היי לכולם...ממש חדשה...

smiling

New member
היי לכולם...ממש חדשה...../images/Emo42.gif

היי לכולם, טוב...האמת חשבתי המון אם לכתוב פה בכלל, אני חייבת לציין שזה נורא קשה לי...הותקפתי לפני כמה שנים טובות, זה היה אונס (אני עדיין לא מאמינה שכתבתי את זה), ועכשיו, כרגע, ממש רע לי...ממש במקרה מצאתי את המקום. אתם ענקיים!!!

בוקר טוב פרצוף מחייך../images/Emo9.gif

קודם כל - ברוכה הבאה! ממש נחמד לפגוש את השם שבחרת - אני משערת שזה מעיד על כך שאת למרות הכל שמחה, ואופטמיות ושמחה הרי מאוד חשובים. אני מאמינה שבמקום הזה תמצאי אוזן קשבת וזה יקל עלייך כדי שלא תעברי לבד רגעים קשים. מאחלת לך יום נהדר!

smiling

New member
תודה...../images/Emo13.gif

אני משתדלת להשאר אופטימית...אני באמת מאמינה שיהיה בסדר. כל כך מוזר לי לדבר על זה ככה... אבל כרגע זה רק עושה טוב...אז...נראה מה יהיה.

smiling

New member
תודה על היחס החם ../images/Emo39.gif

אין לכם מושג כמה שזה מקסים...כל מה שאתם עושים כאן... היום החלטתי שאני אשאר ערה כל הלילה, לא כ"כ מתחשק לי להרגיש שוב את מה שהרגשתי בלילות האחרונים. ניסיתי, באמת ניסיתי, אבל אני לא מצליחה לישון בלילה...אני אחכה לבוקר. תודה על התגובות...פשוט מחמם את הלב.

בוקר טוב

את בטח ישנה עכשיו... אז לא נעשה הרבה רעש. מקווה שיש לך את האפשרות הזאת, להשלים שעות שינה בבוקר. כי בלי שינה פשוט קשה. לא יודעת מה יש לו ללילה, אבל כל המחשבות והסיוטים מחכים להוא יבוא, כדי לקפוץ לבקר. ואל תשכחי, מותר לבוא ולדבר. יש כאן מי שיקרא את דבריך ויגיד את שלו, כך שתרגישי פחות לבד.

smiling

New member
כן...ערה כל הלילה...

היי...לא שמתי לב שכתבת לי... אין לך מושג כמה זה עוזר לדעת שסוף סוף מישהו מתייחס למה שאני מרגישה. תודה.

למעלה