היי לכולם..מזמן לא כתבתי אבל...

ממווריי

New member
היי לכולם..מזמן לא כתבתי אבל...

רציתי להגיד רק שהיום הייתי ב"סדנא בשקל" והיה מעוללה.. כדאי כדאי כדאי ללכתת.. ! הייתי בסדנת הומור אבל נראה לי שגם האחרות ממש ממש טובות.. :) אז תסעו לכפר ותעברו סדנא.. זה ממש שווה את זה :p אגב...אני מורן מגדרה :)

שווה שקל! ../images/Emo3.gif

אני הייתי גם היום בסדנה, זו שהייתה ממש אחרי- מיצוי פוטנציאל אישי. ואני מסכימה עם מה שאמרת. :] הבנתי שכל הסדנאות (גם תקשורת וגם הומור וצחוק) היו טובות. חבל רק שלא היו הרבה בוגרים (שהם לא מסניף גדרה...
, ובאמת כל הכבוד לגדרה שבאו בכמות כזו
).

orlupo

New member
מזל שהיה לי כסף קטן מהאוטובוס...

אפילו היה אפשר ללכת לרוזיו לקחת החזרי נסיעות.. למרות שלא נראלי מישהו עשה את זה...

orlupo

New member
גם אני הייתי...../images/Emo13.gif

במיצוי פוטנציאל אישי.. ממש נהנתי...
הייתה באמת סדנה מעולה... וזו כבר פעם שנייה שאני עובר סדנה עם שירן...

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifלא הבנתי..

לא אמרו שזה מוגבל ל2 בוגרים מכל סניף? ואם לא- למה לא אמרו על זה כלום? חחח

orlupo

New member
הבנתי שלא נרשמו הרבה אז אמרו לגדרה לבוא הרבה.

אם אני לא טועה..

כל הסדנאות הראשונות היו מוגבלות ל-2 מכל סניף.. אבל כנראה שלא הייתה מספיק הענות. בכל מקרה, הסדנאות הבאות, הולכות להיות על בסיס מקום פנוי, כשיש בעצם 25 מקומות לבוגרים מכל הארצי. |כל הקודם זוכה|. הסדנאות יהיו פעם בחודש.

bergmanit

New member
לנו אמרו

שלא מקבלים החזרי נסיעות, ואז זה יוצא כבר איזה 30 שקל + סניף נתניה סניף של שמנים אז בטח נלך אח"כ לאכול ובסוף זה יכול להגיע לעניין של 70 שקל ככה :S

noamsheron

New member
וואלה?

טוב, אז צריך לברר את העניין... כי עלויות הנסיעות יוצאות לא קטנות...
חחח בסופו של דבר, לגדרה זה יוצא בערך... סדנא ב-50 ש"ח.. חח

Rioter

New member
נעם - הכתבה שלך באתר של התנועה פשוט מעולה../images/Emo70.gif

noamsheron

New member
יווווו?!

פירסמו את זה
איזה יופפפפי
חחח אבל לא נעים, יש בסוף את ה"שפכו" שרשמתי אצלנו בקומונה... חח חשבתי שמחקתי את זה

noamsheron

New member
גם אני הייתי../images/Emo9.gif

בסדנת הומור וצחוק, היה ממש טוב... מצחיק ביותר
חחחח. הסדנאות האלה נראלי הולכות להיות הצלחה ממש טובה... סטייל קורס העשרה כזה, רק מתמשך

היי מורן

ראיתי אותך בסדנא:) היה ממש ממש שווה! הייתי בהומור ובתקשורת... שווה שקל והרכזת צעירה שלי אמרה שיש החזרי נסיעות:)

למעלה