היי לכולם,ערב טוב!

sofi6

New member
היי לכולם,ערב טוב!

אני efrat11, נכנסתי בשם משתמש חדש (לא הצלחתי להיכנס באמצעות השם הקודם). אני נכנסת לפורום מידי פעם, קוראת את סיפוריכים האישיים וחווה את כאבכם ואת כאבי שלי. עד היום לא סיפרתי על עצמי,את הסיפור שלי והחלטתי היום לחלוק עמכם. אני בת 25 וחיה בדירה שכורה עם בעלי הטרי, אימי האהובה חלתה בדמנציה לפני כ-5.5 שנים לערך (בגיל 48) עוד כשחייתי עם הוריי בבית. עברתי עם משפחתי תקופות קשות מנשוא, אותן, מילים לא תמיד יכולות לתאר. היום אימי מטופלת בבית אבות במחלקה לתשושי נפש, נמצאת שם כשנה. אנו מבקרים אותה מידי יום ביומו ונאחזים בדברים הקטנים שנותרו, החיוך הנפלא שלה אליי, אותו אני זוכה לראות בכל ביקור, המבט, הטיולים שלנו יחד בחצר בית האבות. השנתיים האחרונות היו הקשות בחיינו וגם המחזקות, לא ידעתי שעוצמות כאלו של התמודדות קיימות בנו. אבי כתב ספר על חיינו שיצא לאור לא מזמן, ספר המתאר את ההתמודדות שלנו עם המחלה האיומה שתקפה בלי שום הודעה מוקדמת. אני היום לאחר תקופות של רגשות קשים, רגשי אשם, כאב יומיומי, יכולה לאמר לכם שהתחזקתי, למדתי לשמוח מהדברים הקטנים שנותרו ולקבל את החיים עם מה שהם מכילים, להעניק את כל האהבה שיש בי לאמא. תודה לכולכם. אפרת.

zs1957

New member
ברוכה הבאה אפרת

היי אפרת, כולנו כאן נמצאים באותה סירה. הסיפור של אמך מאד עצוב כי היא מאד צעירה הלב כואב לשמוע על צעירים הלוקים במחלה האיומה בשיא פריחתם. הכאב מחזק אותנו ונותן לנו כוח להמשיך הלאה. האם היא מכירה אותך? אני מקווה שטוב לה בבית האבות ומטפלים בה במסירות ,בחום והרבה אהבה. תהני ממה שעוד נותר להנות. והכי חשוב חזקי את אביך כי גם לו קשה להמודד עם כל המצב. את מוזמנת לחלוק עמנו את כאבך ורגשותיך . אנחנו פה כדי לשמוע ,לעזור ותמוך איש ברעהו. כל טוב, זהבה שחם

אויש.... אמך חלתה בגיל ממש צעיר!

מפחיד... אבל, ביננו, אני מקנאה בך על שהיא היתה לך אמא עד אז, על שהלב שלה, שלעולם לא תחלה בשום מחלה, נמצא במקום הנכון עם המשפחה. זכיתם. לעולם לא נדע למה מישהו חלה במחלה הנוראה הזאת, אבל אם מצאתם בה את האהבה של אמא, שלעולם לא תלך לשום מקום, אתם בני מזל. מאחלת לך המשך חיים נפלאים, למרות הכל. ושהחום והאהבה של אמא ילוו, בעתיד, גם את ילדיך, נכדיה, שיקבלו דרכך את העוצמה של אהבת אם.

sofi6

New member
תודה רבה

תודה על האיחולים, אני באמת מקווה שכך יהיה.

אסתרס

New member
מה שם הספר?

כל הכבוד הלואי והיה לי כשרון כתיבה, לכן אנחנו מתעדים הכל במצלמה. חלקם מוצגים בטלביזיה המקומית נווה מונוסון. אסתרס

sofi6

New member
שם הספר

"מה קרה?" מאת יצחק דור כן, לגבי מצלמה גם אנחנו תיעדנו לפני כשנתיים, משהו כזה, זו גם דרך. ודרך אגב לכתוב, עם/בלי כישרון, לפחות בשבילי זו דרך משחררת, כדאי לנסות, זה רק אנחנו עם עצמנו וכל מה שבלב.

חיבוק לאפרת

אני קוראת מה שכתבת ומבינה שגם ילדיי עוברים את אותם קשיים שאת מתארת ואנו בתחילת /אמצע הדרך. אני מקווה שאשיג את הספר שאביך כתב. ילדיי הגדולים בערך בגילך ועוד שניים צעירים יותר וזה לא קל. רק עכשיו בעלי פרש בגלל מחלתו והוא עדיין לא יודע מה לעשות עם עצמו. אני מקווה שאביך עסוק ועובד עדיין , כך שיש לו עניין בחיים מעבר לכך שהוא דואג לאמא. כל הכבוד לך שאת מתמיידה לבקר את אמא כל יום. אני בטוחה שהיא חשה באהבה שלך ומרגישה בטוחה יותר כשיש מי שמשגיח עליה. אני חושבת שאת מאד צודקת והכתיבה מקלה עלינו לעבור את התקופות הקשות האלה שנכפו עלינו. שולחת לך המון כוחות וחיבוקים , שתזכי לעוד חיוכים שמחים מאמא ושתשמחי בחייך , תשקיעי בזוגיות ותקימי משפחה מאושרת. לילה טוב, טובה

למעלה