היי לכולם. יש לי שאלה

היי לכולם. יש לי שאלה

פתחתי 5 קלפים וקלף סיכום לגבי הידידות שלי עם חברי. וזה מה שיצא. מה- אביר החרבות כוונותך הידידותיות- אביר הגביעים של X _קלף המוות כלפי- 6 מטות בשלושת החודשים הקרובים_ 6 חרבות סיכום 10 חברות. האם ממה שהבנתי שידידי ישתנה ולא ישים אלי לב, מפני שהוא נימצא בקיפאון רגשי? או שירגיש שפגעתי בו? אשמח לקבל תגובות מחברי הפורום . תודה.

צוף3

New member
סליחה בתיה

אבל ממש לא הבנתי את השאלה שניסחת. מה זאת אומרת: מה כוונותיו הידידותיות כלפי? שנית, על מנת לקבל ייעוץ בפורום עליך לספק רקע לנושא הנשאל.

היי צוף

יש לי ידיד כבר 3 שנים, אנחנו מאוד קשורים אחד לשני אבל יש המון עליות וירידות בידידות . אני קצת יותר יציבה ממנו. לאחרונה שוב היו חילוקי דעות ביננו, ורציתי לדעת מה יקרה לנו בידידות בשלושת החודשים הקרובים. לכן ניסתי לפרוס בחמישה קלפים את השאלה הזאת. האם הפריסה הזאת טובה? אשמח לשמוע את דעתך.

צוף3

New member
עדיף לערוך פריסה קלטית

ולשאול: מה הפוטנציאל הצפוי להמשך הידידות ביני לבין איקס בשלושת החודשים הבאים בהצלחה

צוף

פרסתי פריסה קלטית ממוחשבת,מהאתר של אורי רז. לפי מה שהצעת לי לשאול, וזה מה שיצא. מה עוזר או בעד-9 חרבות מה חוסם או נגד=10 מטות שיעור רוחני לשואל בהווה- גלגל מזל בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני- 10 גביעים עבר קרוב -קוסם עתיד קרוב 8 חרבות דימוי וזוית אישית-6 חרבות זוית הראיה של החברה -הנזיר רוצה אבל פוחד-אביר מטבעות סיכום- שמונה מטות. אשמח אם תוכלי לעזור לי לפרש. בתיה.

batgalim

New member
בתיה...../images/Emo14.gif

לא נראה לי שמשהו יתקדם ביחסי ביניכם... את כנראה צריכה להבין שלידידך יש עליות ומורדות במצבי הרוח שמשליכים גם על יחסי הידידות בינכם. את לוקחת יותר מדי קשה את הקשר ביניכם, וההמלצה אליך היא לא להניח לעצמך להכנס לדכאון. בכדי להיות מאושרת בחברתו - בזמן שגם לו נוח וטוב איתך, את צריכה להתפשר ולהבין שזה מה יש... הוא כזה. נראה שגם אם תקחי יוזמה ותפעלי מולו על מנת לקדם את יחסיכם - זה לא כ"כ יעזור, ואת תשארי כבולה למערכת היחסים כמות שהיא. בתיה, האם יכול להיות שאת מעוניינת ביחסים עם הבחור מעבר ליחסי ידידות?

תודה על פירוש הפריסה שלי

את צודקת לחלוטין. ואני באמת התכוונתי לידידות בלבד, ולא מעבר לזה.

אגב

האם את ממליצה על פריסה ממוחשבת? אם היתי פורסת בכוחות עצמי, התוצאה היתה אותה תוצאה? איך כדי לפרוס להבא, פריסה ממוחשבת או ידנית? מה דעתכם בנושא, והאם את או חברי הפורום מייחסים חשיבות לפריסות ממוחשבות? אשמח לקבל תגובות. ושוב תודה על העזרה.

batgalim

New member
תראי בתיה...../images/Emo140.gif

כל טארולוג מתחיל יגיד לך שעדיף לעשות פריסה ידנית ואם יש לך קלפים אז על אחת כמה וכמה...
אבל האמת - גם אני לפעמים "מתעצלת" ושואלת דרך המחשב. התוצאה - אותה תוצאה והתשובות דומות. באתר של אורי רז תוכלי למצוא את התשובות לגבי פריסות ממוחשבות http://www.tarot.org.il/Spreads/why_works.html המלצתי - בשאלות יומיומיות אין מניעה לפרוס בפריסה ממוחשבת, אך בפריסות מורכבות יותר, כגון הדרכה רוחנית וכדומה - אני מעדיפה לפרוס בקלפים אמיתיים.

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם בת-גלים

לגבי פריסות ממוחשבות ו"ידניות". לפעמים כשאין לי בנמצא קלפים רגילים, אין לי בעיה להשתמש בפריסות הממוחשבות, והן עובדות סדיוק אותו הדבר... איך פעם אמר אורי רז? אין חשיבות לאלו קלפים יוצאים, אלא כיצד הטארולוג יודע לקרואת את מה שנאמר בין השורות....

למעלה