היי לכולם...יש לי שאלה..

Bamba110

New member
היי לכולם...יש לי שאלה..

אוקי רק ליפני שבוע שמעתי בכלל על הסידרה בליץ' ואני ממש התאהבתי בה. אני כבר בפרק 40. עד עכשיו מצאתי תירגום לסידרה באתר הרישמי של בליץ' אבל בזמן האחרון משום מה האתר לא עולה לי. אוקי זה לא שאני לא יודעת אנגלית. אני עשיתי 5 יחידות זה פשוט נעצבן אותי שאני צריכה כול שניה להפסיק את הסידרה כי אני לא מספיקה לקרוא את התירגום באנגלית. אז השאלה שלי היא עם מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה. או שהאם אתם יודעים איפה יש תירגומים נוספים שמיהם אני יכולה להוריד כי אני לא מצליחה להוריד מהאתר הרישמי. תודה גדול מראש על העזרה

Ayelet chan

New member
כל התרגומים מהירים.

מתרגלים לקרוא מהר. שהתחלתי לראות אנימה, הייתי עוצרת כל רגע, אבל מתרגלים לזה.

Bamba110

New member
חחח

בעיברית אני לי צורך בלעצור אני מספיקה לקורא אבל באנגלית כול שניה אני עוצרת וזה מעצבן /=

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif את בטח מורידה לונאר P:

אם כן, אז... תורידי דאטביו.

Hinamori

New member
הם לא תירגמו את הפרקים האלה../images/Emo181.gif

ועדיף להוריד לונאר ולעצור כל שניה על להוריד בליץ' סוסייטי או הל פאנסאב י_י

Bamba110

New member
מה??? /=

אין לי מוסג על מה אתם מדברים... אני סתם מורידה פרקים אין לי מושג על סוגי הורדות... ואני ממש מצוברחת כי אני לא מוצאת בשום מקום תירגום בעיברית כי האתר הרישמי של בליץ' (שיש לו תירגום) לא ניפתח לי..

Kubei

New member
אלה קבוצות שיחרור

דאטביו ולונאר הם קבוצות שחרור, זה אומר שהם לוקחים את הפרק המקורי (ביפנית, ללא תרגום) ומוסיפים להם תרגום משלהם לטובת אלה שלא יודעים יפנית... אולי תנסי להוריד דפדפן אחר ושם להכנס לאתר של בליץ`? כי לפעמים זו בעיה של הדפדפן...

Bamba110

New member
אוקי באמת תודה על העזרה אבל

איך אני יכולה להוריד דפדפן אחר? אני ממש גרוע בקטעים האלה

Kubei

New member
יש כמה סוגים...

יש את Netscape ‎ ו- Mozila Firefoxe ואת יכולה לחפש אותם להורדה באתרי הורדות...

Hinamori

New member
מה קשור דפדפן עכשיו?../images/Emo181.gif

זה לא בעיה באינטרנט, רק הכתוביות מהירות לה

Bamba110

New member
לא הבעיה היא

שאני לא מצליחה לפתוח את האתר הרישמי של בליץ' כדי להוריד תירגום בעיברית

Mugen bla

New member
סדרות קומדיה

שהדמויות אוהבות לדבר ממש מהר בקטעים מסויימים.

Bamba110

New member
אתה רוצה שאני...

התאבד או יצא מדעתי? סתם... אני גם כך בקושי מצלחיה לעקוב אחרי הדיבר שלהם כאשר הם מדברים לאט. אני לא רוצה להתחיל לחשוב מה יקרה עם הם יתחילו לדבר מהר!

ketty the sheep

New member
מה לעשות, מתרגלים. ם.ם

בכל שפה שלא תהיה, לוקח זמן להתרגל לקרוא מהר וגם להבין מה לעזאזל קראת הרגע. זה כמו שאני אף פעם לא קוראת את הכתוביות ברוסית בסרטים, למרות שאני יודעת רוסית. אני פשוט לא רגילה לקרוא אותן וזה לוקח לי הרבה זמן. ^^; לפני שלוש שנים גם אני הייתי צריכה לעצור בקטעים מסוימים בשביל להספיק לקרוא הכל, וזה לא שאני לא יודעת אנגלית. זה באמת עניין של תרגול.
בקשר להורדות - אסור לפרסם פה לינקים לאתרים שבהם אפשר להוריד, אבל תמיד אפשר לנסות לחפש בערך בכל אתר מעריצים של בליץ' שקיים. זה קצת קשה כיום, לאור הלייסנס שהסדרה קיבלה, אבל זה לא בלתי אפשרי.

Bamba110

New member
חח..

תודה. אבל אני כול שניה צריכה לעצור בשביל לקרוא אני בכלל לא רגילה. חחחחח כולפרק לוקח לי לקרוא איזה 40 דקות במקום 25 דקות שזה הוא הסידרה. חחחחחח וחיפשתי עוד אתרים של מעריצים שאולי היפתחו לי אבל לא מצאתי כאלה. מבאס /=

למעלה