היי לכולם.........מה המצב?

בהביבו

New member
הייי..שוב אחד../images/Emo35.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif..

תבינו אותי אנשים..

בהביבו

New member
אני אומר...

תכתבי כמה הודעות שאת רוצה של היי או כל דבר אחר, אבל תקפידו אנשים על החוקים של תפוז ועל מה שכתוב בהודעת המנהל שלי-הודעות כגון:היי, מה העינינים, וכל מיני כאלה, פשוט לשים בהתחלה בנושא
, ולכתוב מה שבא לכם.. אחריי הכל זה למענכם.. טופי.. מה קורה מיכל??

s e n t i n a l

New member
דבר ראשון------------->

יש היום אזכרה לסבתא שלי (זכרונה לברכה) דבר שני אני לא הולכת כי כואבת לי הבטן

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif-זה סימן ל...

אוף-טופיק, כלומר בתפוז שמים את זה, להודעות שלא קשורות לנושא הפורום..למשל היי, או אם מישהו יביוא לפרסם פורום אחר או כל הודעה שלא קשורה לתוכן הפורום, צריכה ליהיות משורשרת להודעת אוף.. אני עקרונית דיי ותרן אם כל הסיפור הזה
אבל יש כאלה שממש מקפידים.. חוץ מזה זה עושה יותר סדר לאנשים שלא מכירים, אולי לא כמוך כי אתה מבין והכל אבל אולי יש אנשים שמתבלבלים ואז רואים הה\ודעת אוף טופיק, אז הם יודעים שזה לא קשור..עקרונית אם יש כבר הודעת
-צריך לשרשר אלייה את ההודעה הזו.. הכל במטרה למנוע בלאגאן! רוצה לדעת עוד
פנה אל הנהלת תפוז.. יש מבין..

בהביבו

New member
ת'בין...

לתפוז יש חוקים. אני בתור מנהל צריך לפעול לפי הם ולהקפיד עליהים.. בישביל למנוע באלאגן אחד גדול בפורום, יש את סוג ההודעות של
עכשיו, אז אולי לא כל פורום מדבר אך-ורק על הנושא שלו שזה כמונו כי גם אנחנו מדברים יותר על הודעות
(שלא קשורות לתוכן הפורום*), ואז, רכן צריך הודעות כאלה בכדיי שיוכלו להדיל.. עקרונית כל פורום צריך לפעול ככה, ולמשל ההודעה שפירסמת מיקודם, עוד מעט אני אשרשר אותה לשירשור
קיים, לזה כנראה!!! ANY WAY נמרוד, שאני אוסיף את האירוע ללוח האירועים של הפורום

בהביבו

New member
על ההופעה של החלוצים. זה בסידר..כבר

הוספתי לוח אאועים והופעה שלהם למרות שאין קשר לפורום..

למעלה