היי לכולם, חזרנו מבי"ח - מותשים

yaeli4

New member
היי לכולם, חזרנו מבי"ח - מותשים

ועדיין לא בריאים. אבל לפחות אפשר להמשיך להיות חולים בבית. ולא שם. החום כבר לא גבוה כמו שהיה והיא שותה מעט יותר ולכן הם העדיפו לשחרר מאשר שהיא תתפוס שם עוד משהו. היא חטפה וירוס די אלים מלווה בהקאות ובחילות קשות. החום הגיע לארבעים, כך במשך שלושה לילות. אתמול בצהריים כשהיא הייתה כבר אפטית, מבולבלת, ישנונית ומעולפת, עם 39.6 ואחרי הקאה, החלטתי לקחת אותה למיון. גם אחרי אינפוזיה ארוכה היא עדיין הרגישה נורא ולא הייתה מסוגלת לשתות בכוחות עצמה. מיותר לציין שאבא שלה, היה שם לחצי שעה והלך. הוא הגיע בעשר וחצי בלילה ונשאר עד אחת-עשרה. אין לי מילים להגיד מה אני חושבת על זה. שנהייה בריאים. הכי חשוב. אני עפה לישון שעה-שעה וחצי. הרוסה מעייפות. תודה לכל מי שדאג ושלח מסרים וצלצל. נשיקות,

*יערית

New member
יעל../images/Emo24.gif

מחכה שתתעוררי
בריאות לאורצ'וק

עלמה 3

New member
היי יעליץ'ץ' - יופי שחזרתם הביתה

החלמה והתאוששות מהירה... ואת מתוקה.... בהחלט צריכה מנוחה ולאגור כוחות... ליום המחר... ושהכל יעבור בשלום א מ ן

avitalp

New member
ברוכות השבות ../images/Emo140.gif

ושוב - איחולי החלמה מהירה לאור ומנוחה נכונה לאמא יעלי

ברוך רופא ומרפא חולים../images/Emo39.gif

תודה לאל אתם בבית,מסרי את אהבתי לאור המקסימה. שימי את אבא שלה בצד הוא מעולם לא היה ממש אבא,חבקי נשקי והשקי בנוזלים את היקרה לך מכל(כמובן שגם קטנציק). הרבה הרבה בריאות,ולכי לנוח להתאושש ,כי אנחנו זקוקים לך כאן בריאה חזקה ומעניינת

1נתי 1

New member
../images/Emo101.gif החלמה מהירה לאור

ויעלי החזיקי מעמד ואל תתיחסי לאבא העיקר שאת שם בשביל אור

עין 3

New member
יעלי

פספסתי את ההודעה הקודמת ולא ידעתי על הדרמה שהתחוללה אצלכם. אני שמחה לשמוע שהיא מרגישה יותר טוב. מאחלת לה שתרגיש הרבה הרבה יותר טוב בקרוב מאוד.
ורדה

למעלה