היי לכולם, סוף סוף אני נכנסת לפורום

rachelb5

New member
היי לכולם, סוף סוף אני נכנסת לפורום

המקסים הזה ומה שיש לי בפי זה צעקה לעזרה
. אמא שלי חזרה עכשיו ממפגש עם כמה חברות,ואחת מהם שלא היה לה מושג היכן אנחנו מתחתנים סיפרה שהיא היתה אתמול בחתונה והמקום מקסים ויפיפה אך האוכל היה פשוט על הפנים ולדבריה אפילו קטסטרופלי ,כל מה שהיא ניסתה לאכול היה חסר טעם ,אם לא היה חסר מלח אז היה חסר פילפל בקיצור ממש מגעיל.
חשוב לאמר שלפני שסגרנו עם המקום הינו בטעימות והאוכל היה מאוד טעים (הינו עם ההורים וגם הם אהבו את האוכל). אימי חשבה כמה וכמה פעמים האם לאמר לי זאת ולבסוף החליטה לשתף אותי בסיפור ויחד עם זאת הציע לי שפשוט אשאל את בעל המקום האם החליפו טבח או שאולי באותו יום הטבח שלהם הייה חולה
בקיצור אני ממש לא יודעת מה לעשות , האם להתקשר למקום
אני מאוד אשמח לקבל המלצות מכם מה לעשות בעיניין. חשוב לי מאוד לאמר שני דברים: שהחברה באמת לא ידעה שאנחנו מתחתנים שם.ולכן זה לא נעשה מרוע
אני בכוונה לא מזכירה את שמו של המקום בגלל שיש פה עוד זוגות שמתחתנים שם ואני לא רוצה להוריד להם את מצב הרוח בסוף שבוע ובכלל. ואולי זה רק מקרה חד פעמי של אוכל מגעיל.

shelycat

New member
על טעם ועל ריח.....אבל...

אמנם אין מה להתווכח על טעם ועל ריח, אבל אפשר בהחלט לברר מי הטבח והאם הוא שונה מאז שסגרתם. בנוסף כדי להמנע מפאשלות עושים טעימות סמוך לזמן הארוע ומנסים לבחור מנות טובות (לא?) בנוסף בזמן הטעימות אם יש לדעתכם מקום לשיפור כמו לעשות את זה יותר/פחות מלוח/פיקנטי/חריף/מתוק וכו" זה הזמן לדרוש את השינויים. הכי חשוב לא לבחור את המנות בלי לטעום אותן קודם, והסיבה שעושים טעימה בחודש עד שבוע לפני הארוע היא כדי להתנסות במזון ב"זמן אמת" עם פרות וירקות העונה ועם סוגי הבשר האחרים הזמינים ולהתרשם מאיכותם ,יש עונות יותר טובות ופחות טובות להכל!!! הרי לפעמים בשר מתייקר או ירק מסוים מתייקר והמקום בוחר להזמין ממקום שונה או זול יותר שאיכותם שונה.

הילית*

New member
קודם כל להירגע...

זכור לי המקרה של נועה של רועי שהיתה כחודשיים לפני החתונה שלהם במקום החתונה, בחתונה של חברים והתאכזבה קשות כי לדעתה היה לא כ"כ מוצלח. מה שהיא עשתה היה לדבר עם אשת השיווק ולברר לאחר מס´ ימים מה היה באותו ערב ואכן הסתבר לה שהיו כל מיני דברים לא בסדר באותו ערב כמו כמות אורחים מעל לתכנון ועוד. כמו כן, בחירת התפריט על ידכם לפרטי הפרטים תוך התאמתו לאורחים שלכם היא מאוד מאוד חשובה. אני רק יכולה לספר לך שאצלנו כחודש לפני החתונה, לאחר שהיינו בטעימות ובפרזנטציה אמא שלי פגשה מישהי שאמרה שהיא היתה בשני ארועים במקום שלנו- הראשון היה מאוד מוצלח והאוכל היה מעולה ובשני לא היה לה מה לאכול... אמא שלי כמובן נלחצה ובפגישה עם נציגת המקום ביקשה להוסיף עוד מנות לתפריט, אפילו בתשלום נוסף. נציגת המקום, שהיתה בעיני מאוד אמינה אמרה לה שאין צורך ושבחרנו תפריט מעולה ומספיק ומתאים לסוג האורחים שלנו ואכן זה מה שהיה בסוף. ולכן, אל תלחצו אבל תבדקו טוב שכמות האוכל מספיקה, שסוג האוכל מתאים לסוג האורחים שלכם (עדות, צעירים וכד´)

פיתרון פשוט ../images/Emo13.gif

חיזרו שוב למקום, תסבירו את הבעיה, ותבקשו לבוא לטעימות שוב! כך, תדעו אם מדובר במקרה מאוד ספציפי או שבאמת משהו באוכל השתנה. וחוץ מזה, אתם מפספסים את העיקר! העיקר הוא לא האוכל הוא החתונה והשימחה בשימחתכם :) (אז מה אם לא יהיה לכולם מה לאכול)

rachelb5

New member
תודה רבה לכולן ושוב ../images/Emo51.gif

אתן ממש רגיעון של הדס
הפחד האמיתי שלי וממש לא נעים לי לחשוב שזה אולי נכון, זה שהמקום נותן בטעימות אוכל אחר ממה שהאורחים מקבלים.

rachelb5

New member
../images/Emo51.gif הבעיה היא...

כשהינו בטעימות זה היה בזמן ארוע, רק שישבנו בצד

היי רחל באוי נקח אויר ונרגע.... ../images/Emo8.gif

לדעתי, וכמובן שהיא תואמת את דעת האחרים, אין לכם מה להילחץ מדעתה של עדה אחת, שלא הייתה מרוצה מחתונה שהיא הייתה בה, (אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן) וכנראה שאותה אישה לא הייתה מרוצה מאנינות התפריט של אותה חתונה. אני זוכר פעם שבאתי עם חברה שלי לחתונה של זוג מהמשפחה שלה, שהתפריט שלהם היה צימחוני (יש גם כאלה) ולארגנטינאי שכמוני שרגיל לתפריט בשרי לא מצא חן בעיניו שאין בשר (ואפילו לא קצת), ואמרתי אחר כך לחברה שלי שאם אני אי פעם יעשה בחירת תפריט לחתונה אז אני אגוון יותר בתפריט מאשר רק צימחוני או רק בשרי. ואני בטוח שהיו עוד אנשים בחתונה שלא אהבו את בחירת התפריט אבל מצד שני יש כאלו שכן אהבו לכן רחל היקרה אין לך מה להילחץ ולהיות
כי לאנשים שונים דעות שונות וכמו שאני מכיר את הישראלי המצוי והלא רצוי אז אותה חברה של אמא שלך בטח הגזימה קצת יותר מידי וניפחה את כל העיניין מכל פורפורציות ופשוט מה שנותר לעשות הוא באמת לדבר עם בעלי המקום ולבקש הבהרה לעיניין אני בטוח שתמצאי אוזן קשבת לשאלות שלך. נראה לי תמוהה שאתם הייתם בטעימות שהיו מןצלחות ולפתע קורה בדיוק ההפך חרב העולם והאוכל גרוע. פשוט לא נראה לי. כדאי שתבתדו לעומק ונשמח לשמוע מה העלתה הבדיקה שלכם. בהצלחה אייל...

pumpkin

New member
תמיד יהיה את זה שיצא מהחתונה ויגיד

לא היה שום דבר לאכול. לדוגמא במקום שאנחנו מתחתנים הייתי בחתונה עם המשפחה של חבר שלי כשנה קודם. אנחנו רצינו להתחתן באותו מקום אבל אביו קצת התנגד משום שלדבריו לא היה שם מה לאכול. אם הית שומעת את זה מבלי להיות באותו ארוע אז אולי הייתי נבהלת. אבל אני בעצמי הייתי שם ופשוט לא הבנתי על מה הוא התלוננן.

limor 2

New member
אני במקומך הייתי מדברת עם החברה

של אמא שלך ושואלת אותה אחד לאחד בדיוק מה לא מצא חן בעיניה. אם זה באמת נשמע לך מחשיד הייתי ממליצה לך ללכת עם זה למנהל המקום ולדווח לו על זה ולשמוע את תגובתו. בנוסף, הייתי הולכת לטעימות בזמן האירוע בקרוב. בהצלחה !

למעלה