בנושא.ביי שבת לכולם יעל.

תיקון קטן....

לוסי לולס נשואה, ולא סתם אלא למפיק בפועל של הסדרה, הוא ג´ינג´יותו, רוב טאפרט! יש לה בת בשם דייזי לולס שצריכה היום להיות טינאייג´רית בסביבות ה- 14 או 15, ובן בשם יוליוס רוברט טאפרט שצריך להתקרב עכשיו לסוף שנתו השניה.... רנה אוקנור נשואה, כבר עוד מעט שנה, ונמצאת בהריון די מתקדם (צריכה ללדת ממש בקרוב).

canimal

New member
או! הנה שאלה:

מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים את דייזי לולס ???

ענבר1

New member
אני הייתי מציעה לדניאל אח של לוסי

נישואין יהיה מגניב להיות גיסתה של לוסי אלעד בקשר לדייזי אני מקווה שאני מוזמנת לחתונה

*neta*

New member
עוקבים אחריה.... ../images/Emo8.gif

ומקווים שבאותו יום היא אצל אמה ולא אצל אביה....

shiri_b

New member
מה לא עושים...

עוקבים, מתחנפים, מתחברים ואז כבדרך אגב שואלים מה שלום אמא ומבררים הרבה פרטים. כמובן אפשר להזמין את דייזי לארוחת ערב ואז לקוות שהיא תחזיר טובה

מישהי17

New member
או! שפשוט עוזבים אותה

בשקט ונותנים לה לחיות את החיים שלה! מה? מי אמר את זה? ההיגיון הטיפשי הזה, ברור שעוקבים אחריה!

למעלה