היי לכולם...מקבלים חדשים?

ס י ג ל י

New member
היי לכולם...מקבלים חדשים?

אני אם חד הורית <יעני גרושה> לתאומים בניי 7. שנה שעברה קיבלתי כמעין מענק על כל ילד בתחילת הלימודים. השאלה שלי מה קורה השנה.??????? מי יוכל לענות לי?

שלום שלום

תמורת סכום סמיילי נקבל גם אותך
-איזה משפט משומש
- מה קורה השנה? קודמכול שהשנה תתחיל (הלוואי ולא- אני צריך להגיש משהו בספרות) לפני שהיא תתחיל כדאי ללכת לביצפר ולשאול אותם אילו הנחות יש לך מעצם זה שיש לך שני ילדים באותו ביצפר (בדרך כלל זה משהו כמו 20 או עשר אחוז) תשאלי גם על התשלומים החיצוניים (קרן קרב, תלן, טיפולי שיניים) דבר נוסף- תבדקי שלא מרמים אותך בתשלומים, יש מקסימומים שחייבים לשלם- הכל נמצא באתר של משרד החינוך ולפעמים מצורף לעיתון נייר כרומו מפורט. בדרך כלל בתי הספר לא מרמים, רק במסיבות/ פעילויות סופשנה ובסוף בסוף (האמת אין חשיבות לסדר)- תגידי שאת חד הורית, מעוניינת למלא טפסים, אם יש- אם לא להציג מועמדות בדרך כלשהי להנחה, תתכונני עם כל הטפסים (ביטוח לאומי וחבריו) ועם שלושה תלושי משכורת אחרונים, תתכונני לטרטורים, תכתבי להם בבהירות כל מה שהם צריכים לדעת בכדי לדון במקרה שלך (אלוהים ישמור, אני מדבר "כמוהם") בכל מקרה- מה שלא יהיה, אל תגרמי לילדים שלך סבל. ילדים לא אוהבים "להראות עניים", החברים שלהם לא ממש מפרגנים להם כשהם צריכים לבקש הנחות. אל תגרמי להם להתבייש בעצמם, אל תגרמי לצוות שם לחשוב שהם מסכנים אמיתיים. או! תגידי למורים שם, שיעשו כל מה שהם יכולים על מנת להרחיק את הילד מענייני כסף, כלומר- לא לצעוק באמצע הכיתה "משה, קבלת 14 אחוזי הנחה"/ "משה, אמא עוד לא שלמה"/ "משה, יש לכם חוב"- אני חושב שהבנת את העניין, זה לא נעים לילד להתעסק עם כסף
או! אם הם נוסעים ללימודים מחוץ לעיר (כלומר הביצפר מחוץ לעיר) מגיעים לך החזרי נסיעות מהעירייה. ברוכה הבאה
-פורג´, שלקח לו המון זמן לכתוב את כל זה ובבקשה אל תגידו- אוי חזרת, כי תמיד קראתי פה, רק הייתי עסווווק מאוד בחברים

ס י ג ל י

New member
יוווווווווווווווו מה עוברר עלייך?

ניראה לך שזה מה שאני עושה???? חמוד שלי ....ילדיי בחיים אבל בחיים לא ירגישו או מרגישים מסכנים. כולה שאלתי אם ידוע לכם אם יש מענק מביטוח לאומי כמו בכל שנה ומתיי זה אמור להכנס. צר לי אבל עכשיו התאכזבתי וחבל שניכנסתי לפה. תודה בכל אופן.

סיגלי ../images/Emo140.gif

פורג´ הוא החמוד שלנו , אל תכעסי עליו. הוא מדבר מנקודת המבט של הילד החדורי במשפחה ואני בטוחה שהכוונות שלו היו רק טובות. הוא חמוד אמיתי , באמת באמת. ולשאלתך , גם השנה יש מענק כבכול שנה , נכנס ב - 23 לאוגוסט , אם איני טועה בתאריך. התעריפים , רשומים גם באתר הביטוח הלאומי. אני לא יודעת כמה זה לתאומים , אבל מוכנה ללכת לבדוק בעבורך. באתר הביטוח הלאומי אני בטוחה שגם בטלפון יענו לך את הסכום המדוייק. אלו הם הפרטים של שנה שעברה : עדכונים - מענק לימודים לשנת הלימודים תשס"ב הביטוח הלאומי משלם מענק לימודים לשנת הלימודים תשס"ב לזכאים שיפורטו בהמשך, בעד כל ילד שנולד בתקופה שמיום 22 בדצמבר 1987 עד 23 בדצמבר 1995 )בני 6-14(. שיעורי המענק לילד שנולד בתקופה שמיום 18 בדצמבר 1989 עד 23 בדצמבר 1995 - 18% מן השכר הממוצע 1,254) ש"ח בעד כל ילד(. לילד שנולד בתקופה שמיום 22 בדצמבר 1987 עד 17 בדצמבר 1990 - 10% מן השכר הממוצע 696) ש"ח בעד כל ילד(. הורה גרוש/ה אלמן/ה או רווק/ה; מי שבאחזקתו ילד שעלה לארץ ללא הוריו או שנתייתם משני הוריו המענק ישולם לחשבונך ביום שלישי, כ"א באב, 23 באוגוסט 2001, אם יש בידי הביטוח הלאומי הנתונים על מצבך המשפחתי. אם לא שולם לך המענק, נא פנה לסניף הלאומי הקרוב למקום מגורך.

את נהדרת אביגיל, וגם פורג´ ../images/Emo6.gif

כל מה שהיא רצתה לדעת זה: סיגלי, המענק עוד לא שולם. הוא משולם לקראת סוף אוגוסט. זהו!! ועכשיו סיגלי, בטח מקבלים חדשים!!! ברוכה הבאה
זו הייתה טבילת אש לרצון הטוב והאוהב של חברי הפורום מקבלים חדשים בזרועות פתוחות ובלב רחב תאומים?!?!? טוב, עכשיו בטח קל יותר - ווואווו, איזו עבודה!! תספרי קצת? בנים? בנות? גם וגם? לפי שאלתך, הם בגיל של יהונתן, הבן שלי (בן 7) ספרי גם על עצמך קצת אם בא לך ובינתיים, ברוכה הבאה!! קפצי יש עם הראש למים

ס י ג ל י

New member
תודה רבה לכל אלה שענו ובמיוחד ל...

רק אביגיל. הייתי בלחץ אטומי מכיוון שערכתי אתמול קניות לבית הספר לכיתה ב´ וניבהלתי מהסכום שיצא לי אז עכשיו הורדתם לי אבן מה-
. לגביי מי אני ומה אני אז ככה... שמי סיגל ואני בת 33 אם לשניי ילדים מדהימים בניי 7 חודש הבא ואני נימצאת המון בצאט בחדר "רק שמנות" וכמו שהבנתם אני שמנה או יותר נכון מלאה. אני גרושה 4 שנים ..וכרגע אין לי חבר אז אם יש קופצים...חיחיחיחי סססתתתםםםםםםםם! זהו בעצם זו אני ואשמח להיות חלק מכם .. ביי בינתיים

../images/Emo6.gif אני משערת שה"היבהלות" שלך

כמעט כפולה משלנו. אבל היבהלות היא היבהלות. גם אני הוצאתי סכומי עתק רק על " רשימת ספרי הלימוד" ואחרי זה על הציוד ההכרחי -כלי כתיבה, מחברות וכו´. ועדיין לא הגיעו חשבונות דמי שיכלול , העשרה , טיולים שמירה וכו´ שלא לדבר על" אסיפת פנקסי צ´קים " בשבוע הראשון ללימודים , בכיתה. נעים להכיר

למעלה