היי לכולם חזרתי מהפנימייה...D:

doshie

New member
היי לכולם חזרתי מהפנימייה...D:

ההיי לכולם...בדיוק בים שלישי רציתי לדבר עם גילת אז הבנתי שהייתה לה הופעה איך התבאסתי רציתי לבוא אבל לא ידעתי...בקיצור היא מסרה לכולם ד''ש...איזה מתוקה היא יווווווווווווואאאאאאאאוווו....טובב אז שיהיה
שבת שלום לככולם!!!

עדי, איזה יופי שחזרת מהפנימיה....

הגיע זמן להכין לאמא קפה, לא??? ובכן, גילתי הופיעה ולא רציתי לספר לך שלא תתבאסי ותרצי לנסוע [לימודים חשובים וגילתי לא בורחת...] יופי לראותך כאן איתנו. ספרי מה עבר עליך השבוע... נשיקה ענקית ואני מחכה לקפה...

CuteRic

New member
חח ארי XDD

מבקשת מהבת שלך להכין לך קפה בפורום? חחח היי עדי D: מלא זמן לא דיברנו.. היה לי מייצב באנגלית לפני יומיים.. גם לך? וטוב שחזרת D:

את בפנימיה מגניב

לי היה מייצב באנגלית לפני כמה זמן וגם במדעים וואי איך בא לי לדבר עם גילת לשמוע אותה מדברת כזה את הקול שלה זה יהיה נחמד

עדי לומדת בבויאר, אחלה פנימיה.

איזה תנאים יש שם... מדהים!! כיף לה מאוד כי עושים להם מלא פעילויות חברתיות, לצד הלימודים [זה ביה"ס של מחוננים, אבל כולם שם מה-זה גזעיים חבל"ז]. באמת מקום מעולה. אני יודעת שגם לה יהו מיצבים, אבל אמרתי לה שלא תהיה בלחץ, כי מיצב לא נותן ציון לתעודה, המיצב בא בעצם לבדוק מה התלמידים קלטו מהמורה... זה מבחן של משרד החינוך למורה [וואלה, אני הייתי מפילה אותם דווקא....סתאםםם] בכל מקרה, גם לא צריך ללמוד למיצב. הולכים עם מה שיודעים. ככה זה, אז קחי את זה חפיף.
בובה.

כן... היא בחדר אחד, אני בשני ושעה אני צועקת

שאני רוצה קפה והיא עם המחשב שלה... אולי ככה היא תשים לב... בכל מקרה, כעת היא ישנה, בטח, הלכה לישון אחרי 03:00 [קמתי לעשות פיפי וראיתי אותה רואה סרטי שדים ורוחות...איזו הזוייה הילדה הזאת]. אז כשהיא תקום אומר לה לבוא , בעצם היא תבוא לבד. היא אוהבת את הפורום הזה.... יאללה חיבוק!!!!

doshie

New member
היי גל...

היי גל כןן אמא שלי מכריחה אותי לעשות לה קפה איזו אמא זאת...ולי היה מיצב במדעים ביום רביעי שלישי שעבר ומיצב באנגלית לפני שבועיים...איזה עצבים אבל הלך לי טוב.....איך לך???

CuteRic

New member
לי עדיין לא היה במדעים..

ב 6/5 יש לי באלגברה (וגיאומטריה.. איכיככ) ובמדעים גם אמור ליהיות לי חודש הבא.. באנגלית היה דיי קל, אבל מעצבן.. היו שתי קטעי כתיבה, כל אחד 100 מילים.. מעצבן או לא? מעצבן..

doshie

New member
חחח

וואי איזה באסה לך לנו כל המבחנים נגמרים ב-1.6 ואז יום אחרי זה יש טיול שנתי הכי חבלז שבעולם לגליל ואנחנו נעשה כיייףף אחרי זה יש לנו הפגנה בכיכר ספרא בירושלים(בגלל שרוצים לקחת את הודי שלנו ולהקים שם בניינים לדתיים וזה המקום היחיד הירוק אצלנו...וגם בעתיד הוא אמור להיות שלנוו....)ואחרי זה ב-18.6 יש את לילה הלבןשזה הלילה שאף אחד לא ישן בו ואנחנו החתניקים עושים אותו וואי איך הולך להיות מגניייבבבב (נ.ב-רציתי להזמין את גילתי לשם ואז גם אתם הייתם באים אבל יש לה הופעות וזה...)קיצר הולך להיות ממש כייף וכן והשאלה המעצבנת הזאת באנגלית.....לא עשיתי כי לא הספקתי...מה לכם מצפה...???

CuteRic

New member
גם לי יש טיול.. אבל אני לא יוצא בגלל..S:

יש לי היום טיול לבית דוולין משהו כזה, ומחר-מחרתיים טיול שנתיS: ואני לא יוצא.. בגלל המורה לספרות המפגרת הזאת.. (תמותי שלי!!!)

doshie

New member
אםםם...

הפנימיה נמצאת בירושלים \קריית יובל -בית וגן\הפנימיה הכי מגניבה וחרשנית ......מה איתך מיוש לא דיברתי איתך הרבה זמןן...

מיוש94

New member
אה........הבנתי

אז את קצת רחוקה ממני(אני מתל אביב) אני בסדר ומה איתך?

למעלה