היי לכולם חדש בפורום המירוץ למיליון

dar dahan

Member
היי לכולם חדש בפורום המירוץ למיליון

אז ככה, קוראים לי דר אני בן 23.5 אני חובב של מעט מאוד תוכניות ריאלטי ליתר דיוק אני אוהב תוכנית אחת בלבד, הישרדות.
למען האמת זאת העונה הראשונה שלי שאני רואה של המירוץ למיליון עד אז זה לא עניין אותי ולא חשבתי שזה גם יעניין, אבל העונה איכשהו נסחפתי לזה בפרק השניה והשלישי ובמיוחד בפרקים על גיאורגיה ובפרקים בשוודיה ופינלנד בכלל ממכר.
הזוגות האהובים עליי הם:
אוריאל וטום (לולי וליליאן חחח), יעל ורוני דואני, שי ושני וגם אלה ווובה (אם כי אלה נהיית לאחרונה מאוד מעצבנת וקוטרית מדיי).

הזוגות השנואים עליי הם:
גיא וליאל ואלכסה ורז, זוגות דביקים ומעצבנים כל כך, וגיא לפעמים נראה שלא באמת אוהב את ליאל, ואלכסה ורז הם הזוג הכי דביק שיצא לי לראות זה הרבה זמן...

הזוגות שלא אכפת לי מה יקרה איתם:
מאירי והבן של דודו טופז, התאומים והחברות הדתל"שיות, מדובר בזוגות חמודים אבל לא הצלחתי להתחבר אליהם.

הי, המירוץ למיליון תמיד כיפי והליהוק מעולה. גם אני התחברתי

העונה במיוחד ומוצאת את עצמי מחכה לפרק הבא.
ההעדפות שלי די דומות, בזוגות האהובים עלי, מלבד רוני ויעל, הן מקסימות, אבל לא מספיק התחברתי אליהן.
את וובה ואלה, אני מאד אוהבת, למרות שאלה הגזימה בפרק האחרון, עדיין הם אחד מהזוגות האהובים עלי, כמו כן, טום ואריאל המדהימים ושי ושני, שמפרק לפרק, אני אוהבת אותם יותר.
הזוג שממש לא התחברתי אליו, הם גל וליאל, אני לא אוהבת איך שהוא מתייחס אליה ולא אוהבת את הדינמיקה שלהם ואת כך שהיא מקטינה את עצמה בזוגיות שלהם. אשמח, אם הם אלה שיודחו.
רז ואלכסה אמנם דביקים, אבל אני אוהבת את הפייטריות שלהם ואת האהבה והדאגה הכנה בינהם.
שאר הזוגות, חביבים, אבל לא מספיק התחברתי אליהם.
הכל יכול להשתנות בפרקים הבאים. תלוי בהם ובעריכה.

טוב, כמה תיקונים:

גל ולא גיא.
לילי ולא לולי.
הבן של דודו טופז- דניאל.
התאומים - שי ועדי
החברות - יוכי ולינור

ואני אוהבת את התאומים... יש בהם משהו מאוד זורם. את וובה ואלה. את ליליאן ולילי.
לא אכפת לי אם יודחו לינור ויוכי קצת עייפתי מכל הדרמות בינהן. וגם גל וליאל (שהם אגב כמעט ולא מקבלים זמן מסך).
גם אלכסה ורז, למרות שמדובר בגבר כל-כך רגיש ומתוק שיכול להכיל אותה. (ויש הרבה מה להכיל).

dar dahan

Member
אבל בפרומו על אוריאל וטום אוריאל צועק "חיים שלי לולי!"

ומצטער על חוסר הידע בשמות אני פשוט גרוע במיוחד שאני לא מתחבר לאנשים...
וסורי על הטעות עם גל, הם בכלל זוג מעצבן.
&nbsp
אגב אני לא מבין מה מתרשמים מהפייטריות של אלכסה ורז, זה לא כאילו שאר הזוגות לא היו פייטרים...
&nbsp
אגב שי ושני כל פרק אני מתאהב בהם יותר ויותר, במיוחד בשני, יש בה משהו מדהים, ושי למרות הגודל שלו מאוד רגיש וחם רואים גם שהם קיבוצניקים חח
&nbsp
גם לי אין בעיה לינור ויוכי יודחו, דיי מעייפות, אבל אני מעדיף שאלכסה ורז יודחו קודם למה אין לי כוח לדביקות שלהם, זוג דביק פשוט...
&nbsp

אולי אבל במירוץ זה לילי

או ליתר דיוק בצעקה ארוכה: "לילי!"
ושי ושני הם אחלה. במיוחד הידע שלו בכל מיני ברזלים ווקי-טוקי ועוד הרבה מילים שמעולם לא שמעת.

Gרר

New member
הווקי טוקי

זה היה PTT. זה קיצור ל"Push to taslk" אופציה שגם בטלפונים הישנים של מירס היתה אותה ומאד עיצבנה הרבה אנשים עם ה"פוק פוק" שהיה מלווה אותה כל פעם שהיו לוחצים על ה-PTT הזה.

הבנתי את ההסבר עוד בתוכנית

אבל מעט אנשים משתמשים בביטוי הזה כשהם לוחצים על הכפתור של הדיבור. אני מאוד אהבתי את ההסברים המפורטים שלו על הברזלים ואת הידע הרב שלו בכל מה שקשור בכלי עבודה.

Gרר

New member
תיקון שולי לגבי שי ושני

עין יעקב שבו הם גרים הוא מושב, לא קיבוץ. זה זוג שהיה חביב עלי כבר מהתחלה ושמח לראות שעם הזמן אנשים לומדים להעריך אותם.

לגבי אלכסה ורז גם אני מאלה שחושבים שלרות שהם זוג מאד מלוקק יש בהם משהו חיובי, סך הכל, והם זוג די חזק שנותן פייט.

מבחינתי, שי ושני הם הזוג שהכי הפתיע אותי, כל פרק אני

אוהבת אותם יותר. לשי התחברתי כבר בגאורגיה ושני היתה לי יותר קשה לעיכול :) אבל מפרק לפרק, אני יותר נהנית לצפות בה. הם זוג שתמיד מעניין אותי.
גם לדעתי רז ואלכסה הם זוג חזק וחיובי, למרות שהם זוג מלוקק, הם פייטרים וכיף לראות אותם במשימות.
גל וליאל קשים לצפייה, היחס הנוראי שלו אליה והיא סופגת הכל , פשוט לא בא לי לראות אותם.
ועדיין, למרות הפרק האחרון, יש את וובה ואלה, שהם הזוג האהוב עלי. יש משהו בקוטרית הזאת והוא בכלל מקסים.

למעלה