היי לכולם!!! כמה עודות שלא ידעתם!!!

היי לכולם!!! כמה עודות שלא ידעתם!!!

בתור צופה מושבעת של שודדי הקאריביים והמעריצה מספר אחת של אורלנדו בלום וג'וני דפ-יש לי בכל זאת כמה דברים להגיד לכם על ג'וני, אם ידעתם או לא.... 1)היו לו 4 ארוסות והוא התגרש פעמיים 2)הוא היה בכלא פעמיים-בפעם הראשונה בגלל הריסת מלון 5 כוכב בניו יורק, ובפעם השניה על כך שהכה צלם פפרצי. 3)לפי דבריו, איבד את בתוליו בגיל 13 4)יש לו בגינה פסל בגובה 2 וחצי מטר של איבר מין של גבר. 5)כשילדיו יהיו גדולים, הוא רוצה לתת להם (אם זה יעניין אותם) סמים קלים, כדי שלא יקחו מהרחוב, ויוכלו לדעת מה לקחו. יש עוד כמה דברים שאולי שכחתי, אבל זה ג'וני דפ... די מגעיל, אבל זה מה שעושה אותו כזה מאמי :) אה, אגב, הניק ניים שכתוב (ייטי הולמס) הוא של חותי, ואין לי מושג איך מחליפים... בעצם יש לי, אבל צריך סיסמא והכל, אז בינתיים זה הניק ניים שלי, אבל בעיקרון קוראים לי אסנת

little bry

New member
לא נראה לי שהאחרון עם הסמים

הוא אמיתי... בכל מקרה הההההההיייייי אוסננתתתת ממצב? יש לך קישור?

moran14h

New member
גם אני קראתי על זה(על הסמים)

אבל זה ג'וני ועם זה נכון אז נסלח לו.

יש לי הרגשה שזה לא נכון...

ג'וני הוא אדם הגיוני ממה שקלטתי מהראיונות איתו, למרות שהוא משוגע
אבל הקטע הזה של הסמים לא נראה לי הגיוני מספיק.. אולי, אבל לא..

ילד רע!!!!

תכל'ס מתה על ג'וני אבל אהרוג אותו!! אסור סמים!! וגם השאר לא משהו....... אבל אף אחד לא מושלם................ אם הוא מוותר על הזה עם הסמים אני סולחת..

wicked witch

New member
שלום! האמת שידעתי את כל העובדות

אבל תמיד כיף לגלות עוד מעריצת ג'וני!
בקשר למה שהוא אמר על הסמים, זה סתם ג'וני בניסיון לזעזע את כולם. לפי מה שאני יודעת הוא אבא מצוין ואני בספק אם הוא התכוון לזה ברצינות...

פרפר15

New member
מה גם זה ניהיה פורום ג'וני../images/Emo6.gif

אוף שיפתחו אליו פורום מגיע לו

מרי בל

New member
תגובות

למרות שזה מעצבן כי זה פורום אורלנדו ויאטה יאטה (הכוסון הזה) צריך לתת לג'וני טיפה ריספקט אחריי שודדי הקאריביים.... (וגם בגלל שהוא שקסי) אז אמממ ככה לדעתי האחרון נשמע לי דיי הגיוני כי: ג'וני התנסה בסמים והוא כמעט בכל הסרטים שלו מסומם *_* אז לדעתי הוא עושה מעשה חכם (לא טוב חכם!!) כי הוא חושב על זה שהילדים שלו כשהם יהיו גדולים יתנסו בסמים והוא לא רוצה להיות נגדם כי אז הם יכולים ללכת לרחוב לבקש סמים ולקבל מנת יתר אור סומט'ינג אז הוא בתור אבא אוהב ודואג החליט שאם הם ירצו הוא ידריך אותם איזה סמים למה כמה ואיך (מטומטם דבילי אבל.. חכם) יש לזה כמה צדדים...

כן, אבל../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו|

אולי זאת רק אני, אבל לפי שמועות ואגדות, סמים זה דבר רע. גם סמים "קלים". ככה שעדיף ילדים נטולי סמים, מאשר ילדים מסוממים. גם אם זה "קלים".

moran14h

New member
אוך בואו נפתח לג'וני פורום!

אני רוצה פורום לג'וני!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי איתי?

moran14h

New member
לא אמרתי שאני יהיה המנהלת

שאלתי מי בעד לעשות פורום לג'וני מובן? אבל שירה (נראה לי לפחות שזאת שירה)מעצבנת אותי..היא משתלטת על ג'וני..לא פייר! טוב בכל אופן אני מקווה שתליחו לפתוח לו פורום!

פרפר15

New member
כמה דברים

1.ש מישהי שמחכה לתגובה בקשר לפורום 2. זה פורום אורלנדו

../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו|

אז אפשר לשרשר את זה לשרשור האוף. (שרון יכולה לעשות את זה, נכון?) ואם כבר פתחו שרשור על ג'וני, אפשר כבר לנצל אותו לכך.

למעלה