היי לכולם חזרתי מתאילנד ו.........

נושנושי

New member
היי לכולם חזרתי מתאילנד ו.........

היה פשוט פצצה היה לי קצת קשה להסתגל לאוכל המקומי אבל עם האוכל הישראלי שהיה שם לא היתה לי כלל בעיה ביומיים הראשונים ניסיתי לאכול אוכל מקומי{איטריות עם ירקות} אבל זה נתקע לי והיה לי יומיים של הקאות אבל אח"כ אכלתי כמעט רק אוכל מערבי וישראלי והיה מצויין למרות שהרשיתי לעצמי לאכול קצת יותר מהרגיל ירדתי במהלך החודש הזה 4 קילו ובסה"כ הכללי בקצת פחות מ4 חודשים ירדתי25 קילו כמה כייף לחזור הבייתה את כול מה שכולכם כתבתם במהלך החודש האחרון יכולתי לקרוא מתאילנד אבל לא יכולתי להגיב אני ישתדל להשלים את החסר במהלך הימים הקרובים אז שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא ולכול המצטרפים החדשים ברוכים הבאים למשפחת המקוצרים הגעתם למשפחה חמה במיוחד

צפרדעית

New member
ואוווו איזו הפתעה ../images/Emo2.gif

עכשיו רק נשאר לך לספר לנו סיפורים..... גאה בך על הירידה היפה צפרדעית (ראבק, רק אצלי חו"ל זה אומר חגיגה גסטרונומית?)

lir42

New member
איזה כייף לראותך כאן../images/Emo24.gif

וחשבתי שרק מחר תגיעי ושאתקשר אליך מחרותיים אם כך מחר תחכי לטלפון ממני נו.... ספרי איך היה????? ומזל טוב על הירידה שלך ליר

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ברוכה החוזרת!!!!!! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך פה. כל הכבוד על 25 קילוגרמים שהלכו ולא יחזרו!!! באמת כ-ל--ה-כ-ב-ו-ד!!!! ספרי עוד חוויות בהזדמנות ובינתיים - שמחה שחזרת רומי

רונה 29

New member
שלומלום לך ../images/Emo24.gif טוב שבאת...../images/Emo70.gif

וואו 4 ק"ג פששששש
כל הכבוד !!! שמחה שהכל בסיידר אצלך , איך עברה עלייך הטיסה ? אני אניח לך לישון קצת , נדבר בהמשך. ברוכה הבאה !

רוייקו

New member
נושנושי, ברוכה השבה ../images/Emo82.gif

מעניין איזה אוכל ישראלי מצאת בתאילנד .. מהההה, ממש פלאפל, חומוס-טחינה וכל זה ?? או שמא סחבת איתך קצת אוכל ?! מה אכלת כל הטיול ? סגרת את הטבעת לפני ?? איזה הנחיות היו לרופא שלך לגבי הטיול, מבחינת ההתנהגות וההתיחסות לניתוח ?

נושנושי

New member
היי רוייקו

תתפלא אבל בתאילנד יש מלא מסעדות ישראליות ואכן כן סגרתי את הטבעת לפני הטיסה אני עכשיו סגורה 2.5 סי סי וממש לא לקחתי איתי שום אוכל לתאילנד אבל בסך הכול הכללי אכלתי מכול מה שרציתי אבל כמובן בכמויות מוגבלות

ronnymp

New member
פנינוש - קודם כל ברוכה השבה אלינו

על האוכל הישראלי שם , סיפרת , וזה לא מרעיש ..... ספרי על הדברים היותר מיוחדים ומקומיים שאכלת שם .... ספיפורים הפיקנטיים - על המאכלים הנעים -
ואני כמובן מדבר על מעבר לאיטריות עם ירקות .... אל תספרי לנו שבשביל איטריות נסעת לתאילנד ..........
יללה ביייייייייי רוני

RomiVais

New member
רוני´לה, עייף על הבוקר חומד??? ../images/Emo8.gif

זו לא פנינוש שנסעה לתאילנד אלא נושנושי / קיצורית.
שיהיה לך אחלה יום!!! רומי

zoei1

New member
ברוכה הבאה וכל הכבוד !

25 ק"ג ממש מדהים הלוואי עלי!

למעלה