היי לכולם מה נשמע ?

היי לכולם מה נשמע ?

טוב אז אחרי כמה נסיונות הצלחתי להחליף שם קודם שהיה בפורומים של תפוז והפכתי לחמודון במקום חמוד. לרוייקו הרבה הצלחה ושיגשוג בפורום והצלחת לעניין אותי לגבי המעקף בלפרסוקפיה . נראה מה יהיה איתי בנושא. לשלגיה אישפוז קל ונעים והצלחה בדרך החדשה שבחרת שתהיי מאושרת. ולכולם דרישת שלום חמה חמה. ביי

רוייקו

New member
היי ענקון... לגבי המעקף הלפרוסקופי

דר` סובחי יחל לבצע את הניתוח הזה החל מספטמבר, באיכילוב. כמו שאמרתי לך, זה מה שניקרא ניתוח לקיצור קיבה אוריגינאל !!! הסיכוי להוריד את מרבית המישקל העודף בניתוח כזה הרבה יותר גדול מאשר בניתוחים להגבלת הקיבה (gastric banding ו srvg) בגישה הזו ממש יוצרים קיבה חדשה, בנפח של עד 30 סמ``ק. הקיבה הזו לא יכולה לגדול עוד לעולם (מקסימום תגדל ב 10-20 סמ``ק) בגישה הלפרוסקופית האישפוז מתקצר ל 48 שעות במקום 10 ימים בגישה הפתוחה ואין צורך בנקזים השונים (המווואק, ג`אוג`ונוסטומי פידינג וכו) החזרה לעבודה לשיגרה מהירה בהרבה מהגישה בה פותחים את הבטן ובעצם הניתוח ניראה בארה``ב מיני בייפס, כי הוא פחות פולשני בהרבה מהגישה המסורתית. אני מצרף לכאן תמונה של המעקף, כפי שמיושם בגישה הלפרוסקופית.

ארינה

New member
איך אתה כותב בפורום הזה כזה דבר??

מה אתה כותב חרה בלבן????? חוץ מזה שזה צריך להיות חרא אם כבר. לא יפה....... מה שלומך? התגעגעתי אתה לא בקשר ביי דרלינג לאב יו ארינה

רוייקו

New member
אני במירוץ אחרי הזמן. מחר באים אלי

איזה עשרים חברים מתקופת המיכללה, התקופה שלאחר הצבא. חלקם הגדול לא ראו אותי מעולם רזה :) ויקבלו כניראה שוק זה מחר. אני עסוק בהכנות קדתחניות, אבל נדבר מוחר יותר או מקסימום מחר יותר ;-)

ארינה

New member
עכשיו עצוב לי מאד מאד מאד B-( :p

חוץ מזה מה אתה צריך להכין???? פשטידה?

רוייקו

New member
הכנתי ? הכינו לי ...

בת דודה שלי עזרה לי והכנו שתי פשטידות. אחת קישואים עם גבינות והשניה ברוקלי עם גבינות צאן מלוחות. משו משו וגם משמין משו מחר נכין עוד פשטידת גזר מתוקה וזהו. הכל מוכן. למה את עצובה ?

ארינה

New member
למה????

ככה נטשת אותי כאן? ומה זה בדיוק הדברים המשמינים האלה? גבינות צאן עם 70% שומן??? פשטידת גזר מתוקה? למה לא? כיף לך...... תהיה בקשר....

מירי,

New member
פשטידת הגזר לא חייבת להיות משמינה

אני ממתיקה אותה עם סוכרזית נוזלי...

ארינה

New member
יקירה, זה הומור עקום שלי ושל רוייקו

בדיחה שכזו..... פשוט להקניט אחד את השני. שיהיה לך אחלה של יום ארינה

רונית-1

New member
(רוייקו אצל רונית) לארינה

אני הדובי היחיד בפמיפגש שיהיה אצלי אמנם הרוב התחתנו ויכולים לשים קצוץ על הגיזרה, אבל כולם רזים :-( הם יכולים לאכול 70 אחוז ללא בעיה וגם יותר מיזה. למה, כמה אחוז שמומן הפשטידה שלך ?

ארינה

New member
ולא באת לקפה???????????

אתה כאן ולא באת לקפה? תתבייש לך. ואני לא עושה פשטידת גזר. לחברה שלי יש מתכון לעוגת גזר ממש לא משמינה וטעימה.

רונית-1

New member
הי ארינה אשמח לקבל את המתכון

של עוגת הגזר של חברתך. תודה רונית

ארינה

New member
אני עדיין מחכה שהיא תתן לי כדי שאני

אכין....... אבל אני אנסה לקחת ממנה בהקדם.

מירי,

New member
מה אתה שוב חושב על ניתוח?

מה שלומך? איך הולך עם הדיאטה? ספר קצת...

היי מירי

שלומי טוב רק מתקשה מאד לשמור בזמן האחרון על מסגרת אכילה דיאטטית. רוייקו סיפר לי על המעקף בלפרסוקופיה וזה נותן לי אולי נקודת מבט ומחשבה חדשה כיון שהניתוח הזה הוא בעל התוצאות הטובות ביותר ואים זאת לפי מה ששמעתי איכות האכילה סבירה ביותר. נראה מה יהיה מקווה שאולי אצליח לחזור שוב לעצמי ולהמשיך בדרך הנכונה בכל אופן הוכחתי לעצמי שאני מסוגל . האמת שכבר נמאס לי מהמצב. הודעה קצת מבולבלת לא ? כך גם אני ואצלך מה חדש ? קראתי שיש לך בעיות עים הפורט ? למה את כלכך נגד וואלה ? ביי

למעלה