היי לכולם יש לי בעייה רצינית

היי לכולם יש לי בעייה רצינית

היי אני ילדה יפה ומושכת וגרה במקום שומם שמסתובבים בו עבריינים ובגלל זה אני מפחדת לחזור לבד הבייתה בחושך לבד כי פעם כבר אנסו אותי ואני לא יודעת מה לעשות בגלל זה אני פוחדת לצאת מהבית ולחזור מאוחר מה לעשות תעזרו לי שירה

יש כמה אופציות

1. לחזור מוקדם 2. לעבור דירה 3. ללכת תמיד עם עוד חברה כשאת חוזרת מאוחר 4. לאמץ דוברמן ולאלף אותו לנשוך בולבולים

פסיפלורה בולבול ציפור נחמדה...

בולבול - ציפור חמודה, שדנת אותה להכחדה, דוברמן אימתני ומרתיע ? אלימות ? לאן נגיע ? בטוחני שיש דרכים אחרות, שבהן נשים היו בוחרות, במיוחד באזור הכואב עליו דיברת, בלא ברור מאזורים אלו מה זכרת... דוברמן לא צריך לאכול ביצים, כולסטרול את יודעת...שישתין על העצים, עצם נוכחותו מרתיעה מספיק, אולי גז מדמיע בתיק ? אם שכחת מדובר בהגנה עצמית... ולא בתנועת מחאה אלימה, גם אם עממית, הזדייני בסבלנות, לא כולם אנסים, אז אולי גם לך יקרו כמה ניסים... גורילה תרד עבורך מהעצים, או - סתם תכירי גבר...עם ביצים... המשיכי לכתוב חיובי, (ללא החמרה) אותיות אהבי... (לא צריך מורה) הלאות הנעימה שאחרי...

batman

New member
לכי על העיצה של פסיפלורה

כנראה שה``לאות`` המכובדת לא יודעת בדיוק מתי לתת עיצה אמיתית ומתי לקשקש (ועוד בחרוזים ) נא לשים לב, מדובר בבחורה מפוחדת שעברה את אחת החוויות הנוראיות מכל ,אונס. לא, היא לא צריכה חמשיר פואמה או זמר עליז. הרעיון עם הדוברמן נושך בולבולים נשמע מצוין וגם גז מדמיע העטלף

שרי 15

New member
קרה לי מקרה דומה.

הלכתי לחברה שלי ב ערך ב 5 בצהרים חבהר שלי גרה בשכונה די מסוכנת שפה יש הרבה איתיופים היא סיפרה לי שכבר חלקם נגעו בה ללא רצונה אבל לא האמנתי לה ממש לבשתי מכנס צמוד של טרניג שחור 7 שימניות וחולצת בטן צמודה (לא שקופה) שיערי היה פזור. לפתע שאני הגעתי עליה ראיתי את האיתיופים הם שמו לב אלי הם הביטו בי ואז חלקם שרקו הלכתי מהר כי פחדתי חשבתי אולי היא צדקה הם גם הלכו מהר ובזמן שעליתי המדרגות הם קראו לי ``ילדה למה את פוחדת!`` ``את גרה כאן?`` ``נחכה לך``,``אנחנו רק רוצים לדבר`` סיפרתי לחברה שלי והיא אמרה יש לך מזל שהם לא פגעו בך. בקיצור עם את רואה בנים חבורה שנראים לך מוזרים ועברניים תמיד תלכי בצד השני של הרחוב הביתה או לאן שאת צריכה עדיף ללכת בדרך ארוכה מאשר לזכור משהו נורא כל החיים. או לרוץ הכי מהר שאת יכולה אני ממליצה לך ללכת עם חברות ממש חבורה ככה פחות תסתכני או שתדברי עם פכיסייתר על זה סיפרת למישהו בכלל? ולמה את רושמת בפורום סקס פה לא יתנו לך תשובה רצינית כל כך אני ממליצה לך לפנות לתקיפה מינית הפרום הכי טוב לעניין כזה או לספר להוריך עם המקרה!

shoteret

New member
H-) השוטרת לשרי 15

היי חמודה, מאוד שמחה שהיה לך האומץ, למרות גילך הצעיר, לפתוח את ליבך ולשתף אותנו בחוויה הטראומטית שעברת. ראשית, למזלך לא קרה דבר ונחלצת מהצרה ללא פגע. שנית, חשוב מאוד לכל הבנות לגלות עירנות במיוחד בלילות לא ללכת לבד ותמיד שמישהו יתלווה אלייך. לא הייתי קוראת דווקא לאתיופים עבריינים. עבריין יכול להיות מכל שכבה גיל וצבע. ודבר אחרון גם בפורום סקס ישנם אנשים רציניים שיכולים לעוץ עיצה מתאימה. מי אמר שסקס זה עיניין לא רציני? נוני

שרי 15

New member
לשוטרת ושאלה לאחות.

קודם כל תודה לשוטרת המתוקה וכוסית! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ולנושא הבא לאחות אחות למרות שאני בת 15 נכנסתי לפה ורשום בכניסה לפה הכניסה מגיל 18 משהו כזה ובכל זאת נכנסת יש כמוך אולי לא את אבל דומים שאומרים שנכנסים לכאן ילדים ואת לא ילדה טוב את לא ילדה אבל בכל זאת. בקיצור לא לשים לב למה שרשמתי בילבלתי את עצמי חח

שרי 15

New member
לאחות: תקראי שוב עם לא תביני אזמה

בקיצור לא את אומרת דבר ראשון מבהירה. לא יודעת למה פניתי אלייך חח שמעתי שיש כאלה בפורום שרושמים כותבים כאן ילדים וזה אז לא נעלבת כי את בעצמך לא בדיוק מבוגרת. לא שאני כן.

oryx

New member
ניסוח וכתיב !!!

מעט יותר תשומת לב לנוסוח לטעויות כתיב היה עוזר לך בחיים. כמובן שאת יכולה יכולה לעשות עם ההערה מה שאת רוצה... אבל מצבת למי שעומדת לפני בחינת בגרות בלשון (בהנחה שאת אכן בת 15 ) עגום ביותר. תנסי לכתוב יותר לאט אולי ???

DIZEL

New member
שמירה אישית

קחי לך שומר ר א ש או לחילופין בראש טוב במקומות הומים ומוארים רצוי בלי גכברים עטופה בצמר גפן אולי אולי את סתם מחפסת???? DIZEL

למעלה