היי לכולם,לא הייתי פה המון זמן..

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
היי לכולם,לא הייתי פה המון זמן..

הסיבה ברורה,התמודדות בחיים..חחח אז הינה לכם רקעוההתמודדות שלי: אני עובדת שמונה שנים בגן ילדים כסייעת.עבדתי בכל מיני גנים,בכל גן עבדתי כשנתיים והמשכתי הלאה מסיבות שונוות. לפני כשלוש שנים החלטתי ללמוד רפואה משלימה והתקדמתי מאוד מבחינה רוחנית,אישית. הבנתי עם הזמן מה הרצנות שלי והבנתי שאני לא במקצוע המתאים.השנה זה חזק ממני,אני לא אוהבת את העבודה שלי,אני מסוגלת להרבה יותר. באחד הימים החלטתי ששנה הבאה (ממש בקרוב,ספטמבר) אני מתחילה לעבוד ברפואה משלימה,אין יותר גנים..המקסימום לשמור על ילד/ה לכמה שעות בשביל שתהיה לי הכנסה קבועה עם ביטוח לאומי וכ"ו. מה שנותר זה לבשר לבוסית שלי על כך,חשוב לי לציין שהגן הזה נפתח רק לפני שנה ואני נמצאת בו שנה,מי חשב שאחראית כיתה,שזו אני (משהו כמו גננת בגן עירוני) אפרוש כ"כ מהר ולא אמשיך? זה מכה גדולה עבור המנהלת..גם ככה יש מחסור בסייעות וכשמוצאים כאלו לרוב הן תת רמה (ותסלחו לי אם מישו נפגע,זו המציאות לצערי). הגיע היום וסיפרתי לבוסית..כמובן שהיא ניסתה לשכנע שאני לא אצליח וזה לא צעד חכם וכ"ו אבל אני הייתי ברורה וישרה וזה עצר אותה מלנסות ולשכנע. העניין הוא שהיום אחרי חודש שכולם יודעים שאני לא ממשיכה,היחס לא משהו וטהחשק שלי ממש לא שם ואני מרגישה שמתחשק לי לקום ולעזב. אני רוצה לסיים את השנה יפה,לא לסגור דלתות אבל אני משתגעת בעבודה הזו..השכר גם ככה לא הגיוני והיחז מזעזע אז למה לי להמשיך ככה? מאתמול (חחח) אני ראש קטן בחלק מהדברים (אלו שלא קשורים לילדים כמובן). חתיכת התמודדות לא? לקום ולהחליט על מקצוע אחר שעדיין הפירות שלו לא בשלים..צריך המון אומץ לא?

Neora Barak

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

בחרת מקצוע שאת אוהבת, ועם נשמה כמו שלך, וידע, והתמדה, תהיה לך הצלחה בו, התייחסי לתקופה הזו כאלה תקופה זמנית, שמקרבת אותך למטרה, התחושות והתגובות שאת מקבלת עכשיו בגן- קבלי אותן כמחמאה, לא כנאכס, המשיכי בשלך, תני עצמך כמו שהיית עד הסוף, ושחררי אותם באהבה אחר כך, ראש קטן זו צורת התגוננות, אל תרגישי רגשי אשמה על פרידתך ממנו, הגן הזה היה אצלך אבן דרך למה שאת היום, השתמשת בתובנות שהעניק לך, כפי שהוא השתמש ביכולות שלך, נתת ואת עדיין נותנת עצמך לו, והוא כנראה סיים תפקידו אצלך, בהצלחה רבה לך ומי יתן, ובעתיד, תזכי לעזור להמון מון תינוקות בישראל

*g99

New member
תודה לך נאורה ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני מסכימה איתך שראש קטן זו התגוננות,וכן יש לי על מה להתגונן. אין לי אוזן קשבת,אני נותנן מעל ליכולתי וכשאני זקוקה לעזרה קטנה אין מי שיקשיב..המנהלת פתאום לא יכולה לתת לי מענה. אני מרגישה שהיא מטילה עלי מטלות לא מציאותיות לפי כוח האדם שיש לי. השורה התחתונה אין לי עזרה אך אני חייבת לעזור תמיד..אז מאתמול אני כבר לא עוזרת תמיד..זה לא הכי נעים,כי יש בנות ש"נדפקות" אבל אני לא אשמה שאין כוח אדם. שנה שלמה אני מתחננת שהבחורה שאיתי לא ממלאת אחר ההוראות שניתנות לה ואחרי המון שיחות והבהרות עם המנהלת כום לא נעשה בנדון..המפקחת יודעת,המנהלת אבל אני זו שמתמודדת עם הכל. אני מרגישה ממש רע שם וכל בוקר שאני קמה,אני מתפללת שיהיה כבר ארבע אחרה"צ,שהיום יגמר. אני לא חשה רגשי אשמה,להיפך,אני שלמה עם החלטתי לעזוב,אני מודה לשנה הזו שנתנה לי את ההבנה שאני כבר לא באותו המקום..שאני הרבה יותר. אבל יש גבול למה שאתה נותן למול יחס משפיל ומזלזל..למה לי ליפול לבור הזה כשיש עוד אופציות?

Neora Barak

New member
לפעמים אנשים פגועים מתנהגים..

בקטנוניות ופגיעה באחר, כדרך להביע את אכזבתם, ופוגעים במי שהם אוהבים, בחזרה, אלו בדרך כלל אנשים שאינם מסגלים לפרגן ולהתעלות, הם רואים רק את המשבצת שלהם בתמונה הכללית, הברירה שלנו היא אם לקבל לתוכנו את הפגיעה או להבין שזה הקטע שלהם, לא שלנו, את כבר לא שם, עשית את הבחירה שלך, ומהיותך אדם אנושי הגון ומוסרי, ממשיכה עד הסוף כמו שצריך, אני יודעת שקשה לעבוד בנתונים הללו, אבל השארי את, עם מכלולו תכונותייך, גם אם את חושבת ש"מתקילים" אותך בכוונה, עם כל החופשים, אין לך עוד הרבה עד סוף השנה, בינתיים כווני את תחושת חוסר האונים שלך למתג את עצמך, לפרסם, להעשיר את עצמך במקצוע, ולצאת איליו יותר בבטחון, את יודעת מה? אני עושה מחר מפגש רישות עסקי, אולי תבואי? זה יקדם אותך וירשת אותך מקצועית. אכתוב לך במסר טל' שלי ביי

*g99

New member
איזה יופי שיש פה את נאורלה שתזכיר

לנו מי אנחנו באמת.. את צודקת,עלי להפסיק עם ההתנהגות הזו,למרות שבאמת קשה לי עם התנאים שלי והעובדה שנמאס לי. אני משקיעה המון ונותנת מהלב ובאמת מאמינה שעם התחלתי משהו,עלי לסיים זאת עד הסוף. לגבי המפגש,אני לומדת בימי רביעי ולצערי לא אוכל לבוא.יהיה עוד מפגש כזה? אני ממש אשמח ללקחת חלק במפגשים כאלו,ועוד לפגוש אותך..זה יהיה ממש מרגש (-: תודה לך נאורה שהזכרת לי מה באמת חשוב ומי אני..

Neora Barak

New member
../images/Emo51.gif נשומהל'ה ועכשיו בגללך..

בגלל שאיבית לי חשק גמני קצת לשוטט.. הולכת לומר ללברדורית שלי לקחת אותי לטיול..
ובכלל.. אשמח להפגש איתך.

למעלה