היי לכולם לא הייתי כאן הרבה זמן

אהוד_

New member
היי לכולם לא הייתי כאן הרבה זמן

רציתי רק לכתוב שאני אוהב אתכם מאוד =)) אני משתדל תמיד לראות את הפורום הזה אם כי לפעמים אין לי הרבה זמן פנוי לצערי.. בהצלחה בהמשך והולך עוד מעט לשמוע את השיר "חבקי אותי חזק" מתוך "נפגשים" היפה יפה של סי היימן עם התמונה שלה עם הפרחים (טוליפ אדום) אחח איזה תמונה יפהההה יום טוב

actress

New member
אהוד מותק../images/Emo24.gifמה המצב? לצערי ../images/Emo7.gif

הפורום עומד להסגר בעוד כמה שבועות ככה שחבל חבל אבל כל הכותבים נהפכו לקוראים.

sharlior

New member
את רצינית? זה סופי?

באמת הולכים לסגור לנו את הפורום? תמיד יש תקופות של שפל ותקופות שכותבים יותר - איך אפשר למנוע את סגירת הפורום? שרון.

actress

New member
../images/Emo10.gifכן../images/Emo150.gif

כי כולם נכנסים ואומרים "יה איזה פורום נהדר" ולא כותבים אלא רק קוראים אם היו יותר תגובות אז כל זה לא היה אבל בקושי נכנסים ואם נכנסים אז רק לשניה לחטף והולכים.

לא ניתן!! ../images/Emo31.gif

חברי פורום מקסימים, אקטרס וסי המקסימות כמה עצוב לי לשמוע דברים כאלו.. אני מנסה לחשוב ביני לבין עצמי, איך לשנות את המצב הזה, וכמובן שואל את עצמי אם עשיתי את כל מה שיכולתי. התשובה שהגעתי אליה היא, שאמנם אני אוהב את השירים של סי, מאוד, אבל אין לי ממש משהו חכם לומר עליהם, חוץ מזה שהם מקסימים. אני מאוד אוהב את סי, את הקול שלה, את המהות שעוברת בשירים שלה, אבל חוץ מלומר את זה פעם בחודש חודשיים ככה, אין לי עוד מה לומר... אין לי שאלות, ואני לא בקיא מספיק בשביל לענות לאחרים. חוץ מלשלוח את אהבתי וחיבוקים ווירטואלייים, והודעה רלוונטית פחות או יותר מדי פעם בפעם, אני לא רואה מה עוד אפשר לעשות.. אני לא חושב שזה שפורום מסוג זה לא "מצליח להתרומם" מעיד משהו הן על הזמרת והן על המעריצים. יש גבול מסויים למספר הפעמים שאפשר לכתוב - "סי אני אוהב אותך ואת השירים שלך!!", ועוד מחמאות כאלו, אף על פי שזה נכון.. סך הכל הפורומים שבאמת שוקקים הם לנושאים שיש בהם מפתח למגוון נושאים ופעילויות אדיר - תאולוגיה למשל או הומוסקסואליות או אספנות או התנדבות, כאן, חוץ מלעשות רשימת שירים אהובים, הזמנות להופעות ושאלות רלוונטיות פה ושם, נגמרים הנושאים.. מה גם ששוק המוזיקה בארץ לא מזהיר בשום תחום.. ואולי אני טועה? אשמח מאוד לגלות שכן, ושיש עוד תקווה לפורום המקסים הזה, שהוא בית לאנשים נפלאים שאוהבים מאוד את אחת הזמרות המוכשרות והטובות ביותר שיש לנו כאן. אוהב המון ינון

למעלה