היי לכולם, חדשה

היי לכולם, חדשה ../images/Emo13.gif

קוראים לי יהודית, אני בת 17.5 מאזור המרכז. כשהייתי קטנה, הייתי ילדה שמנה ולא ספורטיבית (זה היה ככה עד לפני שנה חח) - אבל בכל זאת התחום הזה תמיד קרץ לי. לא חשבתי ממש לנסות, אבל תמיד התלהבתי מזה ואמרתי "הלוואי והייתי יודעת לעשות __" - כל הסלטות והקפיצות האלו, לא יודעת יותר מידי את השמות
לפני כשנה התחלתי לעשות ספורט, רזיתי המון - כיום יש לי כח ושרירים, ויש סבולת, ואני רזה (לדעת הרוב אפילו מאוד) ונזכרתי בזה. ואמרתי למה לא - אולי עכשיו זה כן יתאים לי. אני כן מסוגלת. לא משהו מקצועי מן הסתם, אבל כן ללמוד אולי לעשות את הדברים האלו. סוג של הגשמת חלום ילדות
אז חיפשתי באינטרנט... [גם בעזרת הקישורים פה בפורום
] יום ראשון אני הולכת פעם ראשונה לחוג (אפשר לקרוא לזה ככה ?
) של התעמלות קרקע/מכשירים (בהדר יוסף). טיפים כלשהם לשיעור הראשון?
תודה רבה

אמא לה3

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמה דברים, קודם כל ממש כייף לשמוע שאת רוצה להתנסות, זה נהדר!! כמה דברים שיש לדעת לפני אימון ראשון: 1. את מגיעה לאימון בוגרים, הרמה שם מאוד מגוונת, אל תבהלי מכל הסלטות, כולן התחילו בגלגול קדימה. 2. כדאי להסביר כבר בהתחלת האימון למאמנות שזו לך הפעם הראשונה, הן יכוונו אותך ויעזרו לך להתחיל. 3. אל תבהלי אם בסוף האימון יתפסו לך כל השרירים (גם אלה שלא ידעת על קיומם). 4. לדעתי רצוי להגיע עם חברה, זה נחמד שיש מישהי שאת מכירה... ובכל מקרה, המון בהצלחה, והכי חשוב תהני מכל רגע, אה..כן, ותעדכני אותנו אח"כ... נשמח לשמוע על החוויות מהאימון, המאמנות שם מקסימות במיוחד!!!
ו

קודם כל תודה על הטיפים ../images/Emo13.gif

אשמח אם תוכלי קצת לפרט לי מה הולך להיות שם. זאת אומרת אמרו לי בטלפון רק קומה... אני אגיע - ו...? טייץ וגופיה זה בסדר? בגד גוף אין לי.. גלגול קדימה נראה לי אני כן יודעת לבצע, אחורה אני יודעת אבל עקום מאוד, גשר מישיבה, ופה זה נגמר
יהיה מגניב לראות שם יותר מתקדם - בחיים לא ראיתי אנשים עושים את זה במציאות.
לגבי חברה - החברות שלי לא ממש מתחברות לזה, וגם אני רק לפני חודשיים-שלוש עברתי למרכז. כל החברות שלי בצפון גם ככה, אני פה די לבד אפשר להגיד. מקווה שהאנשים שם יהיו נחמדים - בטלפון היא אמרה לי שראשון-שלישי יש הרבה בגילי. אולי זו גם הזדמנות להכיר קצת אנשים באזור
אעדכן מבטיחה
(וזה לא יהיה קצר אם זה בסדר מצידך
) תודה

Tammie

New member
אני מתעמלת בהדר יוסף

דווקא ביום ראשון הזה אני לא אגיע אבל ביום שלישי אני אהיה ואני ממש אשמח לפגוש אותך (וכל מישהי מהפורום שרוצה להצטרף... clue clue...hint... hint) ממש לא חובה בגד גוף, יש הרבה שבאים עם טרנינג... מבחינת רמה זה די מגוון- יש כאלו שבאים מרקע של התעמלות תחרותית ועובדים על ברגים ודאבל סלטות. יש כאלו עם ידע בסיסי שעובדים על ערבית פ"פ ופ"פ סלטה, או סלטות. באימונים האחרונים לא היו הרבה מתחילים אבל בעקרון גם כאלו מגיעים לפעמים, זה די הולך לפי תקופות.... בכל מקרה- זה אולם מצויין ומאוד כיף להתעמל בו, אפשר לעשות מכשירים, קרקע וטרמפולינה.

שלושתם נשמעים מסקרנים ../images/Emo9.gif

מקווה שעם השיעורים והזמן אני "אטעם" מהכל ומקווה שגם אצליח לעשות משהו ולהתקדם (אבל אני צריכה המון סבלנות וזמן - אני יודעת זה בסדר. יש לי בשפע
) אם אפשר להתחיל ישר עם פעמיים בשבוע - אני בעד
אשמח לפגוש אותך בשלישי, ספרי קצת על עצמך
נ.ב.: מה זה פ"פ?

אמא לה3

New member
קיצורים...

פ"פ - פליק פלאק ע"י - עמידת ידיים ר"ר - רגל רגל (כמו גשר רגל רגל) ק"י - קפיצת ידיים ובהצלחה! אגב, מאיפה את בארץ?

יכול להיות כיף ../images/Emo13.gif

אשמח להכיר גם אותך
[תוכלי לזהות אותי בקלות, יש לי פה תמונה בשם משתמש בתפוז
)

Xx ofek xX

New member
לעולם לא מאוחר מדי../images/Emo13.gif

הטיפ שלי לאימון הראשון - לא להתייאש, באימון הראשון שלי הייתי כל כך גרועה וממש היה צריך להכריח אותי לבוא גם לאימון השני, משם כבר היה צריך להכריח אותי להפסיד אימון

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

איזה כיף לך שהצלחת לרזות! בהחלט מעורר הערכה. זה גם נחמד שאת מגשימה חלום, סוגרת מעגל. הגעת בדיוק למקום הנכון- גם בהדר יוסף, וגם כאן בפורום. לדעתי את הולכת בדרך הנכונה ואני צופה לך הצלחה והנאה. זה חשוב שאת מודעת לעצמך, שאת מוכנה נפשית ושיש לך סבלנות. אני חושבת שזהו המפתח להצלחה. באימון הראשון תגיעי תגידי למאמנות על ההתחלה שזאת הפעם הראשונה שאת מתעמלת. תעשי את החימום והחלק המכין עם כולם, ותנסי ללמוד מהמתעמלים האחרים ולא רק מהמאמנת. למה אני מתכוונת? יש דברים שהמאמנת לא תגיד, או כי הם ברורים, או כי היא לא יכולה להגיד את הכל כאילו זה אימון ראשון של כולם. לכן תסתכלי כל הזמן גם על מתעמלים אחרים. ותבקשי מהאחרים, או תראי נכונות ללמוד ולקבל הערות ותיקונים. למשל: אם המאמנת אומרת להרים רגל, אז לכולם ברור שצריך להרים אותה כשהברך ישרה וכפות הרגליים מתוחות. מי שלא התעמל אף פעם, להרים רגל, בשבילו זה אומר להרים אותה כפופה ב-90 מעלות... אז צריך להסתכל מסביב ולראות מה זה אומר להרים רגל... יחד עם זאת, אם את רואה שאנשים מרימים רגל עד לאף, ואת לא יכולה, אז את עושה כמה שאת יכולה. וזה כלל ברזל: לעולם לא לוותר לגמרי. אלא לעשות כמה שאפשר! ספרי אח"כ איך היה בהצלחה!

כשקראתי "להרים רגל" באמת זה מה שדמיינתי../images/Emo9.gif

עם 90 מעלות בברך. תודה על הטיפ
אני מבינה למה את מתכוונת - מן הסתם אימון קבוצתי אז לא יכולים להסביר דברים לגמרי מ0 כאילו כולם פעם ראשונה הגיעו. אני אשים לב מה אחרים עושים, אבל על בסיס הדוגמא שהבאת נראה לי אני הולכת להצחיק שם כמה אנשים
תודה רבה על הכל, אעדכן בראשון בערב כשאני אחוזר הביתה, ואם לא יהיה לי כח
- אז בשני

adi5151

New member
ברוכה הבאה יהודית :)

אני מאחלת לך בהצלה :) אני בטוחה שתתלהבי ותמשיכי להתעמל =] אני התחלתי לא מזמן ואני עובדת ממש קשה אני בטוחה שאם תעבדי בחריצות ובעבודה קשה תגיעי להישגיים תוך זמן קצר :) ♥ אגב, ישלך פייסבוק?

למעלה