היי לכולם! חדשה כאן...

SHOGER HTE BABE

New member
היי לכולם! חדשה כאן...../images/Emo9.gif

היי לכולם! לא הייתי הרבה זמן באינטרנט וישר קפצתי על הפורום שלכם הנה שיר קצר, תגידו לי מה דעתכם. קרינת כאב/ SUGAR-4U מה שגורם ללב לקפוץ מכאב, לגוף לקבל צמרמורת, לראש לקבל סחרחורת, בתוך חור שחור, אל הבלתי נודע, אני רצה ורצה לפעמים בלי פחד. אני רוצה להגיע לשם להגיע לזריחה, רגעים עם פחד מרעידים אותי, הדרך לא סתם ארוכה, מישהו לא סתם רצה שנסבול. אני יגיע אני יודעת, אולי כבר הגעתי? הבלתי נודע רודף את כולי, הקלות שלו הוא שאני קורנת, מחדש, כל יום. שיר עם מודעות נסתרת.. מי שלא הבין, שלא יתייאש... אבל אני לא מגלה..

SHOGER HTE BABE

New member
תיקוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

היי לכולם! לא הייתי הרבה זמן באינטרנט וישר קפצתי על הפורום שלכם הנה שיר קצר, תגידו לי מה דעתכם. קרינת כאב/ SUGAR-4U מה שגורם ללב לקפוץ מכאב, לגוף לקבל צמרמורת, לראש לקבל סחרחורת, בתוך חור שחור, אל הבלתי נודע, אני רצה ורצה לפעמים בלי פחד. אני רוצה להגיע לשם להגיע לזריחה, רגעים עם פחד מרעידים אותי, הדרך לא סתם ארוכה, מישהו לא סתם רצה שנסבול. אני יגיע אני יודעת, אולי כבר הגעתי? הבלתי נודע רודף את כולי, הקלות שלו היא שאני קורנת, מחדש, כל יום. שיר עם מודעות נסתרת.. מי שלא הבין, שלא יתייאש... אבל אני לא מגלה..

SHOGER HTE BABE

New member
תודה ויש לי וידוי...

חשבתי שזה פורום ספרות רגיל ולא שמתי לב שזה ללסביות..
ואין לי שום ד-ב-ר נגד זה פשוט לא שמתי לב... אבל תודה רבה!

femfatal

New member
זה לא רק ללסביות/הומואים ו...

הרעיון הוא לא רק כתיבה גאה.... אשמח לקרוא את מה יש לך להציע,אני אשמח עוד יותר אם תהיי גם לסבית;) אבל זה כבר נושא אחר

חח..כולנו היינו יותר שמחים..../images/Emo179.gif

..יותר אם כל אחת הייתה לסבית.. חבל שזה לא כך..
(יווו.. מטקה!!! מילה מוזרה.. אני לא יודעת למה קוראים לזה ככה.. אבל.. מטקה!!חיחי!!) ..בר..

למעלה