היי לכולם/ן...

היי לכולם/ן...

אני עובדת במשרד ממשלתי מזה כ- 6 שנים, אך בתפקידי אין לאן להתקדם, הגעתי למסקנה שאני חייבת ללמוד משהו, בלי תואר ראשון אין לאן להתקדם...אך מאוד מלחיצים אותי הלימודים ומהאנגלית אני בכלל מפחדת, ישנן כמה מקצועות שאני מתחברת אליהם כגון: פסיכולוגיה(שבטח לזה צריך אנגלית ברמה גבוהה), קרימינולוגיה ומינהל עסקים - מהם תנאי הקבלה? איך אדע אם הם באמת מתאימים לי?

הי שיר האמיתית

הי, מה את עושה היום? מה כולל התפקיד שלך? אני מבינה שאת חייבת ללמוד משהו כדי להתקדם. לאן היית רוצה להתקדם? איפה את רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים? מה מביא אותך לשקול ללמוד את המקצועות שציינת? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

תודה על התגובה

עבודתי ברובה היא מול משטרת ישראל אני כמעין גוף מקשר, קשה לי לפרט כאן...לכן מעניין אותי ללמוד קרימינולוגיה, עשיתי פעם לפני כ-6 שנים קורסים "חוקרים פרטיים" במכללת גינת, אבל הקורס הזה בכלל לא משתווה לעבודת השטח. ופסיכולוגיה ( שזה דיי חופף לקרימינולוגיה) כי אני טובה בלהקשיב לאנשים ולתת עיצות, יש לי יחסי אנוש טובים. אני גם מאוד רוצה להיות עצמאית לכן חשבתי על מינהל עסקים.

גאיה111

New member
ישנם מכוני הכוונה מקצועית

ופסיכולוגים תעסוקתיים, לשם כך. אם את מתחברת אליהם (למקצועות הללו) בעיניי זו כבר התחלה טובה, ולגבי תנאי קבלה תוכלי למצוא בקלות ברשת.

המכון המומלץ

המקום הכי רציני ל הכוונה מקצועית הוא אחד ויחיד. מנסיון אישי.

למעלה