היי לכולם יש לי שאלה

היי לכולם יש לי שאלה

האם יהיה ניתן לשדרג בסמסונג גלקסי S מ2.2 ל2.3? אשמח לתשובה
מראש

motti261

New member
רעות :)

מה נשמע ? קנית גלקסי S, גם אני. אומרים שבמהלך השנה נקבל עדכון, אל תצפי לקבל את זה דרך המפעילות (אלא אם יקרה נס), אבל נוכל לעשות את זה דרך מעבדות פרטיות או בבית למי שיודע לעשות את זה.

היי מוטי מה נשמע?../images/Emo13.gif

הגלקסי שלי דנדש בן שבועיים בערך. העיקר שיהיה אפשר לשדרג לא משנה לי באיזו דרך.
על התשובה

motti261

New member
שלי בן חודש :)

טלפון מצויין, בהתחלה היה קצת איטי, אבל סלקום שדרגו לי את גרסת המכשיר (אפשר לבדוק את זה בהגדרות---- אודות הטלפון--- גרסת build) מגרסת JIJP7 ל JIJPA והמצב השתפר מאוד. אולי בעתיד, אשדרג ל 2.3 כשזה יהיה אפשרי, למרות שהבנתי שההבדלים בין 2.2 ל 2.3 לא גדולים במיוחד.

ת i מ ר

New member
השידרוג התבצע ביוזמת סלקום?

הכוונה, איך הגעת לזה שהם שידרגו לך את הגירסא? התלוננת על איטיות או שנציג סלקום יצר איתך קשר והזמין אותך לעדכון גירסא?

motti261

New member
חברה שלי קנתה מכשיר דומה

ושמתי לב שהמכשיר שלה עובד בצורה חלקה יותר. בדיקה קצרה בהגדרות הראתה חי כי גרסת הבילד שלה שונה. אז ניגשתי לסלקום והם החליפו לי גרסה.

ת i מ ר

New member
מעניין. אני אדבר איתם היום. ניראה מה הם יגידו

השידרוג לא מחק ישומים ותוכן שהורדת למכשיר?

motti261

New member
מוחק הכל

נשארו לי רק התמונות והשירים. צריך לבדוק אם יש דרך לגבות הכל.

voguemaster

New member
יש אבל היא דורשת ROOT

ואז אפשר לבצע גיבוי NANDROID שזה גיבוי שהוא IMAGE טוטאלי.

megashock

New member
לפי היבואן של סמסונג, לא יהיה עדכון גרסה

למרות שקראתי (אני לא מוצא איפה) שסמסונג כן תבצע עדכון ל 2.3, אולי רק היבואן בישראל החליט שבגלל שהוא יביא את הגלקסי אס2 בעוד משהו כמו חצי שנה, הוא לא רוצה להשקיע באס1. מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4033462,00.html החידוש העיקרי ב 2.3 לעומת גרסאות קודמות הוא תמיכה מובנית טובה יותר ברמת מערכת ההפעלה ב copy-paste

אז כמו שmotti אמר אתמול

כנראה שעדכון גירסה יהיה אפשר לבצע לבד בבית או במעבדות פרטיות.
גם לך על התשובה

voguemaster

New member
נכון בהחלט

אבל סמסונג העולמית אכן תוציא גרסא 2.3, זה רק עניין של זמן. כשזה יקרה, החבר'ה הטובים מ-XDA יוציאו אחלה ROMים וקרנלים. גם CYANOGEN MOD ייצא והוא מבוסס על 2.3 (כרגע רק בגרסת אלפא ראשונית).

למעלה