היי לכולם... מישהי יודעת??

באבו

New member
היי לכולם... מישהי יודעת?? ../images/Emo24.gif

היי בננות.. מה שלומכן? אני לא יודעת אם מישהי זוכרת, אבל הייתי פה פעם, לתקופה... חזרתי מהפסקה, והתגתגעגעתי... מישהי אולי תוכל לעזור לי???? אני החודש בהפסקה מטיפולים, וסוף סוף הכוריגון לא משגע אותי.. תמיד ידעתי שאין סיכוי לעשות בדיקת הריון כי כל תשובה שתתקבל לפני 14 יום תהיה חיובית, ולאחרי 14 יום לא הגעתי... בקיצ´ - אני שבוע (אפילו יום פחות) מאז הביוץ. אני יכולה לעשות בדיקת שתן או דם??????????? HELP אני כל כך לחוצה, ממש משתגעת... (חברה שלי, פוריה אש... אמרה לי שהיא היתה עושה בדיקה כמה ימים אח"כ והיא היתה רואה פס חלש חלש)

באבו, ברוכה השבה ../images/Emo82.gif

נאי ממש לא מציעה לך לעשות איזושהי בדיקה כ"כ מוקדם. המינימום שבמינימום הוא 10 ימים, ועדיף לפחות 12. קצת סבלנות ותוכלי להתבטא...

מיכל ק-ש

New member
באבו הי, בדיוק היום שאלתי שאלה דומה

את השאלה ואת התשובות שקיבלתי תוכלי למצוא בעמוד זה תחת ההודעה של רוני "האם מישהי מבינה בערכים". בכל מקרה, אני ממליצה לך לא לעשות בדיקת שתן. הרי בכל מקרה תעשי לאחריה בדיקת דם כדי לוודא את התוצאות נכון? אז מה הטעם? סתם בזבוז כסף ואנרגיה. מיכל.

רומי 007

New member
באבו חמודה שלי

גם כשאת בהפסקה את לא מפסיקה להצחיק אותי. "פוריה אש" הוא ביטוי מדהים!!!!! הלואי על כולנו במהרה אמן. מה שלומך חמודה? גם אני בהפסקה ומקווה לאגור כוחות. המלצתי היא: אל תעשי בדיקות כשלא צריך. חכי בסבלנות עוד שבוע לפחות.כבר דיברנו על זה פה פעם שמהכסף שהיינו יכולות לחסוך מבדיקות סרק אפשר כבר מזמן לסוע למועדון הים התיכון באנטליה.בשלב שאת נמצאת גם אם את בהריון אין סיכוי שהמקל יודע את זה. ובדיקת דם? לא חבל על הדקירה? גם עוד לא רלוונטית. תתאפקי.

נועם@בת

New member
באבוצ´קה, טוב לשמוע ממך

בדיקת הריון יעילה - לפי היצרן- מהיום ה10 אחרי הביוץ. זה כנראה מתאים רק לפוריות אש
לא שווה לבדוק לפני היום ה 14 מהביוץ, כי את לא יכולה לדעת בדיוק מתי היתה ההפריה (ברור שהיתה, לא?). טפסי על עוד כמה קירות. קחי מטלית אבק ונקי את התקרה
, ותעשי בדיקה רק ביום ה 14. בתור דוקרת מוסמכת הייתי מציעה לך לעשות גם בדיקת דם.
אחות נועם

היי - חסרת גם לי ../images/Emo9.gif

את וכחלכלת נעלמתן בלי התראה מוקדמת, והפורום אחר בלעדיכן. (ועוד מבריז הוא לא אחר מאשר שלומלום שהולך לרעות בפורומים זרים
) תילחצי ותשתגעי אבל תביאי לנו חיובי

באבו

New member
היי בננות.. ../images/Emo94.gif ../images/Emo94.gif

יו, כל כך התרגשתי לראות את התגובות שלכן.. הייתי בטוחה שלא כ"כ תזכרו אותי.. מסתבר שטעיתי. איזה כיף!!! האמת, עזבתי אתכן אז, כי היתה לי תקופה מאד קשה עם הטיפולים, ועומס המידע הזה וההידבקות למחשב עשתה לי רע עוד יותר... (שלא לדבר על הקרציה שהציק לי כל הזמן, שלמעשה, שבר את הקש....)
חזרתי אתמול לשאול את השאלה, ותודה רבה על התשובות.. מה יש? לא יכולתן לשקר קצת?? לכתוב שכן הייתי מקבלת תשובה חיובית???!!! טוב, הלחץ קצת ירד לי כי אני מתחילה להרגיש את הכאבי בטן של הנון-הריון.. אין דבר, מחר ניקנה עוד אבוקדו... רומוש, שאלת לגבי כחלכחלת, אני יודעת שהיא שינתה מקום עבודה, והיתה בחו"ל... אני אנסה ליצור איתה קשר ולהחזיר אותה לפה באוזניים
יאלה, אוהבת את כולכן, המון!!
אני פה עד ה"נפילה" הבאה שלי... באבו

נועם@בת

New member
באבו מתוקה שלי

את הקרציה ננסה לעצור, אבל אסור לך לענות לה. היא אשה אומללה שרק הרוע נותן לה מעט שמחת חיים. אז רק אם את רוצה להתעלות על עצמך ולספק לה את שמחת החיים הזאת- תעני לה
אני מוחקת ככל האפשר. השארתי הודעה אחת לצורך זיהוי הכותבת על ידי מערכת תפוז, שם מבררים בימים אלה אפשרות של הגשת תלונה במשטרה על מקרים של הטרדה. ועד אז, תשתדלי להתעלם. זוכרת שסיגל הכינה לנו פעם עצומה- לא עונים לאלמוניות. אני בטוחה שזה מגעיל, שהרי מי אוהבת לצאת בבוקר לבושה יפה להניח רגל על המדרכה- לדרוך אל חרא אבל חבל לתת לזה להרוס לך את הכיף של הפורום. אני אעבור עם הקקינוע ואנקה. נועם

באבו

New member
נועמוש.... נשיקות!!! ../images/Emo25.gif |נש

נועמוש, היי, תודה תודה כל מילה פנינה!!!
אוהבת להיות פה, ואין סיכוי שאצא...

למעלה