היי לכולם, חזרתי..

היי לכולם, חזרתי..../images/Emo140.gif

אמא שלי, שמוכיחה את עצמה שוב ושוב כאמא הכי קולית בעולם, הזמינה אותי ואת אחיותי (ללא צאצאים ובעלים) לחופשה. בתחילה התלבטנו לאן, חשבנו מרמריס, חשבנו קרואטיה, התלבטנו והתחבטנו עד שהעליתי את משאלת ליבי שתהיה זו חופשה בסיני. למרות שגרתי תקופה לא קצרה באילת, מעולם לא חציתי את הגבול, ומצאתי את עצמי מכה על חטא לא פעם. חשבתי גם, שאין כמו השלווה והשקט שניתן למצוא שם (שמעתי סיפורים), ושזה הדבר שאני הכי מפרגנת לעצמי במרתון של הטיפולים הכימותרפיים (ה-11 במספר עומד בפתח בימים אלו). צדקתי בהנחתי שזה המקום לחופשה עבורנו, כמה שצדקתי...! שבתי לפה אמש, הנחיתה לא קלה- פתאום צריך לשוב לעשות דברים לפי לוח זמנים אמיתי, לא חמש דקות שהן שעתיים כמו בסיני
אני מנסה להתרגל לרעשי הלוואי של מגורי בו יש תחבורה, אנשים לרוב, ציויליזציה אמיתית... בחיי שאני בדואית אמיתית בנשמתי ושלא הייתי חוזרת אלמלא הטיפול שצריך להיות בזמן, ללא דחיות---- ככה זה כשיש מציאות גם בעולם הזה...
אני מקווה שכולם בסדר גמור, שהכל טוב, התגעגעתי לפורום הנפלא הזה- אני מודה
אילת. נ.ב. אני מוסיפה תמונה של המקום המדהים הזה.

נאן

New member
געגוע ושמחה שנהנת../images/Emo24.gif

יוווווווווו איזה פירפורים עשית לי בלב צביטות של געגוע של געגוע כייפי יודעת אני גרה במקום מלא צמחיה וירוק..... אבל מידי פעם יש לי געגוע חזק..... למדבר... וים האדום שלי גרתי שם 29 שנה... לסיני של פעם.... לפני....... משהו שאף פעם לא יחזור....... אני שמחה שיצאת לטייל שם ולאוור את הראש..... יודעת בתור ילדים הינו בורחים מבית הספר לנביעות והמורה אחרי שעה היה בא לחפש אותנו...אלא היו זמנים מצחיקים בלי רמזורים בלי ציבילזיה.בלי שעונים אילת היתה אחרת פעם.... ובדואים חשבתי שיש רק בסיני כי לא תפסתי שיש גם לידי פה הם שונים מאוד. אוי חומד שיהיה לך טיפול קל... עשית לי געגוע חמוד.... ושמחה שנחנת נאנוש

מיליתו

New member
איזה כיף לך...

אני כל כך רוצה לנסוע גם כן... לא פחדת להתרחק מהציוויליזציה באמצע הטיפולים? אני כל יום-יומיים בבי"ח בגלל כל מיני שטויות...

לא פוחדת מכלום!../images/Emo9.gif

עשיתי בדיקות בבוקר היציאה, האונקולוגית שלי מלאה את הטפסים של הביטוח (המיוחד לחולים אונקולוגיים, כמובן) אחרי שהגיעו תשובות ו...הלכתי לכבוש את סיני בסערה! ממליצה לכולם, אם זה רק מתאפשר- אין כמו השלווה עימה חוזרים! אילת.

lili the one

New member
לאוורר את הראש - מחייה נפשות

לאיילת שמחה שנהנית ואוררת את הראש. אבל איך הסתדרת עם השמש הקופחת? הרי ידוע שבטיפולים השמש אסורה. לפני כשבועיים נסעתי עם בעלי לחופשת סוף שבוע באילת. כן כדי להתאורר קצת לנשום אויר אחר. כמה שזה היה נחוץ פשוט אי אפשר לתאר. אמנם הסתתרתי מהשמש אך כל כך נהנתי לצאת קצת משיגרת הטיפולים. אפילו בעלי אמר לי שלשם שינוי זה נחמד שהראש שלי עוסק קצת במשהו אחר מלבד הכימו. מילית אני ממש ממליצה לצאת קצת לאיזה שהוא מקום לנפוש ואפילו ליום יומיים. זה נותן כוח להמשיך. ל.

הסתדרתי עם השמש בעזרת החושות

בסיני בכל מקום אפשרי יש חושה- חושה זה מקום מרבץ מוצל... בחושה האוירה השלווה מושלמת, ניתן לקרוא ספר, לשחק שש-בש ולהכיר את השכנים לרביצה הפאסיבית-מושלמת הזו בקירבת החוף. העזתי גם להסתובב בבאזר של טארבין, שהיה מלא אטרקציות עבורי, ובזבזתי שם המון כסף על מתנות לילדים שלי.. הגעגוע.. הגעגוע.. מה שהוא עשה לי שם...! מצרפת תמונה של החנות עם השם הכי מדליק בבאזר של טארבין- שמה "שינקין של סיני" (שימו לב לשלט) התפוצצתי מצחוק כשראיתי אותו.

אהלן בדואית, התגעגנו

אליך כל כך, אבל אני מאוד שמחה שעשית סוויץ' ויצאתם לנופש משגע, מן הסתם גם לאחר תקופה כל כך קשה. באמת מגיע לכם וכל הכבוד לאמא הנפלאה ועל היוזמה הברוכה הזו שלה! אנחנו מתכוונים ב"ה לצאת לחופשה, עדין לא ידוע לאן ומתי, כנראה ביולי, ו...אני מחכה בקוצר רוח. (חודש יולי הוא חודש ההקרנות שלי ואני עדין לא יודעת איך לתכנן את זה אולי רק לשישי-שבת). ספרי לנו חוויות מסיני, נשמח לשמוע. מקוה שכל הבלאגן יהיה מאחוריך ותספרי לנו חויות טובות טובות. אוהבת, מיכל.

אהלן ומארחבה מיכלית יקרה../images/Emo140.gif

קודם כל, אני רוצה לספר, שהיתה בדור המקימים של הפורום הזה, יחד עימי בחורה שהניק שלה היה יחפנית - זו הבדואית האמיתית (היא גרה בסיני וכו') ---אבל אני מסתפקת במחמאה שנתת לי, כי מבחינה רגשית, ברור שמצאתי את המקום אליו אני רוצה לחזור ולאוירה שלו מרגישה שייכת באופן מסויים. בקשר לתקופה הכל כך קשה, כפי שכתבת, אני מעדיפה לקרוא לה "תקופה לא קלה", כי היא כזו- לא קלה אבל לא קשה... אני נמצאת כמעט באמצע הטיפולים הכימותרפיים, יום לאחר שובי התחלתי את הטיפול האחד-עשר במספר. לגידולים מהסוג של הגידול במח שלי ניתן לתת עד 24 טיפולים של הכימותרפיה הזו, הם ניתנים מדי 28 למשך 5 ימים- כך שהדרך עוד ארוכה. בכל מקרה, אני מצליחה להיות ממש בריאה כמעט כל החודש, לתפקד כמיטב יכולתי במהלכו וגם בחמשת הימים הללו, אני לא ממש מקורקעת. (הטיפול ניתן בכדורים בלילה, לפני השינה - דבר זה הופך אותו לידידותי למדי). אני גם עוסקת הרבה בכל מה שיכול לתרום לי לשפר את חיי - דמיון מודרך, חשיבה חיובית, מדיטציות, שמה לב למה שאני אומרת ואיך אני אומרת זאת, למשל, כדי לבנות נבואות חיוביות שמגשימות את עצמן. אני גם ממש יודעת לבכות ולקטר, אבל אלה מתוחמים לזמנים מסויימים... למשל, קוריוז שהיה בסיני- יום אחד אחרי טיולים ארוכים (עבורי) נכנסתי לחדר ואמרתי לאמא שלי שכואבות לי נורא הרגליים, אז עכשיו, עד שהאופטלגין יעזור למכאובי, אני חולה למשך רבע שעה... בשאר הזמן אני מתעקשת להיות בריאה- וזה עובד ככה, תודה לאל! בסיני היה מדהים, מפתיע, מרגש. השלווה הסטואית שיש שם פורצת ללב ומרגיעה אותו, הים המדהים הזה שלחופיו רבצתי רוב הזמן נקי, שליו, עם בריזה קלה ונעימה, כמעט ללא אדוות אפילו. המפגש המשפחתי עם אחיותי ואימי היה נפלא, נהניתי להיות עימן "כמו פעם" אבל עם האיכויות שכל אחת מאיתנו פיתחה עד היום... טיילתי לרוב בבאזר של טארבין, שם קניתי עוד ועוד מציאות בגרושים לילדי, כשהגעגועים כמעט שיגעו אותי. הכי מדליקה היתה החנות את התמונה שלה אני מצרפת לפה... שמה "שינקין של סיני". בקיצור, מומלץ לכל מי שרק מעז- סיני היא חלום. (ואני כמובן אשוב לשם בהקדם).

אהלן אילת החן ../images/Emo141.gif, קראתי בענין

רב את חוויותיכם בסיני, ונורא צחקתי על "שינקין של סיני". נראה שמאוד נהניתם. אני מקוה שגם אתפנה בקרוב לבלות בסיני, ודרך אגב, יש לך כשרון ספרותי, אמרו לך את זה? אז שבת שלום, וכמובן שהרבה בריאות מיכל

תמר 26

New member
ברוכה השבה ../images/Emo20.gif

כל הכבוד שנהנית ונפשת (וכל הכבוד לאמא שלך על היוזמה
) תביאי איתך קצת מאווירת סיני לטיפולים (וגם לפה
) מקווה שאת מרגישה טוב
ותודה על התמונות זה עושה חשק גם
להת' בינתיים, תמר

למעלה