היי לכולם! יש לי שאלה :

היי לכולם! יש לי שאלה :

האם למישהו מכם יש עבודה לחופש?, שמרוויחים קצת בוכטה של כסף? מה אתם חושבים שלחרשים קל או קשה להשיג עבודות?

תשובה

בחופש הזה אני לא עובדת... אך בחופש הפסח כבר עבדתי אצל הוריי...וקבלתי משכורת לא רעה. אמת אני חושבת שכן קצת קשה להשיג עבודות...אך אני משוכנעת שחירשים יכולים למצוא עבודות. למה לא?

LordNor1

New member
בטח שחרשים יכולים למצוא עבודה...

אני למשל עובד בחלוקת פליירים.. אם אתם לא מוצאים עבודה תחפשו בעיתון במדור דרושים בכללי . תמיד יש משהו שמתאים לכם... אפשר גם לנסות בלשכת תעסוקה...

האלוף

New member
לא קל למצוא עבודה.......

הייי אני אסף זינגר בן 24 מראשון לציון ליקוי שמיעה אני לא עובד כבר 3 חודשים התחום שלי הוא גרפיקאי פוטרתי בגלל צמצום עובדים והפסדים כספיים כבר פניתי ללשכת תעסוקה לחפש עבודה בתחום שלי עד כה אין היענות ,אז זה לא קלי קלות למצוא עבודה בקיצור כל הבעיות שיש במדינה גורם לזה....אבטלה,מיתון,טרור אם בכל זאת יש באינטרנט מודעות דרושים תגיד לי איפה יש דבר כזה? בכל מקרה בסופו של דבר גם החרשים וליקוי שמיעה ימצאו עבודה! ממני אסף(האלוף)

BlueMind

New member
שלום שלום...

עוד יתברר שזאת שאלה למחקר נוסף
לי אישית יש עבודה ולמרות שהיא דורשת המון תקשורת עם אנשים אחרים אני מסתדר די טוב. באופן כללי אני חושב שלחרשים הרבה יותר קשה למצוא עבודה במיוחד בתחומים הדורשים שימוש מוגבר בתקשורת אוראלית. אבל כידוע... אין דבר העומד בפני הרצון! ומי שבאמת רוצה - יכול להשיג כל דבר.

המרחפת

New member
זה לא תלוי רק בכוח הרצון.

דבר ראשון, אל תשכח שאתה כבד שמיעה ולא חרש. אומנם שתי הקטגוריות מתקשות בשימוש בטלפון, אך כבדי שמיעה מתקשרים הרבה יורת טוב עם הסביבה. דבר שני, זה לא תלוי רק בכוח הרצון. לעיתים, ישנם מעבידים הפוסלים בקשות עבודה הרבה חפני הסף בגלל חששות ובורות.

LordNor

New member
את צודקת, רוב העבודות דורשות

תקשורת עם הסביבה.. וישנם כבדי שמיעה כמו חרשים שאינם מסוגלים לתקשר עם הסביבה... שמעסיק רואה מישהו עם מכשירי שמיעה הוא מיד חושב שמדובר בחירש... זו תופעה מוכרת אצל אנשים.... וחושב רק איך לנסות לתקשר איתו. ואם הוא רואה שלבנאדם יש דיבור טוב ושמיעה טובה אז הוא מתחיל לחשוב אחרת... אשמח לקבל תגובות

BlueMind

New member
אנשים שיש להם בעיות

בתקשורת אל להם לחפש עבודה הדורשת תקשורת עם אנשים כחלק מהעבודה. טיפשי לנסות להיות מה שאתה לא. ואותם אלה שמתקשים לבטא את עצמם בעת ראיון עבודה רצוי שיביאו אתם מתורגמן. בארה"ב זה די מקובל.

המרחפת

New member
אין כזה דבר עבודה שאינה דורשת

תקשורת עם הסביבה. אם הסביבה היא ספקים, לקוחות או קולגות, תמיד יש איזשהו צורך בתקשורת.

המרחפת

New member
אבל תסכים איתי שישנה כאן בעיה שאי

אפשר לפטור אותה בתשובה "אז שלא יחפש עבודות כאלו וכאלו".

BlueMind

New member
אם יש בעיה מנסים למצוא את הפתרון

האופטימלי ביותר לאותה בעיה ספציפית. אם אני יכול להתמודד עם זה אז גם האחרים יכולים!

BlueMind

New member
בוא נגיד שאם המטרה שאליה אנחנו

שואפים , הינה הגיונית וברת ביצוע סביר להניח שכוח רצון יבטיח את מירב ההצלחה. ומעבידים שנותנים צ´אנס יש מספיק. נב. עפ"י ההגדרה היבשה אני נחשב לחירש בשתי אוזניים. 90-95DB וזה שאני מדבר ברהיטות ומצליח לדבר בטלפון , זה בגלל העבודה הקשה שהשקעתי בטיפול אצל קלינאית תקשורת.

LordNor

New member
כן רואים שהשקעת בטיפול אצל קלינאית

תקשורת... עבדת קשה במשך כל השנים... אבל ישנם חרשים בדיוק כמוך שלא רוצים להשקיע כמו שהשקעת... ולא מצליחים בכלל... אז אני רוצה להגיד לאלה שימשיכו לעבוד עם קלינאית תקשורת ויוציאו השגים נאים כמוך...

למעלה