שלום שלום
תמורת סכום סמיילי נקבל גם אותך
-איזה משפט משומש
- מה קורה השנה? קודמכול שהשנה תתחיל (הלוואי ולא- אני צריך להגיש משהו בספרות) לפני שהיא תתחיל כדאי ללכת לביצפר ולשאול אותם אילו הנחות יש לך מעצם זה שיש לך שני ילדים באותו ביצפר (בדרך כלל זה משהו כמו 20 או עשר אחוז) תשאלי גם על התשלומים החיצוניים (קרן קרב, תלן, טיפולי שיניים) דבר נוסף- תבדקי שלא מרמים אותך בתשלומים, יש מקסימומים שחייבים לשלם- הכל נמצא באתר של משרד החינוך ולפעמים מצורף לעיתון נייר כרומו מפורט. בדרך כלל בתי הספר לא מרמים, רק במסיבות/ פעילויות סופשנה ובסוף בסוף (האמת אין חשיבות לסדר)- תגידי שאת חד הורית, מעוניינת למלא טפסים, אם יש- אם לא להציג מועמדות בדרך כלשהי להנחה, תתכונני עם כל הטפסים (ביטוח לאומי וחבריו) ועם שלושה תלושי משכורת אחרונים, תתכונני לטרטורים, תכתבי להם בבהירות כל מה שהם צריכים לדעת בכדי לדון במקרה שלך (אלוהים ישמור, אני מדבר "כמוהם") בכל מקרה- מה שלא יהיה, אל תגרמי לילדים שלך סבל. ילדים לא אוהבים "להראות עניים", החברים שלהם לא ממש מפרגנים להם כשהם צריכים לבקש הנחות. אל תגרמי להם להתבייש בעצמם, אל תגרמי לצוות שם לחשוב שהם מסכנים אמיתיים. או! תגידי למורים שם, שיעשו כל מה שהם יכולים על מנת להרחיק את הילד מענייני כסף, כלומר- לא לצעוק באמצע הכיתה "משה, קבלת 14 אחוזי הנחה"/ "משה, אמא עוד לא שלמה"/ "משה, יש לכם חוב"- אני חושב שהבנת את העניין, זה לא נעים לילד להתעסק עם כסף
או! אם הם נוסעים ללימודים מחוץ לעיר (כלומר הביצפר מחוץ לעיר) מגיעים לך החזרי נסיעות מהעירייה. ברוכה הבאה
-פורג´, שלקח לו המון זמן לכתוב את כל זה ובבקשה אל תגידו- אוי חזרת, כי תמיד קראתי פה, רק הייתי עסווווק מאוד בחברים