היי לכולם ושבת שלום!

מיקה 101

New member
היי לכולם ושבת שלום!

מצאתי את הפורום הזה במקרה ומצאתי לנכון לעדכן אתכם לאור ההערצה לחברי להקת טיפקס שאבא של קובי אוז נפטר אתמול. שלא ידעו עוד צער!

טיפקסית

New member
וואי קובי תנחומים

המון המון המון המון המון תנחומים במות אביך יוסף ז"ל תהיה חזק,כך הוא היה רוצה לראות אותך. תמשיך לתמוך באימך,ואני יודעת שאתה תעשה את זה. אני יודעת מה זה לאבד את אחד ההורים,ואני מאחלת לך שלמרות הכאב ולמרות הקושי תדע להרים ראש ולהמשיך הלאה. אני מחבקת אותך ואת אימא שלך ברגעים הקשים האלה. ותדע שאם אתה רוצה לשתף אותי במה שעובר עליך אתה מוזמן לכתוב לי ואני אהיה שם לעזור לך. רק שלא תדעו עוד צער במשפחה,ותהיו הכי חזקים שאפשר. מחבקת אותך חזק ושולחת לך את כל הכוחות שבעולם.

הוד11

New member
וואי קובי משתתף בצערך

שלא תדע עוד צער יהי זכרו ברוך ותהי נשמתו צרורה בצרור החיים

sunshiner

New member
../images/Emo16.gif

קובי, משתתף בצערך ובצער המשפחה. תהיו חזקים כולכם! מי ייתן ולא תדע עוד צער לעולם. תהי נשמתו צרורה בצרור החיים.

אומנם קצת באיחור

תנחומי לקובי ולמשפחותו, שלא תדעו עוד צער, ובנחמת ירושליים תנוחמו.

1מאיוש

New member
הרבה מילים אני לא יודעת להגיד../images/Emo201.gif

אבל זה לא משנה. קובי יקר ! תיהיה חזקק הכיי שאפשר, שלא תחשובב לשנייה שאתה נופל.. יש לך את המשפחה המקסימה שלך... את שירה שאין מילים עלייה וכן... גם אותנו הפורום אנחנוו איתך ועם כולם כל הזמןן .. כל מצבב מחבקת אותךך המוןן ואוהבת! משתתפת בצערךך.. ושוב תיהיה חזק! כי ככה אבא שלך ז"ל וכולם רוצים לראות אותך ... מאיה..

למעלה