היי לכולם יש לי בעייה מישהו יכול לי

kholood

New member
היי לכולם יש לי בעייה מישהו יכול לי

הבן שלי הוא בן שבעה חודשים עכשיו והוא בשלב הלילה עם הד.ב. הבעיה היא שהוא קם באמצע הלילה פורץ בבכי כאילו מישהוא יורד עליו במכות, הוא מנסה לזוז ומרגיש שמשהוא מונע ממנו לזוז, הוא מרגיש שהוא כבול אז הוא פורץ בבכי עד שיקבל משהוא שישכיח אותו כמו בקבוק חלב למשל , אבל זה לא פוטר את הבעיה. מישהיא יכולה להציע לי משהוא שזה יהיה לו נוח בשינה ולא יכאיב לו.

Adoushi

New member
ח'לוד

מתי זה התחיל? האם את בטוחה שזה מהנעליים? אולי שיניים? גם לידיא היתה מתעוררת בלילה לבקבוק והייתה בוכה עד שהיתה מקבלת את הבקבוק. איך הוא ישן? על הבטן או על הגב?

kholood

New member
היי איהאב

הוא כבר הוציא שיניים בלסת תחתונה אבל עכשיו הוא מוציא בלסת עליונה . אולי זה מהשיניים , אבל הוא גם מסרב ללבוש אות כשהוא ער וסוחב את הרגל , והוא לא מפסיק לבכות עד שהנעל יוצאת מהרגל, והוא מי שמוציא אותה .

kholood

New member
הנעל היתה מתגלת מהרגל

לפני שהתחיל להוציא שיניים והיא לא היתה קתנה אתמול הזמנו לו נעל שהוסף לה רצועה שהרגל לא תחלק והיום נראה מה יהיה

אומנם לא בשמי הרגיל אבל....

לדעתי, הבעייה היא לא הדניס בראון, זה שלב התפתחותי שהיה גם לתמיר, כיום בן שנה ועשרה חודשים, הוא היה מתעורר בבהלה ושום דבר לא היה מרגיע אותו כנראה הם פוחדים לישון וכאשר נרדמים ומתעוררים, הם בעצם נבהלים מזה שנרדמו, לא בטוחה, מתארת לעצמי,,,, זה עובר מעצמו. יום מקסים אורית

רחליקה1

New member
גם לי נראה שזה שלב...

למתן יש כל כמה שבועות כמה לילות כאלו, היא מסתובבת ומנחיתה את הד.ב. על הסורג של המיטה, מתעוררת מהרעש או מחוסר הנוחות ולא נרדמת בקלות אח"כ. מאחר שהיו לה כמה תקופות כאלו, אני לא מנסה אפילו להבין, אני פשוט נמצאת שם בשבילה (ולאחרונה אפילו מצליחה לדחוף לאלון מרפק בצלעות ולשלוח גם אותו..) בברכת לילות שקטים, רחלי.

למעלה