היי לכולם, יש לי שאלה :]

xtinaguilera

New member
היי לכולם, יש לי שאלה :]

אממ קודם כל זאת פעם ראשונה שאני כותבת פה... לאחרונה יוצא לי לשמוע הרבה את השירים של יוסי.. אני חושבת שהוא מ-ד-ה-י-ם יש לו ליגה אחרת לזמר הזה... בכל אופן אני לא כל כך העניינים ורציתי לדעת אם יש הופעות של יוסי בקרוב. איפשהו.. אם מישהו יודע אני אשמח לתשובה, תודה מראש :)

dror2009

New member
שלום וברוכה הבאה!

התמכרות נעימה! ואת צודקת בקשר ליוסי הוא משהו מיוחד! בקשר לשאלה הייתה שבוע שעבר הופעה , הוא התארח בהופעה של שלומי שבת בקיסריה. בקשר לעוד הופעות לא ידוע לי, אבל החבר'ה פה ישמחו לעדכן אותך. ואת מוזמנת להצביע ליוסי למצעד של גלגל"צ, תחפשי באחד מהאשכולות בדף הזה, או בדף לפני את דרך הצבעה להצביע ליוסי!
תהני אגב אני דרור נעים מאוד!

xtinaguilera

New member
תודה רבה :]

תודה על התגובה קודם כל.. אני אשמח להישאר פה. בקשר למצעד בגלגל"צ קודם כל אני צריכה להגיד שאני מנהלת בפורום הרשמי של הראל מויאל (שאגב מאודד מאודד אוהבים את יוסי) ובכל אופן אני מצביע להראל במצעד אבל אפשר להצביע ל-5 זמרים ואני אדרג את יוסי מבניהם כי ממש מגיע לו, השירים שלו מעולים אני לא עוזבת אותם כל היום חחח אז שיהיה גם בהצלחה במצעד בגלגל"צ אני מבטיחה לעזור ((:)

orianush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וזאת גם בעיה שלי כי אם אני התקשרת להצביע אז אני אצביע להראל אבל אם זה באינטרנט אז לשניהם בגלל זה אני לא מתקשרת חח

למעלה