היי לכולם!! יש לי שאלה נוספת

• פותח הנושא joz7
  • פורסם בתאריך

joz7

New member
היי לכולם!! יש לי שאלה נוספת

נתקלתי בכמה מתאמנים (בכל מני מקומות שאני מחליפה בהם מדי פעם) שרגילים לתרגילי פוש אפס במהלך השיעור . האם מישהו יכול להסביר מה הבעיה עם כמה תרגילי פוש אפס בשעיור ומדוע לא כדי לבצע פוש אפס בכלל? תודה מראש Joz7

loc luc

New member
אמי גם מתקשה להבין את ..

המשמעות בדבר הזה. אשמח לשמוע מהמנוסים שבפורום כמה מילים בעניין.. כרגע אני רואה בפוש-אופ טריק לעביר עוד קצת זמן ובשביל לשבור את השעמום...משחק! בהבט הפיזיולוגי אין לי מושג מה זה עושה.
תודה ciao luca

k r a u s

New member
היי לכל הפוש--אופ...יםםםם

בואו נתחיל אם עובדה חד משמעית---שבאף השתלמות לא מלמדים פושאופס. ומכאן אפשר להתחיל להבין ...שהפושים האלה לא שייכים לספינינג. אולי נביא משקולות..???? אולי נביא כדורים מתנפחים??? אולי נביא חבל קפיצה?? בקיצור לדעתי האישית בלבד---כל מדריך שמשתמש בפושים למיניהם ,זה מדריך שאינו יודע לגוון במסלולים באימון עצמו....זה מדריך שלא מוצא דרך להכניס עניין ואנרגיות לאימון-אז הוא משתמש בפושים למיניהם. זה או שתתחילו להבין שכדאי להפסיק אם כל ההמצאות האלה שלא שייכים לספינינג...או שאולי לא תסכימו איתי ותמשיכו בהם. זו החלטה שלכם. כמובן שיש את נושא הבריאות ....שהרבה אומרים שזה דופק את הגב.......אני אם אותם אנשים שאומרים את זה מבלי לפרט . מציע לכם להתמקד בספינינג,ולא להמציא דברים שאינם שייכים . גם אם תמשיכו בזה עכשיו...בסופו של דבר זה גם יימאס.... מה תעשו אז?????? בקיצור מדריכים---תתמקדו בספינינג,לא חסר מסלולים מענינים...לא חסר איך להכניס אנרגיות לאימון-----רק תעשו טובה לעצמכם אל תעשו שטויות. דעתי האישית בלבד צחי קראוס ( פייסבוק ) מדריך ספינינג

joz7

New member
היי חיים חדשים 1

פושאפס זה שכיבות סמיכה על האופנים תו"כ רכיבה

אני גם לא בעד פוש אפים למינהם

השיעור נראה ממש כמו קרקס עיצוב וספינינג וזה רחוק מספינינג שנות אור מוזיקה טובה שיעור מובנה דוגמא אישית יכולים להרים את המתאמנים באוויר במשך 50 דקות שינחתו הם ירצו עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני מהדור הישן ,לפני 10 שנים היה קטע בסוף השיעור שהיינו מורידים את הכסאות ומדוושים 15 דקות בלי כסאות והיינו שמים עומס כבד ומטפסים כל השיעור כמו מטורפים זה היה מטורף ולא חכם בכלל וספינינג לא היה מפותח כמו היום כולם אהבו להרים משקולות,או הלכו על המסילה עם משקולת בתוך תיק על הגב באמת זה היה מטורף היום שמתאמנים שואלים אותי על זה אני אומר להם שאז לא היינו מספיק חכמים וטוב שזה עבר עכשיו אנחנו עושים צחוק מזה גם נחמד להיזכר בימים ההם שבח לאל התקדמנו מאז ולמדנו זו דעתי כמובן, אני מעדיף רכיבה נטו

אחרי שהבנתי מה זה פושאפס,

רוצה לומר, שגם אני נתקלתי במתאמנים לא מעטים שעושים זאת. לא מבינה למה יש צורך בפושאפס בספינינג, יכולה לנחש שהתנועה הזאת מגיעה מתוך רכיבת שטח/כביש כדי להשיג התנגדות טובה מבחינה אוירודינאמית ולהתגבר על תנאי שטח ואקלים. בספינינג נראה לי מיותר. שייך לאשכול הקודם. עשיתי היום את ה-10 דקות - דיווש בעמידה בקצב אחיד, ויצאתי בחיים. ה-10 דקות הן ללא שינוי מצבים/מנחים בעומס בינוני פלוס, הן מתחילות 20 דקות אחרי תחילת האימון, המוסיקה הייתה מותאמת להפליא כאילו מטפסים על הר שלב אחר שלב,כדי להעפיל לשיאו, המאמן משתמש הרבה במונחים מתוך רכיבת שטח/כביש לא היה משעמם, כולם הצליחו, וכן כן כן, הוא מדריך רוכבי כביש/שטח . האימון היה מעולה, המוסיקה הייתה סוףףףף (הוסיף פייסלייס ) הזמנתי אותו להגיב פה, אמר שאין לו מושג בפורמים, ואיך עושים את זה... אולי יפתיע...

loc luc

New member
גם בכביש לא עuשים שכיבות שמיכה....

ידוע לי ששוכבים נמוך על הכדון...בירידות, כשיש רוח, כשרוצים לנצל לגמרי את היתרון הדפאט ומנח הזרועות או צמוד לגוף ולא פתוח לצדדים.. ... שיורדים ועולים ברצף...ממש לא נתקלתי בתופעה או בצורך ממש דבר מוזר לקשר את זה לעולם האופניים . ciao luca

למעלה