היי לכולם ושנה טובה

היי לכולם ושנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שאלה לי אליכם מה ההבדל בין דימיון מודרך לבין מדיטציה ומה זה בעתם דימיום מודרך אני קצת מבולבלת????? אשמח לקבל הסבר ואם יש אפשרות לצפות בשיעור דרך המחשב אשמח. בתודה לכם מראש

נרדמנו?? לא חושבת....

אבל תמיד טוב שתהיה לך בכיס טיפה סבלנות... לעיינינו, דמיון מודרך הוא סוג של מדיטציה. אפשר לתרגל דמיון מודרך לבד ואפשר להיעזר במנחה שמוביל אותך בעזרת שאלות מנחות, ועוזר לך להגיע למקומות שאליהם תרצי להגיע כדי לפתור בעיה או להשיג מטרה כלשהי שחשוב לך להשיג ולא כל כך הצלחת להשיג אותה לבד... תוכלי לטעום טיפה מהדמיון המודרך ולקבל הסבר מפורט על מה עושים בעזרת דמיו מודרך ומה זה בכלל' באתר של מרכז רטר לדמיון מודרך ו-NLP. חתימה טובה! הגר

דמיון מודרך הוא לא מדיטציה

אחרי התנסות בשתי החוויות, אני יכולה לומר שמדיטציה היא דבר שונה לחלוטין מדמיון מודרך. הדמיון המודרך הוא כלי להקשיב לקול הפנימי, לדעת מה יש לתת מודע שלנו לומר לנו, בדרך של הדמיות. המדיטציה היא מצב של איזון פנימי. גם היא דרך להתבוננות פנימה, אבל ההבדל הוא במטרות. המטרה במדיטציה היא לגלות מי אנחנו באמת, לגלות שאנחנו לא הגוף, לא המחשבות ולא האגו שאיתם אנחנו מזדהים, אלא תודעה אינסופית, שלא מוגבלת בזמן, חומר או מקום, ואליה אנחנו שואפים להגיע באמצעות תרגול המדיטציה.

למעלה