היי לכולם, מעלה עבודות חדשות

קורין1

New member
היי לכולם, מעלה עבודות חדשות

מצטערת שלא יוצא לי להעלות הרבה תמונות... זה פשוט גוזל הרבה זמן, אני מצלמת ואחרי זה צריכה להעלות את התמונות על המחשב ולערוך אותם בפוטושופ שיתאימו בגודל... אז... התמונה הראשונה צמיד שלוש-שורות--פנינים-וקריסטלים ורוד עתיק ואדום יין זה מחרוזים שלקוחה שלי הביאה לי כדי שאעשה בה משהו

קורין1

New member
צמיד של ז'אדי מפניני זכוכית.....

מוזהבות וקריסטלים חומים

shooli90

New member
קורין הצמיד של זאדי מהמם../images/Emo45.gif

אשמח לקבל תרשים או הסבר

משגע ../images/Emo39.gif אבל הכי אהבתי

את הצמיד של ז'אדי. ומה יש קצת השקעה שנראה את זיו העבודות

קורין1

New member
אכן את צודקת... אבל צריך קצת....

זמן... אני ממילא מצלמת את העבודות שלי... ומשתדלת לצלם אותם... אבל הרבה פעמים אני מתעצלת מחוסר זמן...בכל זאת משתדלת כמה שרק ניתן להעלות עבודות חדשות...

קורין1

New member
ויש לי כמובן שאלה בנוגע ל.....

תכשיט שמעיין שלחה מאתר צרפתי. אני נוהגת לצרף את כל התמונות ביחד בדף אחד ומיכוון שההסבר הוא בצרפתית אני לא טורחת להעתיק אותו כי ממילא אני לא מבינה מה כתוב שם, אז השאלה שלי איך עושים את התכשיט הזה

wildspirit

New member
../images/Emo5.gif ירוקה מקנאה

העבודות שלך כל כך יפות ועם טעם
אני רוצה את התרשים שלך לטבעת ז'אדי ולגבי התרשים: מתחילים מהתרשים העליון כמובן - מצד שמאל את משחילה על החוט למרכז שלו 2 חרוזי ונציה, על כל צד סברובסקי ומצליבה בשני חרוזי ונציה עד שאת מסיימת ככה 4 בתים כשבבית הרביעי תסתכלי על החוטים הם לא מצטלבים בונציות אלא בסברובסקי. אחרי שסיימת את השורה הראשונה את משחילה על החוט העליון לפי התרשים החוט האדום 2 חרוזי ונציה וחרוז סברובסקי ומצליבה את שני החוטים בחרוזי ונציה. אחר כך בחוט הכחול את משחילה סברובסקי ואת האדום את משחילה לתוך הסברובסקי מהשורה הראשונה ומצליבה שוב בשני חרוזי ונציה וכך את ממשיכה עד סוף התרשים העליון (בדיוק כמו בבסיס של הטבעת המרובעת) אחר כך בתרשים השני התחתון: אחרי שסיימת את התרשים הראשון אנחנו רוצים לחבר את שתי הקצוות של הבסיס שנוצר לנו ואז את משחילה על החוט האדום 2 חרוזי ונציה, משחילה בסברובסקי הקיים בצד השני של הריבוע שנוצר בבסיס ומחילה את החוט הכחול בסברובסקי שקיים בצד השני ומצליבה את שני החוטים שוב ב 2 חרוזי ונציה וכך ממשיכה בסגירה של שני הצדדים. בתרשים התחתון והשלישי: את לוקחת מסמר משחילה עליו חרוז סברובסקי 1, משחילה את הגליל שנוצר לך מהתרשימים ההעליוניים ומשחילה שוב חרוז סברובסקי ויוצרת בקצה המסמר טבעת לשם תליה והרי לך תליון בהצלחה סליחה על האורך

מדהים, פשוט מדהים !

הכל ממש יפה. מה זה ז'אדי לכל הרוחות ???. נראה לי שקודם כל אני צריכה לעבור קורס במינוח בסיסי של המוצרים
צבעים משגעים, הכל סוף הדרך.

wildspirit

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי

ז'אדי זה צמיד שמתחבר לטבעת וככה הוא נקרא

למעלה