היי לכולם! חזרתי!!!!

ortal herrera

New member
היי לכולם! חזרתי!!!!

התגעגעתם!!! יופי!! גם אני!!! כמה זמן לא הייתי פה!!!!! אז איפה הייתי? ככה: מה-15 עד ה-17 הייתי באילת... ד"א היה ממש ממש כייף!!!! אח"כ ב-18 היה לחברה שלי יומולדת וישנו אצלי 2 אנשים שחזרנו ממנה... ובשאר השבוע הייתי אצל אנשים... שבוע שעבר מיום שבת עד חמישי הייתי במחנה ארכיאולוגי מהסיירות...שזה היה כ"כ כייף ומשעשע!! זה היה בכינרת וחפרנו בסוסיתא... למי שמכיר... ואז ביום ראשון ידיד שלי התגייס אז ביום שבת הלכנו לבאולינג והייתי בנתניה... וגם ביום ראשון הייתי בנתניה כי ישנתי אצל חברה שם.. ואז היא הייתה אצלי עד אתמול... ועכשיו הנני כאן! אני ממחר ימשיך לפרסם בחפר"י.. ובסופ"ש אני גם כנראה לא בבית... צריך לנצל כל דקה של החופש... אז זהו!!!!!!! חזרתי!!!!

סוכריה16

New member
אורטלייייי!!! יש!! ועכשיו את לא

עוזבת יותר ברור!??!? את פשוט נוטשת!!! חחחח! התגעגעתי!! איך היה צו ראשון!? ונכון, היית בנתניה .. והיית קרובה אליי אבל.. תמיד הלכת :(:( לא משנהההההה

ortal herrera

New member
דיקלה!

כנראה אני נוטשת בסוף שבוע.. אני כנראה נוסעת לידיד שלי שהתגייס.. אבל לא בטוח.... והצו היה בסדר... אבל אני לא יודעת למה אמרו לי לעשות בדיקות דם.. אני צריכה לעשות 2 בדיקות דם בהפרש של חודש ולשלוח להם ואז יקבעו לי פרופיל... וכן היינו כ"כ קרובות ולא נפגשנו!!!! לא נורא יהיה עוד הזדמנויות...

סוכריה16

New member
אוקייי! רק אל תשחכי אותנו יא

ג'פופהההההה גם בת דודה שלי היום בצו ראשון! חח היא התקשרה אליי משם .. והתרגשתי בשבילה! חחח

למעלה