היי לכולם פה בפורום! אתם חיים?

antonio44

New member
היי לכולם פה בפורום! אתם חיים?

היום חרשתי ב-vod על כל הפרקים של העונה הראשונה של השמיניה,מתגעגעים? מישהו אולי יכול לספר לי מה קרה בעונה ה-2? לא ראיתי אותה ובדקתי באינטרנט ואי אפשר להשיג פרקים שלה... מצפה לתשובות....

coullette

New member
לא ראיתי השמיניה

אבל התחלתי לראות את העונה הראשונה של האי.זה מה זה מוזר לראות את זה כשאתה כבר יודע את כל מה שהולך לקרות...ולהזכר באינטרקציות שהיו ביניהם בהתחלה...וכמובן ליבי...

ny22

New member
מנהל
הנני כאן../images/Emo70.gif לא בורח לשום מקום....

זה ממש נכון... הנה הודעה שכתבתי פעם בנושא. האמת, רציתי להעלות אותה כאן בזמן האחרון ולא יצא לי... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1299&MessageId=70758628 מצטרע שלא יצא לי לענות לך, פשוט היו לי כמה ימים מטורפים... אבל באמת צריך שהפורום יחיה עוד קצת... ו-
גם בשבילך!

Dibil44

New member
תשובה.

העונה השנייה נפתחת במשפט מתוקשר של דדי ואבנר העומדים לדין באשמה שפרויקט השמינייה השתמש בילדים באופן בלתי חוקי. הם עומדים להפסיד במשפט אך עדותו של ראש הממשלה יאיר נועם (שהיה אחראי על הפרויקט) מזכה אותם. בהמשך, דדי, דגנית ואבנר מתחילים להפעיל פרויקט חדש, ומקבלים מהמדינה מצפה מיוחד ומשוכלל בו יעבדו שמונת הילדים. הגרסה הרשמית היא שהם יפתרו בעיות בשביל המדינה, הסיבה האמיתית להקמת המצפה היא לנצל את הלמדא שלהם. הפרויקט ממומן ומלווה באופן אישי על ידי ראש הממשלה ועוזרו האישי, מולי נועם. ניני מחליט לחזור לגיל 15, ואילו איה מבקרת את אמה בכלא, ואף מחליטה לנסוע בעקבותיה ליוון. המטוס עליו היא נמצאת מתרסק בים וכל העדויות מראות שאיה הייתה על המטוס, למרות שלא נמצאת שום גופה. במקביל, דגנית פוגשת ילדת רחוב יתומה בשם ניצן ומאמצת אותה לביתה. ניצן ישנה בחדר של איה ומתחילה לבלות עם החבורה. בהתחלה היא יוצאת עם דורי, אך בסוף מוצאת את עצמה עם אדם, לאחר שהוא מתגבר על מותה של איה. לאחר שמתגלה שיש גם לה גלי למדא, היא מצטרפת לפרויקט כדי למלא את מקומה של איה. באותו זמן איה עצמה מתגלה במדבר מבודד. איה מתעמתת עם החוטף ומגלה כי זהו מולי נועם. מתברר כי הוא חבר בכת "סקורפיו", כת הרסנית שרוצה להפיץ רעיונותיה בעזרת גלי הלמדא ולהשתלט על העולם. הכת מנסה דרך איה לשאוב את האנרגיה המוחית ואף מאיימת לפגוע ברותם, אחותו של אדם. בהמשך הם חוטפים גם את דדי. במקביל, אל חייהן של נטשה ורוני נכנס מיליונר בן 19, דניאל האריס. הוא מתחיל לצאת עם רוני ולוקח תחת חסותו את נטשה כאמנית מתחילה, אך הוא מתגלה כחבר ב"סקורפיו", וכמוהו גם לינה, בת דודתה של נטשה. לקראת סוף העונה מתברר כי גם לילי הייתה חברה ב"סקורפיו", אך היא מנסה להציל את איה ואת דדי, עד שגם היא נעצרת. חברי הכת חוטפים את השמיניה ומביאים אותם למקדש שבו מוחזקים איה, דדי ולילי. בסופו של דבר דדי יורה במולי וכל חברי הכת נעצרים על ידי המשטרה, למעט דניאל, שמצליח לברוח. חברי השמיניה, ובמיוחד אדם, המומים לגלות שאיה בחיים. איה חוזרת לביתה, אך היא שבורת לב ומרגישה שקשה לה להיות בסביבת חבריה. ניצן עוברת לגור עם רוני במקום אחותה אלי (שנוסעת ללונדון). (מתוך ויקיפדיה)

למעלה